Companii care nu testeaza pe animale
Raspunsuri - Pagina 2
nikole spune:
Cygni, frumos subiect!
Cu vreo luna in urma, venisem de la cumparaturi cu un brat de sticle cu solutii de curatat fiecare bucatica de casa...ulterior inru pe DC si vad subiectul lui Mindy, despre...otet!
Am asteptat sa termin chimicalele(mi-era oarecum sa le arunc, ca-s anormal de scumpeeee, si cu siguranta se vor mai scumpi, ca-s toate pe baza de petrol), si am umplut sticlele goale cu solutii pe baza de otet, alchool sanitar, bicarbonat.
Mi-a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu ...lipsa mirosului de "curat", insa am pus in solutii putin ulei esential de portocala dulce,rozamarin, si iti spun ca e o incantare pentru simturi.
Casa ...straluceste!...si pitica stranuta mai putin
Ma rog, ptr copii mai mult, am inlocuit toate solutiile din comert.
Ca sa nu fiu complet off topic, pun aici o listuta care mie mi se pare utila, dupa ea m-am ghidat in alegerea produselor pentru copii:
http://search.caringconsumer.com/search_list_icons.aspx?Donottest=8&Product=0&Dotest=-1
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
XIO spune:
I checked PeTA's web page but those data are old and probably outdated. I found a good website in my country that has updated list of companies that test on animals just click In English in upper right corner). They contacted companies themselves.
However, their list of products is not complete - it covers only our country. But there are some international brands that can be found all around the world.
They divided it on black, gray and white list.
Black - tests their products on animals or uses ingredients that are tested on animals.
Gray - are companies that didn't reply on question whether or not test their products on animals or don't really pay attention are their ingredients tested on animals.
White - companies that don't test on animals and they take care that ingredients they put in their products are not animal tested.
Web site I provided is centred on our country, but there are topics that are universal and interesting, so you can read it.
White list
Avon
AquaSource
ESI
Farmaceutici Dottor Ciccarelli (Cera di Cupra)
Forever Living Products
Freeman Cosmetics Corp.
Frenchtop Natural Care Products (Hennaplus)
Ginger cosmetics (M'Claire)
Hans Hansel (Logona Naturkosmetik und Heilmittel)
John Masters Organics
Juice Beauty
L'Occitane
Lush
Marks & Spencer
Montagne Jeunesse (1 Night Stand, Chantelle, Davinci, Model Secrets)
Oriflame
Olivella
Primavera Life
Saxa
Sinclair & Valentine
TIGI Haircare (Bed Head, Body, Catwalk)
TITANIA Fabrik
Urtekram
Gray list
AGGF Cosmetic Group
Alberto-Culver Company (St. Ives)
alessandro International
Alman Group (Roug)
Altea (Naturerbe)
Amway
ARTDECO cosmetic
Artsana (Chicco, Korff)
Athena's (Frutti del sole)
Australian Gold
Basis
Bausch & Lomb World Headquarters
Benetton Group
Biofarm
Bodywise (Natracare)
Bourjois
Carita
CarlodiRoma
Chanel
Clarins
Collistar
Corsair Toiletries
Cosmopolitan Cosmetics
Cosnova
De Lauriel
Deborah Group
Decleor
Dior Cosmetics
DM - Drogerie Markt (Alana, Alverde, Babylove, Balea, Dontodent, Ebelin, Jessa, Profissimo, Réell'e, S-he stylezone, Saugstark+sicher, Sundance)
Doetsch Grether
Donna Karan
DR. GRANDEL Group of Companies (Phyris Cosmetics)
Dr. Hauschka Skin Care
Dr. Scheller Cosmetics (Apotheker Scheller, Manhattan)
Dr. Theiss Naturwaren
Enliven
Erdal-Rex (Frosch, Rorax)
Erkul Cosmetics
Estée Lauder Companies/Laboratories Darphin
Fairness (Gelcap, Genera)
Formasana
Gatineau
GNLD
Gosh Cosmetics
Guerlain Parfumes
Haus Schaeben
HiPP
Insako (Nimfea)
Ismeg (Brambles and Moor, Brutia, Frais Monde)
Joico
Kanebo International
Kao Brands Company
Keune Haircosmetics
L'Angelica Instituto Erboristico
L'Erbolario
Laboratoire Nuxe
Laboratoires Pierre Fabre (Avene, Ducray, Galenic)
Lacote/Guam
M. Kappus
Manetti & Roberts (Neutro Roberts)
Mann & Schröder (Fruttini)
Micys Company (Pupa)
Murad
Müller Ltd. & Co.
Müster e Dikson Service
NARS Cosmetics
Nestlé Nutrition (Bübchen)
OPI Products
Paglieri Profumi/Selectiva (Aqualina, Cleo, Felce Azzurra, Felce Azzura Natura, Labrosan)
Paloma Dead Sea (Jericho Cosmetics)
Parfums Givenchy
Paul Mitchell
Quidnovi
Research & Development Merz Consumer Care
Revlon (Almay, Jean Naté)
Ritual Cosmetics
Rufin cosmetic
Sara Lee (Ambi Pur, Badedas, Catch, Delial, Depilzero, Fissan, Glysolid, Kiwi, Quenty)
Sothys
Tanalize Cosmetics
Tehnochem (Kancilja)
Thalgo
Upper Canada Soap & Candle Makers
Village Cosmetics
Weleda
Wilkinson Sword
Yves Rocher
Zepter International
ZnO
Black list
Bausch & Lomb
Beiersdorf (Atrix, Eucerin, La Prairie, Labello, Nivea)
Chesebrough-Ponds (Cutex, Faberg, Vaseline)
Church & Dwight (Lady's Choice, Nair)
Colgate-Palmolive Co. (Ajax, Fab, Hills Pet Nutrition, Mennen Co., Palmolive, SoftSoap, Speed Stick)
Coty (Adidas, Calgon, Calvin Klein, Celine Dion, Cerruti, Chipie, Chloé, Chopard, Cindy Adams, Club Med, Coty, David Beckham, Davidoff, Esprit, Glow, The Healing Garden, Isabella Rossellini, Jennifer Lopez, Jette Joop, Jill Sander, JOOP!, Jovan, Kenneth Cole, Kimora Lee Simmons, Lagerfeld, Lancaster, Marc Jacobs, Mary-Kate and Ashley Olsen, Miss Sixty, Monsoon, Nautica, Nikos, Parera, Pierre Cardin, Rimmel, Roland Garros, Roots, Sarah Jessica Parker, Stetson, Vera Wang, Vivienne Westwood)
Gillette Co. (Braun, Duracell, Flair, Liquid Paper, Oral-B, Parker Pens)
Glaxo Smith Kline (Aquafresh, Binaca, Nicorette, Sensodyne, Strep)
Henkel (Bref, Clin, Kaloderma, Opti, Persil, Perwoll, Pril, Pur, Rex, Silan, Solea, Somat, Weisser Riese, Schwarzkopf & Henkel-Bac, Fa, Krizia, Palette, Poly, Schauma, Sergio Tacchini, Taft, Vademecum, Vision)
Johnson & Johnson (Aveeno, Clean & Clear, Neutrogena, ROC)
Kimberly-Clark Corp. (Cottonelle, Huggies, Kleenex, Kotex, Pull-Ups, Scott Paper)
L'Oréal (Anais Anais, Bilage, Biotherm Cosmetics & Skin Care, Cacharel, Garnier, Giorgio Armani, Helena Rubinstein, Lancôme, Logics, Matrix Essentials, Maybelline, Ombrelle, Ralph Lauren Fragrances, Redken, Soft Sheen, Vichy, Vital Nutrients)
Nina Ricci
Pfizer (Plax)
Procter & Gamble Co. - P&G (Alfred Dunhill, Alldays, Always, Anna Sui, Antikal, Ariel, Atkinsons, Attends, Bess, Blend-a-Dent, Blend-a-Gum, Blend-a-Med, Blendax Anti Belag, Bogner, Bold, Bruno Banani, Camay, Carrera, Certina, Certina Med, Charles Jourdan, Cheer, Chiemsee, Chlorhexamed, Cindy Crawford, Clearasil, Comet, Cover Girl make up, Crest, Dash, Daymed, Ellen Betrix, Escada, Extase, Fairy, Firmodent, Gabriela Sabatini, Gabriele Strehle, Galileo, Gerry Weber, Ghost, Gillette Series, Giorgio Beverly Hills, Globe, Gucci, Head & Shoulders, Henry M Betrix, Herbal Essences, Hervé Léger, Hugo Boss, Ivory, Jean Patou, Lacoste, Laura Biagiotti, Lenor, Luvs, Marc O'Polo, Max Factor make up, Max Mara, Medinait, Meister Proper, Mexx, Mont Blanc, Muelhens, Naomi Campbell, Oil of Olaz, Old Spice, Otto Kern, Pampers, Pantene, Pantene Pro-V, Pringles Chips, Priscilla Presley, Procter & Gamble, Puma, Rochas, Scannon, Secret Deodorant, Shulton, Sir, Spic & Span, Sumatra, Sure, Tempo, Tide, Tom Tailor, Tosca, Trussardi, Valentino, Vidal Sassoon, Wash & Go, The Wella Corporation-Sebastian, Wick, Wick Vaporub, Yardley, Yohji Yamamoto, Zest)
Reckitt Benckiser (Airwick, Ava, Calgon, Calgonit, Coty, Easy Off, Fibish, Harpic, Lysol, Mop & Glo, Old English, Resolve, Spray 'N Wash, Vanish, Veet, Woolite)
S.C. Johnson (Drano, Edge, Fantastik, Glade, OFF!, Oust, Pledge, Scrubbing Bubbles, Shout, Skintimate, Windex, Ziploc)
Schering-Plough (Bain de Soleil, Coppertone, Dr. Scholl's)
Shiseido Cosmetics
Unilever (Axe, Calvin Klein, Cerruti parfemi, Chloe, Cif, Diversey, Domestos, Dove, Elida Gibbs, Elizabeth Arden, Fabergé, Finesse, Helene Curtis, Henry Cotton's, Impulse, Lagerfeld parfumes, Lever Bros, Lux, Max Azria, Omo, Rexona, Signal, Suave, Sunsilk, Valentino parfumes)
Here, in this post, I excluded some companies I think are not on international market, but If you want you can take a look for details on that web site.
