Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
beatrice75 spune:
Fetelor, daca sumarul de urina a iesit bine, este posibil ca urocultura sa nu iasa bine?e adevarat ca sumarul de urina l-am efectuat in a 2-a luna de sarcina. Simt usturimi jos din ce in ce mai rau si uneori, o data cam la 2 saptamani, am simtit un miros mai intepator. Labiile sunt un pic imflamate(sau ingrasate?)
20+
douradoudou spune:
am revenit si eu..a fost sotul acasa deci am stat cu el..fetele cu eco va asteptam cu vestile bune ..miruna multumm pt reteta..cu ce pot sa inlocuiesc kaiser-ul? noi nu mancam porc si as avea ca alternativa doar sunca de pui sau curcan..merge???..daca mai ai retete de paste mai vrem..mai ales daca au si busuioc (eu ador busuiocul in paste si la pizza).
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou am revenit si eu..a fost sotul acasa deci am stat cu el..fetele cu eco va asteptam cu vestile bune ..miruna multumm pt reteta..cu ce pot sa inlocuiesc kaiser-ul? noi nu mancam porc si as avea ca alternativa doar sunca de pui sau curcan..merge???..daca mai ai retete de paste mai vrem..mai ales daca au si busuioc (eu ador busuiocul in paste si la pizza). alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 20+ cu |
Doura sigur ca il poti inlocui. Poti pune sunca de curcan sau pui fara probleme. Mai produc. De mult ma chinui sa gasesc reteta de la niste paste tipice din sudul Italiei care se fac cu mult busuoic, masline, rosii crude si o branza pentru care nu prea gasesc inlocuitor. E un fel de salata de paste... pana maine ii fac reconstituirea, va fi greu insa cu branza, asta tot caut...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +
letzy81 spune:
Buna burtici!
Mi-am sunat azi ginecoloaga si i-am spus ca mi se intareste burtica dupa ce merg la toaleta,ma doare cand merg pe jos(desi merg extrem de putin)sau cand fac vreun efort.Neplacerile nu cedeaza la no spa ci la repaus.
Dr mi-a zis sa iau Gynipral 1/2 de pastiluta seara si dimineata si cat mai mult repaus.Miercurea viitoare merg la morfofetala si mai vedem atunci.Sapt trecuta aveam colul inchis.
Off sunt un pic speriata,cred ca ce simt eu sunt contractii!Cred ca ma agit un pic pe la servici desi stau numai 5-6 ore.
Mai ia cineva Gynipral?Stiu ca are efecte secundare destule...
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui misticgirl Buna ziua, burtici! Noi suntem bine, la serviciu. Nu ne place vremea ploioasa, suntem somnorosi...si eu si bebe (pe care il simt destul de rar in ultimele zile). Astazi dam de baut ce doriti voi, pt ca am trecut de jumatatea sarcinii, avem 20 sapt implinite. Eu imi permit astazi sa petrec cu un pahar de , pt ca mor de somn si am baut jumatate de cana de cafea dimineata. Aici nu mai era cafea facuta si am luat si eu un paharel de pepsi rece . Astazi cred ca plec pe la 3 de la munca...trebuie sa ajung la Administratia Financiara sector 3 pt a inscrie acolo masina (pe care am scos-o de la sectorul 2) . Sper sa nu fie coada. Va pup Claudia 20+ si Nicholas (25.11.04) http://community.webshots.com/user/misticgirl |
Sarcina usurica si la termen, Misticgirl!
15+
ratusca83 spune:
am revenit de la doctor.... bebe e bine..mai mare cu 4 zile chiar...colul este ok si el...mi-a dat voie la plimbari scurte de 30 min si apoi pauza 3 ore si iar plimbarica...a zis ca nu mai are rost sa merg saptamanal la control pt ca acum e bine si nu are rost sa cheltui bani degeaba... si in caz de ceva sa-l sun..asa ca voi merge la 2 saptamani...
cand m-am intors am facut o plimbarica pana la piata si am observat ca merg greuuuuu...ca o rataaaa.....voi mergeti greu????
letzy eu am luat gynipral...reactiile adverse sunt palpitatii si tremurat,..dar...daca il iei cu putina apa o sa vezi ca nu o sa ai aceste simptome..putina ma refer o gurita si atat.....si mie mise intareste burtica cam de 2 ori pe zi dar a zis ca e normal ca sunt contractii braxton hicks si care nu sunt periculoase decat daca apar f multe....
mirunam o sa incerc asi eu reteta de paste in weekend...
beatrice, matiz,joann sunteti ok?? va pupicesc
18+ si ingeras in ceruri