Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (61)
Raspunsuri - Pagina 14
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb noi am inceput perfuzii cu antibiotic, 1 la 12 ore, timp de 7 zile ![]() ![]() tin branula pe mana si deja incep sa o agat .. |
Iarta-ma, probabil ai scris in paginile anterioare si nu am vazut eu. De ce faci antibiotic injectabil? Eu am avut infectie- ureaplasma, am luat azitrox si o sa repet analizele sa vad daca mi-a trecut. Am un feeling ca tot am o infectie, ceva, am scris mai devreme...de aceea te intreb, pt ca sunt ingrijorata

multa santatate!!!Claudia
20+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
beatrice75 spune:
Siema, bafta la morfofetala!Sa vii cu vesti super!
Geniusamb, Miruna, sanatate multa!
Eu astept rezultatul la urocultura....
Eu nu prea iau vitamine, voi luati in fiecare zi?
20+

geniusamb spune:
e coli . infectie urinara care n a raspuns la tratament oral cu antibiotic
si uite asa facem perfuzii
succes la repetarea ureaplasmei 
beatrice, succes la rezultatul uroculturii 
21+ 
Lore1983 spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Eu nu prea iau vitamine, voi luati in fiecare zi? 20+ ![]() |
Eu iau zilnic. Acum nu prea pot manca orice si chiar am nevoie. Cred ca as lua oricum vitamine in ideea ca pot fi unele care nu se asimileaza bine din alimente.
14+
siema spune:
si eu doresc succes si vesti de la super in sus pentru toate fetele care se duc la morfo fetala zilele astea
Asteptam sa ne povestiti...si poze
pupici
17 
Vasari spune:
Succes fetelor la eco morfofetala! Uau, eu mai am o luna, unele din noi au astazi...
Doura, apasa Ctrl+ ca sa maresti caracterele, Ctrl- ca sa le micsorezi.:)
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice
douradoudou spune:
eu iau femibion care are 2 pastile pt fiec zi: una cu niste b-uri si acid folic si inca ceva s alta cu ulei de peste..si mai iau fier
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
20+ cu
letzy81 spune:
| citat din mesajul lui ratusca83 fetelor voi dupa ce va ridicati cand stati in fund pe scaun, canapea simtiti durere la muschii de sub burta?? eu atunci cand stau jos si ma ridic simt cum ma dor muschii de sub burtica 18+ si ingeras in ceruri |
Si eu am un usor discomfort cand ma ridic de pe scaun.
Am luat deja de 2 ori Gynipral si deja nu mi se mai contracta burtica dupa ce merg la toaleta dar m-am simtit tare ametita azi.Dar cand merg mai repede ma doare burtica si nu mi se pare ca se intareste...off am devenit o baba,deja ma gandesc serios sa o las balta cu munca dar mi-e teama ca o sa capiez de atata stat.
Daca imi recomanda dr odihna si stat la pat fac orice pt puiutza mea.
Bafta multa celor care merg la echo azi!Eu am morfofetala miercurea viitoare.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
21+
Vasari spune:
Si eu iau Elevit din a doua luna. Dar din alte motive... nu vreau sa va sochez, eu inca mai alaptez.:) Desi avem pauza de vreo 5 zile, dar la un copil mai maricel asta nu inseamna deja ca nu mai vrea.
Am gasit niste scutece eco care-mi plac: http://www.hiphip.ro/products/scutece-ecologice-all-in-one-aio-pop-in Ce parere aveti? As lua la inceput cateva sa vad cum ne descurcam si apoi ma hotarasc. Na, sunt pentru, dar nu am experimentat, asa ca las loc pentru variante. Mai trebuie sa gasesc linere, citisem mai demult descrierea lor si pareau f interesante.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 16+
Primul orice