Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

miruna, pe langa ciresele fara chiriasi care se gasesc (in general sunt de ferma, stropite si arata foarte bine si babane) inca, au aparut si pepeni romanesti nu extrem de coptzi dar suficient cat sa miroasa f bine si sa fie relativ dulci. oricum clar au gust de pepene chiar daca nu asa ca aia importati din turcia si alte minunatii din astea. si eu as manca numai fructe in perioada asta.

Mami de (28.10.2008) si bb2 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

a inceput la procinema serialul acela "lectia de maternitate"

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

maine dimi incep tratamentul perfuzabil la Elias pentru infectia urinara.. am cam intrat in panica vazand ca tratamentul presupune asta (si nu antibiotice pe cale orala) insa ma gandesc l binele lui BB, incerc sa nu l stresez si pe el mai mult.. cu DD inainte

azi scanez 4D-ul de la echo si l pun pe picasa. mi se pare ca seamana cu tati

poop pe burticutze

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Syl iti admir curajul si optimismul!
Ma bucur mult ca fetita ta este bine acum, iti doresc din tot sufletul sa fie bine si de acum incolo
Din pacate si copilul sorei mele are o malformatie la inima, a fost operat de 2 ori la Tg. Mures si 3 luni spitalizare acolo, acum este spre bine dar oricum cu handicap.
Este greu, foarte greu sa treaca cineva prin asa ceva, imi este teama si mie mai ales ca nu se vad la eco astfel de malformatii
Dar cu speranta si multa gandire pozitiva se trece peste asta, copii nostrii au nevoie ca noi mamicile sa fim optimiste caci simt asta.

22+

Mergi la inceput

Imi pare rau pentru fetele care trebuie sa stea la pat
Nu pot decat sa-mi inchipui cat este de greu, eu m-am plictisit ca stau acasa si mai lucrez din cand in cand de acasa, dar sa fiu tinuta la pat fara sa ai voie sa te deplasezi ...
Dar hai sa ne gandim la puiutii nostrii, ei sigur ne vor da curaj si putere sa trecem peste orice

22+

Mergi la inceput

geniusamb bafta cu tratamentul, sa-ti iasa bine, vei trece tu peste orice pentu BB tau!
Da, vrem sa vedem eco!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

18+

rali, serialul de care v-am vorbit ieri?La ce ora incepe?Ieri s-a terminat la 18. Inseamna ca are ore diferite de difuzare

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

maine dimi incep tratamentul perfuzabil la Elias pentru infectia urinara.. am cam intrat in panica vazand ca tratamentul presupune asta (si nu antibiotice pe cale orala) insa ma gandesc l binele lui BB, incerc sa nu l stresez si pe el mai mult.. cu DD inainte

azi scanez 4D-ul de la echo si l pun pe picasa. mi se pare ca seamana cu tati

poop pe burticutze

21+

Eu de la ora 12 stau in pat. Am facut si eu azi urocultura, din pacate dureaza mult sosirea rezultatului. 4 zile lucratoare.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Produc si prima reteta...

- paste in forma de fundite/spirale
- un pahar de mazare fiarta
- kaiser
- smantana dulce (nu cea fermentata)
- ulei de masline
- usturoi
- sare
- piper

Se caleste usor usturoiul taiat rondele in 2-3 linguri de ulei de masline. Cand a devenit auriu adaugati kaiserul taiat fasii si il prajiti usor impreuna cu usturoiul. Cand este aproape prajit adaugati si mazarea fiarta in prealabil ca sa ia gust de la amestec. LA final adaugati smantana dulce (de preferinta La Dorna/Gran Cucina).

Pastele se fierb in apa sarata, atatea minute cate sunt indicate pe punga/cutie. Dupa ce au fiert se scurg si se trec sub jetul de apa rece ca sa nu se inmoaie cand se adauga sosul. Pentru paste sunt clar preferabile marcile italienesti (Barilla, Agnesi, Divella etc).

Pastele se pun peste sosul pregatit si se mai lasa pe foc 1-2 minute. La final puteti adauga parmezan (Grana Padano, Galbani sau Hochland). La parmezan sunt multe imitatii nereusite.

Sper sa va placa. Astea le fac cel mai des pentru ca sunt ingrediente pe care le am in casa mai mereu.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

18+

rali, serialul de care v-am vorbit ieri?La ce ora incepe?Ieri s-a terminat la 18. Inseamna ca are ore diferite de difuzare

20+

18+

da , despre ala era vb. a nceput la 4.30 azi. nu inteleg de ce nu au pus o ora fixa in fiecare zi

Mergi la inceput