Gray list is a bit complicated.
Linkul aici: http://mamainak.livejournal.com/6666.html
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
nikole spune:
Nici Clinique nu foloseste semnul, desi spun ei ca produsele nu-s testate pe animale...insa sunt pline ochide parabeni:(((..si eu cum nu mai am timp de nimic(uleiat, combinatii naturale facute in casa) in ultimul timp, cu ele ma muruiesc:(
de altfel multe produse netestate pe animale sunt nocive, pline de toate porcariile, asadar eu de ex hainele fetei, cele ce vin in contact direct cu pielea, le spal cu sapun de cocos natural, facut in casa, si apoi le clatesc in apa cu otet(asta la sfatul unui medic pediatru)...
balsman nu folosesc...
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria(1.04.2010)
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
XIO spune:
De Balea stiti ceva?
Ca mie imi place la nebunie samponul lor cu Henna, sper ca nu sunt testate pe animalute.Si Maybelline , si Rimmel :(((
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cygni multumesc Deus. Am mai gasit elemental si cosmetic plant. imi poti spune care este experienta ta cu aceste produse, ai fost multumita de calitatea lor, ce cumperi in general? am gasit adineaori un deodorant bio de la Eco cosmetics si as vrea sa stiu sincer daca tin la fel de mult ca cele care contin toate tampeniile, banuiesc ca nu... la celelalte mi-e mai usor sa ma orientez. si as mai vrea sa stiu daca cineva a folosit Natracare, absorbante. "Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how." |
Eu am folosit Natracare si le folosesc in continuare de ceva vreme.Sunt bune pentru cc ca sunt din bumbac si nu din plastic ca multe absorbante.
Daca te referi la deodorantul solid Eco Cosmetics acesta tine dar depinde de la o persoana la alta.Daca la tine nu tine poti adauga un pic de bicarbonat si nu vei avea probleme.
Eu am inceput sa folosesc cosmeticele bio de cativa ani si in special uleiurile si unturile vegetale.
Am cateva retete in blogul de la semnatura daca vrei.
Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro
Cygni spune:
Nikole, multumesc frumos, e f buna si solutia ta. Si eu am o banuiala ca fiica-mea e putin alergica la praf dar cu celelalte nu am avut probleme. Eu insa TREBUIE sa am balsam sau macar un detergent eco care sa imprime rufelor un miros placut, nu-mi place sa nu miroase a nimic desi nu-s obsedata de parfumuri, am maxim 2 disponibile in acelasi timp de ex. Ai dreptate, daca cosmeticele sunt pline de parabeni si netestate tot n-am facut mare afacere
XIO pai Balea de la DM apare in grey list data de tine. Care liste nu cred ca sunt actualizate si nici pe departe complete fiindca detergentii aia de care vorbeam sigur sunt de la firme ok, am verificat. Eu deocamdata folosesc Marks and Spencer si mi-am comandat ceva de la Urtekram
Ceva ce pare actualizat http://www.caringconsumer.com/pdfs/companiesDontTest.pdf
Asta ma deranjeaza de fapt, ca nu sunt niste liste f clare, unele se contrazic. Iar eu consider PETA ca fiind extremisti, fanatici dar asta e alta discutie si nu vreau sa deviez.
Cu Nivea incep sa am dubii, apar informatii contradictorii http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20090105222127AAKBrXn
cait, sper sa fie bune pentru ca sunt al naibii de scumpe din pacate, ieri mi-am comandat; o studiez cu siguranta blogul tau, mersi.
Burtocika spune:
AVON nu foloseste testarea pe animale. Stiam mai demult, dar am verificat pe catalogul lor acum si apare iepurasul
Si am vazut ca sunt si pe lista alba postata de XIO.
Boghi
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">... e mai simplu decat crezi ...
XIO spune:
citat din mesajul lui Cygni Burtocika ai folosit creme de la avon, care, cum ti se par? multumesc "Children do not need to be made to learn about the world, or shown how. They want to, and they know how." |
De corp singura care mi-a placut a fost aia de migdale.
Am inteles ca si Skin so soft si alea pt. piele matura sunt bune.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
roxanaz spune:
Cygni, la DM este deodorant bio si fara aluminiu, de la alverde. cu galbenele sau cu inca o "aroma"
citat din mesajul lui Cygni Parca stiam ca L'Oreal a cumparat Body Shop deci... |
da, dar cica nu is scosi BodyShop de pe white list, ca am verificat si eu zilele trecute.