Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

noapte buna fetelor care pleaca la nani. Eu mai stau putin

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Noapte buna tuturor! Ma duc si eu catre pat, sper sa dorm bine pana maine dimineata.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pupici pentru burtici! Sunt aici, va citesc, dar nu am timp sa va scriu. Sper sa aud vesti bune in continuare, de la toate mamicile! Multa sanatate, rezultate bune la echo si somn usor pentru seara asta!

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Vestile noastre bune sunt despre fetita, este sanatoasa, vioaie, are 490 gr ±70 gr si 21 cm.
Despre col...vesti mai putin bune, are 2,5 cm (fata de 3 cm cat avea vineri), motiv pt care facem cercalj: vineri sau luni, aflu maine ziua exacta. Mi-e o frica de morrrrrrrr si de anestezie si pt fetita: adoarme si ea si se trezeste o data cu mine..... Am ceva emotii, dar ma gandesc ca paza buna trece primejdia rea, nu!? Maine dimineata merg sa fac hemoleucgrama, APTT, timp de coagulare etc....asa face dr meu inainte de operatii, ceea ce e bine cred.
Din seara asta iau si eu Gynipral, 1/2 la 8 ore.
Incerc sa gasesc toate argumentele pentru aceasta operatie, sa fiu optimista si sa constientizez ca fac totul pt fetita mea. Tare draguta era la eco, avea o fatuca haioasa...., dar m-a enervat ca nu mi-a pus nici o imagine 3D. Voi la morfologica ati avut 3D? In fine, m-am necajit din cauza colului si n-am mai reactionat in nici un fel ca nu ne arata 3D. Iar am stat o ora la usa, dar inauntru o ora jumate....cred ca oamenii de pe hol turbau.
Cam astea sunt vestile noastre,
Sugubina, feicitari inca o data si ai grija te rog de col. Al meu s-a scurtat mult (2,5 cm in 5 saptamani), dar nu este deschis. De ce nu mergi la Uscateasca la recoltare pe la ora 11? Eu asa am fost si nu era nimeni. Iar la rezultate cel mai ok ar fi pe la 17-17.30, altfel stai de-ti vine rau. Succes!

Noapte buna

Symo 22+ Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Symo, pare rau de vestea cu cerclajul... Mult curaj si credinta ca va fi bine. Uite ca si Ratusca a trecut prin asa ceva si incepe sa-si reia activitatea, incet, incet... Va fi bine si pentru tine si fetita, o sa vezi. Multi pupici de imbarbatare si sa fii optimista ca va fi totul bine! Oricum, important e ca bebelina e sanatoasa si in grafic!

Ana
22, viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

symo nu te speria o sa vezi ca o sa fie f bine...felicitari pt diana care este f bine..eu zic ca e f ok ca iti face analize inainte e f important..
sugubina felicitari pt cele 2 sugubine

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna dimineata

sugubina felicitari pentru pufice.
mult noroc sa iasa analizele bune.

MSymo nu te necaji. totul e pt binele puiului.

fetelor eu deja am luat micul dejun, de acu mai bantui pe aci.

17+ viitoare mami de gemeni
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata!

Symo, o sa fie bine, stai cumintica si o sa vezi ca se rezolva toate. Totul e pentru puiut, nu ?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete ...noi nu avem deloc vesti bune...dupa ce ieri am mancat doar covrigi, nectarine si cartofi fierti ...azi dimineata m-am trezit cu noi bubite de alegie...peste vreo ora ma duc la medic sa vedem ce zice. Eu inainte sa fiu insarcinata luam niste pastilute homeopate care ma ajutau tare mult si as vrea sa incep sa le iau si acum mai ales ca am citit pe net ca nu sunt contraindicate in sarcina... a mai luat cineva pastile homeopate in sarcina?

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

neata fete ...noi nu avem deloc vesti bune...dupa ce ieri am mancat doar covrigi, nectarine si cartofi fierti ...azi dimineata m-am trezit cu noi bubite de alegie...peste vreo ora ma duc la medic sa vedem ce zice. Eu inainte sa fiu insarcinata luam niste pastilute homeopate care ma ajutau tare mult si as vrea sa incep sa le iau si acum mai ales ca am citit pe net ca nu sunt contraindicate in sarcina... a mai luat cineva pastile homeopate in sarcina?

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput