Nou stil de viata (300)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Ce veste trista despre Madalina DD s-o odihneasca in pace

Daniela nu stiu ce m-a apucat si pe mine (eu dau vina pe alaptat hi hi). Am o pofta de dulce mai ales cu musafiri peste musafiri s-o vada pe asta mica.. si mai nou balotez si ceva paine Hmm.. tre sa-mi revin urgent
Mai scrie meniurile tale ca poate ma mai motivezi si pe mine

Ruxi sper ca ai avut parte de o vacanta frumoasa si curand ne dai vestea :)) Pe unde v-ati plimbarit?

Kristin bine ai revenit si spor la treaba!! Si un inatarziat La multi ani!!
Daaa deveni mamica de printesa Si e minunat Poze eu nu fac publice :)) daca-mi dai adresa ta de mail pe PM iti trimit linkul :))
Ce faceti in concediu?

V-as mai fi scris dar is pe fuga ca plecam la brunch la malul marii la relax Un weekend minunat tuturor

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heello

am revenit din concediu!! pot spune mandra ca nu am luat "decat" 2 kg la superior ultra all nclusive. dar m au ajtat si greturile
azi dimi aveam 57,9 kg. de azi am inceput sa mananc iarasi in stilul meu si dc tot e si canicula asta, mananc mai mult iaurt, legume, fructe si gratar, salate.
o sa revin cu pozici.pup

mamica fericita de 2+ si 8+

pupici din Antalya!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va salutam si noi din Bicaz, , e o vreme super si aerul de munte....ahhhh, uitasem cat de bine e!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Aici, la Bucuresti, este moarteeee......de canicula! Doamne ce bine de cei de la munte! si cei care sunt la mare...! dar lasa ca mai avem si noi 2 saptamani si plecam. Sper sa nu se schimbe atunci vremea....

La Multi Ani! Lucia! ClaudiaH sa-ti traiasca printesa! sanatate si fericire!

Va doresc o duminica frumoasa si o saptamana usoara.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Va astept la cafea si ceai, pe unde stati ascunse?

Tzuni, cu dedicatie pentru tine: , asta e pentru ca ne eviti.

Lucia

Baby_boom

Sa aveti o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Fetele, eu nu am nimic bun de zis, de aia tac:)

Am facut o recadere moderata, din cauza mersului la mare (desi nu am stat absolut deloc pe plaja , plecam din casa dupa ora 19....) si din cauza ca doza minima de cortizon pe care trebuie sa o iau e un proces trial and error....la 6 mg eram beton, la 4 am facut recadere.

La kile sunt cred cu un pic in plus fata de ce e in lista, tre sa-mi si vina uratii...in orice caz, nu conteaza acuma greutatea, sa vedem cum ma pun pe picioare.
Nu mi-au marit doza f mult, ei spera la rezultate, chiar daca mai lente, cu o doza mai normala, nu cu una soc.

Azi dupa pranz aflu noile rezultate.

Ruxi, bine-ai revenit!

Lou, simti nevoia de dulce pt ca e un mare efort sa produci lapte. Baga cereale sanatoase si un dulce pe zi nu face rau acuma.

la multi ani domnisoarei Lucie si la multi ani baby boom!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Daniela, revin si eu la slabit. Pt lista: 76.5kg. Nu cine stie ce de bine dar am trecut printr-o faza mai aiurea. Ciinele meu cel bolnav si batrinel s-a dus, am intrat si pe niste hormoni si pt mine is noutate si i-am cam resimtit, adica ceva stari mai ciudatele. Sa vedem cum o sa fie cu slabitul in conditiile astea.O sa revin si eu in zona usor usor.Pup toate fetele stilateSabina, ma gindesc la tine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Baby_boom, La Multi Ani! sanatosi si fericiti!

Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Am fost prinsa cu treaba, n-am mai apucat sa intru. In weekend alergatura. Si tot asa.

Pentru sarbatoritii de ieri si azi: La multi ani!

La multi ani, Lucia de ClaudiaH!

La multi ani, baby_boom!

Lou, o sa scriu meniul incepand de azi, ca saptamana trecuta mi-am facut de cap. Si se vede. Am observat ca sunt rezultate mai bune daca am meniul curat: proteine de calitate, multe legume, carbohidrati procesati zero. Daca il mai amestec, se vede . Pentru pofta de dulce nu stiu ce sa-ti zic, vad ca Sabina ti-a dat un sfat. Ai grija la lapticul lui bebe .

Sabinelu', cum esti? Sper sa iti iasa bine analizele .

Carmen, multumesc de cafea si ceai. Ce frumos ca ati fost la munte!

Vik, te trec in listuta. Imi pare rau de catelul batran...

Eftimie, spor la inaltat casa!

Cris, n-ai mai intrat sa ne scrii meniul.

Violeta, cum se mai simte tatal tau? Diana cum e?

bb_yasmi, felicitari pentru kg din concediu. Asteptam pozele.

Ma duc ca am treaba multa rau. Va pup,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Baby boom !
La multi ani, Lucia !

Vik,
Sabinel, aveai voie la mare cu tratamentul tau ?

Adriana, caldura cea mai ingrozitoare e la Bucuresti, de fiecaredata mie mi se face rau fizic de la caldura. Aveti grija de voi !

la mine nimic pasionant, am terminat cursurile de tinut, acum corectez si trebuie sa transmit notele. Abia astept vacanta !

O saptamina excelenta !

Mergi la inceput