Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata dragele mele,

Sunset ma bucur ca te-ai linistit si per sa iti treaca bubitele cat mai repede. Mie mi-a trecut raul, ieri am mancat mai usurel iar azi o sa mananc aproape normal .... fara porumb bineinteles.

Sugubina felicitari pentru fetite. sa fie sanatoase la mami in burtica. Multa bafta si la analize sa iasa bine.

Symo nu te panica. Cum ai spus si tu: vestea buna este ca bebe e bine. Noi iti tinem pumnii si sunt sigura cavei trece cu bine peste asta.

Lidia felicitari pentru semnatura.

Noi suntem bine... de 3 zile il simt pe bebe si e asa de frumos... parca as vrea sa il simt intr-una. Ma tot uit la ceas sa prin orele cand e treaz siam observat ca avem program in fiecare dimineata intre 10.30 si 11 . mai avwem si dupa amiaza dar inca nu mi-am dat seama orele . E cel mai frumos sentiment. Imi dau lacrimile de fiecare data. Il iubesc enorm si sper sa fie bine.

17+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ne-am intors din vacanta. A fost frumos si relaxant, Sofia s-a distrat tare iar eu am inotat in mare si am facut si putina plaja. Ce mai, rasfat in toata regula. Bebe Leon creste, ii simt forma prin burtica si e din ce in ce mai zburdalnic . Burtica mea nu e mare, dimineata e aproape insesizabila. Cui ii ziceam ca sunt la jumatatea sarcinii se mira la mine.

Eva, multumesc pentru felicitari, si imi pare bine ca te bucuri alaturi de mine. M-a emotionat galeria ta . Numele pentru bebe l-am ales de multa vreme, de cand incercam sa concepem un baietel. Nu l-am folosit inainte sa stim sigur, ca sa nu suparam daca este o fetita Tu cat mai ai pana mergi la eco, sa scot agitatele? Acum astept cu nerabdare sa vad ce ascunde burtica ta.

Msymo, imi pare rau ca tb sa faci cerclaj, insa este inspre binele fetitei. Sper sa decurga procedura cat mai usor.

Miruna, ca remediu de tuse stiam ceiul de ceapa. E f scarbos insa, se pare, eficient.

PS: Vad ca nu mi-ati trecut caruciorul in lista. Daca isi face cineva timp...

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Lidia, felicitari pentru semnatura! Sa stea bebe cumintel pana la termen!

Sunset, ma bucur ca ai scapat de brida aia. Iti urez sanatate multa! Eu cand eram mica pentru durerile de gat (am facut mult rosu in gat in copilarie) imi punea mama cartof ras stropit cu spirt medicinal. Ma lega la gat ca pe Stan (cand il durea maseaua) si imi alina durerile si "zgarieturile". Nu stiu daca e bun pentru noi acum, de-asta am zis ca asta primeam in copilarie.
Si pentru tuse seaca incalzea sare grunjoasa si mi-o punea pe piept, intr-un prosopel.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Joy, ceaiul merge sa il fac din ceapa cruda? Eu rezist la asemenea tratamente, la cate am indurat cand eram mica . Inclusiv odioasa coaja de ou cu lamaie .

Ziua e asa roz incat am bagat urgent un No-spa

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Joy, ceaiul merge sa il fac din ceapa cruda? Eu rezist la asemenea tratamente, la cate am indurat cand eram mica . Inclusiv odioasa coaja de ou cu lamaie .

Uite aici o reteta http://www.evenimentul.ro/articol/alungati-tusea-cu-decoct.html

Imi pare rau de contractii, bine ca te lasa cu no-spa, totusi.

Victoria, mami de Anna Sofia, 20+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:

offf mama lor de probleme...ne ia pe rand cate ceva...sper sa rezolvi problema cu tusea dar si cu programul redus ai incercat sa iei Stodal e sirop de tuse homeopat si il pot lua si gravidele ...poate te mai lasa gatul

Doamne ai grija si de noi 19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna ziua tuturor viitoarelor mamici!
Astazi la 16:00 merg la morfologica de trim 2 . Sper sa vin cu vesti bune, bune,bune si cu poze cu bb.
ALEXA, poti recolta linistita mycoplasma si ureaplasma. Si eu voi recolta din nou sapt viitoare, sa vad daca am scapat de microbul cel rau, dupa tratam cu Azitrox. Eu parca tot simt un disconfort, mai ales la contact sexual plus usturimi daca ma spal cu sapun (Normal sau lichid, nu conteaza). Am zis ca astazi imi cumpar sapun din acela pt bebelusi, pt piele sensibila, sa vedem. Am incercat si cu gel intim cu si fara parfum si tot am o senzatie ciudata.
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco.
Msymo, imi pare tare rau sa aud ca ai nevoie de cerclaj. Sunt alaturi de tine, gandeste-te ca asa il ajuti pe bb sa creasca in burtica atata timp cat are nevoie.

Claudia 20+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Citat:

offf mama lor de probleme...ne ia pe rand cate ceva...sper sa rezolvi problema cu tusea dar si cu programul redus ai incercat sa iei Stodal e sirop de tuse homeopat si il pot lua si gravidele ...poate te mai lasa gatul

Doamne ai grija si de noi 19

Da, se pare ca tot timpul trebuie sa ne tina ceva ocupate. Asta e. Invatatura de minte sa nu mai stau sa ma gandesc la altii ci numai si numai la mine (ma refer strict la relatii de munca). Cand am facut cat 14 am primit un multumesc si recunosc, cateodata ceva in plus. Si cand nu mi s-a dat tot am facut. Nu mai vorbesc de anumite cheltuieli pe care nu le-am cerut niciodata. Cand nu am mai putut insa, am fost calculata la sange. Sunt doar plina de nervi pentru nedreptate. Eu sunt o persoana foarte corecta si orice ajutor il acord neconditionat, asa e normal, cred, insa mai primesc si cate un sut in dos...

Stodalul nu ma ajuta din pacate, e ca si cum ma gadila permanent ceva in gat, doar ca nu imi vine sa rad . O sa fac ceaiul, cu sadism ii dau si copilului ca el m-a cadorisit cu brontozaurul, scria in articol (Multumesc Joy) ca are rol de curatare a mucozitatilor. Asa ca azi fac curat in gat . Mai merg si la dentist, parca vad cum tusesc non stop, noroc ca medicul este sotia tatalui meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Miruna, am tusit 2 saptamani si mi-a trecut greu, insa am observat efecte rapide dupa ce am inceput sa iau Sirop de patlagina, muguri de brad si propolis de la plafar. Plus multa lamaie stoarsa, cu portocala sau gref si cu miere. Si mai luam 2-3 pastilute de homeogene. Mie nu imi prea plac ceaiurile, dar daca iti plac poti alterna sucurile de citrice cu ceaiuri cu multa miere si lamaie. Multa sanatate iti doresc!

Claudia 20+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc mult. Mie medicul la care am fost nu mi-a sp si acum daca m-am mutat acesta mi-a sp sa o fac si ma gandeam sa nu se intample ceva la bebe

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Buna dimineata burtici. Aveti idee daca la 20 sapt este vreo problema sa imi recolteze mycoplasma si ureaplasma?

Mirunam dar o reteta pentru carbonara, ne poti da???

20+

de ce sa fie vreo problema? daca nu ai facut-o pana acum e indicat sa o faci. eu am ureaplasma si am recolatat de 2 ori pana acum, la 5 si 17 sapt, si voi face si sapt viitoare ca sa vad dc a murit crocobaurul dupa antibiotic

18+

20+

Mergi la inceput