Companii care nu testeaza pe animale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cygni

Burtocika ai folosit creme de la avon, care, cum ti se par?

multumesc

"Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how."

Da, am folosit. Depinde de piele, mie de exemplu nu mi-au placut cele din gama Skin So Soft (gelurile de dus). Eu am folosit ANEW, cele pt 30 de ani, si mi-au placut. Si cele din gama Planet SPA, masti, creme de maini, geluri de dus ... Eu sunt reprezentant si am incercat cam tot ce am nimerit; ce n-am incercat eu, mi-au spus clientii; eu merg pe principiul ca ce mie nu-mi place , altgora nu recomand, pt ca nu vreau sa ma injure clientii :))

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna Cygni,noi folosim produse de curata de la sodasan si elemental.Am luat prima data sa le testam ,au fost ok si am comandat cantitati mai mari sa ne ajunga mai mult timp.Iti spun ce-am incercat noi,detregent de vase,produse de curata baie/bucatarie ,ok toate in schimb detergentul de rufe sincer nu l-am putut folosi din cauza mirosului.Deci nu pot sa ma obijnuiesc nici cu cel normal,nici cel pt copii.Am luat creme de la elemental si uleiuri esentiale care mi se par super ok.
editez,si sapunurile le folosim si sint ok.

Mergi la inceput