Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Succes fetelor la eco morfofetala! Uau, eu mai am o luna, unele din noi au astazi... ![]() Doura, apasa Ctrl+ ca sa maresti caracterele, Ctrl- ca sa le micsorezi.:) Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+ Primul orice |
merci

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
amelia_ilie spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 a inceput"lectia de maternintate"pro cinema 20+ ![]() |
Eu nu-l prind niciodata, ca intre 16.00 si 17.30-18.00 sunt pe drum, pana la 16 sunt la serviciu... ce ma enervez! un episod, acolo, ceva...
15+
alinushca spune:
| citat din mesajul lui Vasari Succes fetelor la eco morfofetala! Uau, eu mai am o luna, unele din noi au astazi... ![]() Doura, apasa Ctrl+ ca sa maresti caracterele, Ctrl- ca sa le micsorezi.:) Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+ Primul orice |
sau control si scroll pe mouse inainte pt marire, invers pentru micsorare.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 20+
sugubina spune:
JoAnn sarumana , m-am culcat de la 13.30 pana la 17 daca va imaginati! Am picat haha!. Deci puate faci baietei sa facem si noi cuplurile de vis.
Ratusco m-a trimis dr mea acolo pt ca in septembrie am avut o sarcina oprita; acum in trim II repetam aceleasi din trim I; nu am trombofilie, dar m-a pus preventiv sa iau aspenter 1 zi. Acum sa vedem cum ma gaseste si ce mi-o mai da.Maine merg acolo sper sa nu sed mult la cuada..
Fetele si mie imi amorteste fundu pe scaun dc stau mult..incerc sa mai alternez mai ales acu ca sed si acasa.
sugubina
+17
beatrice75 spune:
EEEEEEE, FETELE NOASTRE AU PLECAT DE LA SERVICIU SI SUNT CU SOTZIORII, COPILASII, ......ca-i slaba activitate!
20+

douradoudou spune:
am pus ieir poze noi pe picasa..mai puneti si voi ca imi place sa va vad..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu