Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mai pe seara mai produc o reteta . Am gasit si reteta pentru salata dar trebuie sa testez branza inainte ca sa stiu daca ies cum trebuie

Sunset, am uitat ceva . Pastilele homeopate de principiu sunt permise in sarcina insa trebuie citite prospectele sau pe ambalaj pentru ca sunt si unele care au contraindicatie. Nu ca ar da malformatii, nu stiu ce efecte adverse ar putea avea, dar nu sunt recomandate.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata burtici. Aveti idee daca la 20 sapt este vreo problema sa imi recolteze mycoplasma si ureaplasma?

Mirunam dar o reteta pentru carbonara, ne poti da???

20+

de ce sa fie vreo problema? daca nu ai facut-o pana acum e indicat sa o faci. eu am ureaplasma si am recolatat de 2 ori pana acum, la 5 si 17 sapt, si voi face si sapt viitoare ca sa vad dc a murit crocobaurul dupa antibiotic

18+

Mergi la inceput

Symo e normal sa-ti faci griji dar nu o sa se intample nimic rau, totul pt puiut, suntem alaturi de tine

Sunset sper sa-ti treaca alergia

Lidiafelicitari pt semnatura si sa stea cumintel acolo pana la 40 de sapt

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

bau-bau..ne-am intors de la medic ...slava Domnului suntem in grafic si bebelina mea nu e afectata de aceasta alergie uratamedicul a zis ca el deocamdata nu mi-ar recomanda histamina ( homeopata) si ca sa tin regim in continuare. Eu stiu un medic homeopat si l-am sunat sa-l intreb daca pot sa iau pastilutele si a zis ca pot..si ca nu-l afecteaza in nici un fel pe bebe. Asa ca pe langa regim o sa iau si pastilutele ca sa grabim putin lucrurile

mii de multumiri pentru sfaturi si incurajari fetelor

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

am uitat sa zic danaint am scapat de bridaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

felicitari ca ati scapat de brida si sa ai un bb sanatos si mancacios....ma bucur tare mult ca ai scapat de stres

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna tusea apare doar cand te intinzi??? daca e asa si e tuse iritativa atunci am eu un feeling ca e acid gastric care urca pe esofag si irita gatul..am patit si eu asa..m-a tinut ceva timp..am luat rantag (niste pastile pt aciditate)plus dormit cu capul mai sus..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

bv sunset

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura e mai intensa cand stau culcata dar acum vad ca a aparut si ziua . Behai non stop

Urmeaza sa imi discut banii pe iulie si august in conditiile programului redus. Ma apuca groaza . Nu e bine deloc sa fi PFA, mi-as dori sa am carte de munca sa pot merge pe drepturile salariatilor.
Prevad ca nu va fi o zi roz.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

si eu tuseam si ziua.si o tuse f tampita care ma inneca..suna si tu la doc. si intreaba..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput