Nou stil de viata (300)
Raspunsuri - Pagina 7
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Carmen, foarte frumoase pozele, iar tu arati la fel de bine. Acum am recitit mesajul tau. 4 kg!?!? Intr-un concediu de o saptamina? Chiar si in 2 saptamini si tot mi se pare enorm de mult! Totusi, la tine nu se vede nimic in plus.
Daniela, m-am bucurat si eu tare mult sa te vad. Nu prea eram in apele mele in ziua aceea, m-a apucat nostalgia plecarii.
Multumesc tuturor pentru felicitari.
Claudia, ma pregatesc de plecare in Th.
Yasmy, tot la a doua prajitura zi pas. Stiu ca e periculos cu prajiturile turcesti dar vorba ceea, daca vrei, poti.
Zuzi, ce e cu tine, nu te-am mai vazut de mult pe la noi.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
louisea spune:
Salutare
Carmen sunt sigura ca situatia nu e asa dezastruasa cum o prezinti tu Cred ca ati avut parte de o vacanta super!!
Daniela cum ti-ai facut quinoa? (mi-ai adus aminte ca n-am mai mancat de vre-o cateva saptamani).. Ai mancat-o goala? O mi-o faceam mai mult pe post de desert: amestecata cu niste iaurt si migdale maruntite si putina scortisoara..
Miha 8 ture!! Sa-ti fie de bine!!
Claudia spor sa ai in continuare!! Si eu sper sa ma reapuc curand. Si pe aici a fost f cald zilele astea.. Ieri am fost la plaja pe strand ca macar acolo e mai racoare. Azi e mai acceptabil
bb-yasmi nu-ti mai fa atatea probl. cu greutatea si bucura-te de graviditate!!!! Incerca ca nu exagerezi cu carbo si mananca proteine de calitate..
Delia felicitari!!!! Si spor la gasit job in Thai
Ce a trecut timpul.. Eu mai am cativa ani (dar la noi se fac 5 ani.. plus ca eu mai si intarzii acum cu bebele ::))
Mik sunt sigura ca kg ala nu se vede Tu esti yumi oricum. Chiar daca l-ai da proabil e apa si oricum la haine sigur no sa vada (prea mult)
Gabi faine pozele!!
V-am pupat.. O duminica placuta
P.s. cu cine tineti? cu Spania sau cu Olanda? :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
Salutare tuturor.
Va multumesc pentru aprecieri, fac bine la psihic, .
Lou, da, am avut o vacanta frumoasa, am vazut io partea goala a paharului, .
Pentru diseara, fie ca cei mai buni sa castige!
Delia, imediat cum am intrat in casa m-am urcat (in secret, sa nu vada ceilalti, ) pe cantar, erau 3.7 kg in plus.
Pana acum am mancat mai putin si parca incep sa ma dezumflu. Doar 2 kg mai am in plus, sper sa scap de ele rapid. De maine imi reinnoiesc abonamentul la sala.
Cred ca esti tare nerabdatoare sa pleci, offf, ce-au zburat anii...
Daniela, ai ajuns la 56 kg, bravoooo!
Iti urez o duminica frumoasa in familie.
O sugestie pentru prima pagina: fetele cu semn de intrebare pot fi trecute la pauzate. Oricum, ar trebui regandita lista, vad ca multe fete sunt in pauza.
Zuzi, Gusta, va asteptam sa ne salutati, haideti, nu va lasati rugate, .
Vio, sa aveti si voi un weekend frumos, ma bucur sa citesc vesti bune despre tatal tau.
Ruxi, mai esti la Vama Veche? Cum e vremea? Te asteptam cu poze, .
danielag spune:
Delia, e normala putina nostalgie. Dar e si un nou inceput, nu?
Lou, am fiert quinoa si i-am pus putina sare si o lingura de legume deshidratate (morcov, telina, ceapa, rosii - un fel de "vegeta" dar fara sare si fara monoglutamat de sodiu, doar legume uscate). Si am mancat-o ca garnitura (ca pe orez). Desert cu quinoa inca n-am incercat. La meciul de diseara eu tin cu Spania (dar nu-s microbista, n-am vazut nici un meci din campionatul asta).
Carmen, la raportul de marti fac putina curatenie in lista. Vad ca ne-am "subtiat" destul de mult. Ne-am subtiat randurile, vreau sa spun . Multumesc pentru felicitarile vizavi de greutate, vreau sa mai scad putin si sa reusesc sa ma mentin.
Ma duc sa ma pregatesc de vizita, mi-am cumparat saptamana trecuta o fusta foarte frumoasa, conica, pana la genunchi, si azi o inaugurez .
Sa aveti o duminica frumoasa! Va pup,
Daniela
mihaser spune:
Salut!
Am febra
Carmen am vazut si eu pozele voastre...abia astept si eu concediul...Mi-ati facut o pofta! Azi am achizitionat costume de baie noi ptr mine si printesa.
Lou pai corazonul meu bate ptr Spania...dar...sa vedem ce-o decide cel de sus!
Mi-am pregatit o bere Salitos cu moojito ptr meci!
Va pup!
Lavi...nu te mai da pe net...bronzeaza-te!
Mik spune:
Lou, eu tin cu Olanda, dar nu am de gind sa ma uit la meci.
Acum am scos iar hainelegroasela purtat, sezonul ploilor e mai lung si mai rece decit credeam.
Si un sunt fan de quinoa, sub toate formele. Va recomand sa-l spalati bine cu apa rece inainte de a fi pus la fiet, devine si mai sanatos si digest.
O seara minunata.
donna79 spune:
Hello pretty ladies! Va mai amintiti de mine?
Am intrat si eu sa va salut la capitolul 300.. felicitari!!!
Motivul lipsei mele il vedeti in semnatura dar sper sa ma primiti inapoi dupa nastere+alaptare ca voi avea mare nevoie.
Va pup pe toate!
Donna 27+ cu
mephala30 spune:
Donna, felicitari si sarcina usoara mai departe.
Mik, te-ai pregatit cu bucate pentru maine? Ori te-ai aniversat azi?
Mik spune:
Carmen, miine inainte de a pleca la job am sa fac pandispanul de tort, cind ma intorc o sa fac frisca si o sa pun sampania la rece.
Pentru colegii dela job o sa cumpar ceva gata facut.
bb_yasmi spune:
heeloo
miha multa sanatate.
miha pai sunt la plaja cu laptop-ul dar nah mai tre sa stau la amiaza sub umbrela ca deh sunt gravi.... aa si cand esti fara copii ai timp pt toate
se pare ca pot sa ma calmez cu mancarea....a aparut iarasi greeeaatttaa.... 2 zile mi-a fost bine....aaaaa si inca ceva daca mai gust vreo mancarea specifica turceasca si simt gustul de menta.... nu ma impac deloc cu condimentele si cu specificul lor de mancare. noroc ca au de toate felurile de mancare si ai de unde alegeeee......
mamica fericita de 2+ si 7+
pupici din Antalya!! :)