Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

multumesc rala...nu o sa fac exces ...o sa o iau treptat ca este mai bine asa....

chiar asa...fetelorrrrrrr burticoaseeeeeeee unde sunteti??????????

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

cred ca sunt pe langa sot pe langa pepene rosu
au dezertat toate...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

noroc cu delfinariu de iulie-aug : e animata atmosfera acolo cu nasterile!
cand ajungem si noi in punctul asta? care o fi prima din barlog care isi vede ursuletul ?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am revenit si eu..felicitari ratusca..eu mi-am "fabricat" niste clatite si deja am mancat 4..in seara asta mai mananc pepene galben-nu lipseste din frigider pe timpul verii(mie imi place mult mai mult decat cel rosu) si migdale verzi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Fetelor eu am dat o fuga pana la ginecolog si apoi am pus de papa. Maine am treaba la servici, e musai sa fac prezenta ca apar intr-o revista cu un articol si imi fac si poze. Va dati seama cu burtica in revista, creca o sa fiu foarte chic.

Va multumesc pentru mesajele de bine. D-zeu m-a calauzit si mi-a dat putere si sunt sigura ca a fost mana Lui ca de data asta sa nu mai vad la ecograf pt ca ma alesese deja ca mama de copil special si in al doilea rand pt ca problema noastra chiar o consider minora pe cat ar fi putut fi si cate am vazut in spital si cred ca daca mi-ar fi spus cineva la eco ceva as fi murit a doua oara.

Dar sa stiti ca cu un medic ecografist f bun si un aparat f bun cred ca se pot vedea defectele.
Astazi la gineco mi-a zis ca nu mai fac TT pt ca DT este ffff bun deci dau de baut.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

ral_eli - mai incurc numele, scuze, sunteti multe si va urmaresc pe toate dar va mai incurc. Ati e mult mai bine, ii dam in continuare cu antibioticul ca avem doar 2 zile de cand il ia regulat si trebuie sa-l ia minim 6.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

si eu sunt pe aici, gatesc si de asta mai lipsesc
niste pulpe la cuptor cu cartofi noi va tenteaza?

felicitari ratusca pentru vestile bune!
ai dreptate sa o lasi mai usor, dar e bine ca ai voie la miscare, cred ca iti lipsea mult chiar si asa putin
si eu ma misc mai greu ca inainte, nu mai prind viteza la mers, chiar si sa vreau ritmul meu este ca de plimbare
la urcatul scarilor am impresia ca merg ca o ratusca

syl
o sa fii in centrul atentiei maine la pozat, cu burtica cu tot, iti dai seama ca BB tau apare in revista inainte sa se nasca?
ce frumos

22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

noroc cu delfinariu de iulie-aug : e animata atmosfera acolo cu nasterile!
cand ajungem si noi in punctul asta? care o fi prima din barlog care isi vede ursuletul ?

18+

cred ca intru si eu sa trag cu ochiul..

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

liniste mare la noi........eu ma plictisesc..sotul e plecat la birou pt ca are treaba...voi nu mai ziceti nimic...ma bag la baie

18+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ratusca ce vesti bune felicitari!

Fetele m-am intors de la dr.

Vestile sunt cam asa: am col lung, dar deschis putin la exterior. Chestie pt care m-a chemat maine la SUUB sa ma puna la monitor fetal si sa imi dea medical. Mi-a facut si o eco scurta, avem tot fetite ce mai!

Mi-a recoltat si secretii. Si maine merg si la alte analize de sange.

Sunt fericita viitoare mamica de doo fetite. La fel.Va rog care puteti treceti si la mine doo caruturi rozalii?

Iar tre sa merg la Fundeni la dr Uscatescu pt repetare analize de trombofilie.Deci si maine si vineri sed numa pin spitale. Da bine, dupaia nu mai merg la servici (nu se stie cat) si ma odihn si eu..Nu mi-a dat consemnare la pat si mers doar la cisi, ci doar sa evit efortul, statul in picioare sau pe scaun prelungit. Orcum nu prea am eu energie-va ziceam ca obosesc pan la statie de dimineata si suflu greu. Probabil ca si asta a contat de s-a deschis colul . Doamne ajuta sa nu fie nevoie de cerclaj, ca voi fi consemnata pana la final de sarcina..

Am venit asa de obosita si agitata de la dr, vroiam sa dorm si nu puteam de atatea ganduri!

sugubina +17

Mergi la inceput