Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 8
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunset_zuzi neata fete ...noi nu avem deloc vesti bune...dupa ce ieri am mancat doar covrigi, nectarine si cartofi fierti ...azi dimineata m-am trezit cu noi bubite de alegie![]() ![]() ...peste vreo ora ma duc la medic sa vedem ce zice. Eu inainte sa fiu insarcinata luam niste pastilute homeopate care ma ajutau tare mult si as vrea sa incep sa le iau si acum mai ales ca am citit pe net ca nu sunt contraindicate in sarcina... a mai luat cineva pastile homeopate in sarcina? ![]() Doamne ai grija si de noi 19 ![]() |
Da, eu am luat in primele 2 luni, am avut parte de 2 episoade de raceala si m-am tratat cu homeopate. Doctora mea mi-a zis ca este OK, ca astea nu ne fac rau nici mie nici lui bebe.
15+
amelia_ilie spune:
Sanatate multa Sunset, sper sa vii cu vesti bune de la medic si sa treaca repede alergia.
15+
ratusca83 spune:
neata burticute!!
Symo imi pare foarte rau...dar fruntea sus pentru ca va trece..mai rau este daca nu-l faci.Nu te mai gandi ca face rau la bebe anestezia pt ca pe el nu-l afecteaza deloc.Operatia in sine nu este grea, dureaza 20 minute dupa care te trezesti, te va tine cateva ore la terapie intensiva iar apoi in functie de medic te va trimite acasa sau te mai tine o zi doua in spital.Pe mine m-a tinut 2 zile. Dupa o sa sangerezi fffff putinnnnn si apoi gata...medicul tau iti va spune ce sa faci si ce nu..ma refer la efort, stat in pat, pe scaun,...dar eu iti spun ca dupa cerclaj sa stai mai mult in pat, fara sa stai pe scaun pt ca atunci cand stai pe scaun o sa simti o jena in burtica joc(eu asa simt).
eu aseara am fost la control si mi-a dat voie la plimbarici scurte...
Te rog sa nu fi speriata si sa te gndesti ca o faci pt bebe. Pt orice intrebare legata de cerclaj sunt aici..Suntem alaturi de tine
..pupici..
Un sfat daca iei gynipral: i-al cu fff putina apa, doar o gurita ca sa nu ti apara palpitatii..si eu am luat
sugubina sa stai in pat dupa ce vi de la dr ca te batemmmmm
..
mirunam acelasi lucru si pt tine dupa ce te intorci de la seviciu

joann, matiz, beatrice va pupic si sper ca sunteti bine ..
letzy cum te mai simti??
pupici la toate..eu sunt aici..la noi ploua asa ca azi stau tot in pat.
18+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
buna dimineata,
astazi dam de baut
am schimbat semnatura.....uraaaa am implinit 21 sap
va 
pe toate
21+ 
Lidia_P spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Produc si prima reteta... - paste in forma de fundite/spirale - un pahar de mazare fiarta - kaiser - smantana dulce (nu cea fermentata) - ulei de masline - usturoi - sare - piper Se caleste usor usturoiul taiat rondele in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand a devenit auriu adaugati kaiserul taiat fasii si il prajiti usor impreuna cu usturoiul. Cand este aproape prajit adaugati si mazarea fiarta in prealabil ca sa ia gust de la amestec. LA final adaugati smantana dulce (de preferinta La Dorna/Gran Cucina). Pastele se fierb in apa sarata, atatea minute cate sunt indicate pe punga/cutie. Dupa ce au fiert se scurg si se trec sub jetul de apa rece ca sa nu se inmoaie cand se adauga sosul. Pentru paste sunt clar preferabile marcile italienesti (Barilla, Agnesi, Divella etc). Pastele se pun peste sosul pregatit si se mai lasa pe foc 1-2 minute. La final puteti adauga parmezan (Grana Padano, Galbani sau Hochland). La parmezan sunt multe imitatii nereusite. Sper sa va placa MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 + |
multumim mult de reteta, cred ca am sa o fac si eu cand venim din concediu....chiar imi este pofta

21+
mirunam spune:
Offf...
Msymo, imi pare tare rau ca trebuie sa faci cerclaj. Gandeste-te doar ca este pentru binele fetitei si ca este cea mai buna solutie ca sa duci sarcina la termen. O ai si pe Ratusca cu experienta, iti va fi de ajutor.
Sugubina, iti tinem pumnii sa fie totul bine! Orice solutie ar alege dr. important este sa fie cea mai buna pentru pufice
Sunset, stai linistita daca este doar o alergie o vei trata cum poti sau astepti sa treaca, important este ca nu afecteaza bebele. Eu am muuulte alergii, unele chiar urate. In sarcina am avut probleme dar Ema nu a avut nimic si nici nu le-a mostenit pe toate.
Ratusca, ma bucur mult ca esti mai activa!!! LA cat ai stat cumintica in pat meritai si plimarici.
Lidia, felicitari pentru semnatura. O sa mai postez retete, azi am promis ca incerc sa identific branza minune si sa ii gasesc un corespondent. Acea reteta e minunata pe caldurile astea 
pe toate. Sa veniti cu vesti bune azi
!
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
20 +
mirunam spune:
Fetelor eu sunt fericita posesoare a unei laringite. Am gatul iritat, ma innec in continuu, abia adorm pentru ca tusesc sec cand ma intind si tot asa...
Pana acum am luat pastilute Isla (sunt foarte bune dar nu ma ajuta de data asta) si propolis cu vitaminaC de la care imi vine sa vars.
Ma stiti altceva, inclusiv remedii babesti
, in afara de Homeovox???
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
21 +
ALEXA1985 spune:
Buna dimineata burtici. Aveti idee daca la 20 sapt este vreo problema sa imi recolteze mycoplasma si ureaplasma?
Mirunam dar o reteta pentru carbonara, ne poti da???
20+
Lidia_P spune:
multumesc la toate fetele pt urari 

mai vrem retete de paste....ceva cu multa carnita 

21+ 

sa vedem ce zice. Eu inainte sa fiu insarcinata luam niste pastilute homeopate care ma ajutau tare mult si as vrea sa incep sa le iau si acum mai ales ca am citit pe net ca nu sunt contraindicate in sarcina... a mai luat cineva pastile homeopate in sarcina?