Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Diana, imi pare asa de rau cand aud cat de tare il chinuie maselutele pe Mutzunel.
Eu trebuie sa fiu recunoscatoare ca in gurita puiului maselutele au rasarit...pur si simplu ( a treia am simtit-o ieri cand il spalam pe dintuci), poate doar cu ceva mai multa agitatie.
Pupam mult Mutzunelul, poate ii mai ia din durere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Dyana, mai bine mergi cu el la doctor,poate il ajuta sa nu se mai chinuie atatChatonel, bine ca are cine sa te ajute.Izia daca ai dat-o si la cresa, a mai stat cu bonele, e normal sa nu mai fie asa atasata de tine,Theo nu a stat decat cu mine si cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Neata!
Luana are febra si bubite, febra poate fi de la maselute, ca de cateva zile nu prea papa nimic, dar nu si bubitele. Mi-e teama de alergie, ca-s satula, dar alergia nu da febra. Azi noapte a facut 38,8 cel mai mult, i-am pus supozitor, apoi i-am dat si aerius. A adormit, inca doarme. Asa somnolenta a fost ieri toata ziua. Vroiam sa ma duc la urgenta cu ea, sa nu fie vreo alergodermie, cum a facut Clau, si sa apara complicatii. La 8 o sun pe doctorita, poate vine ea la noi.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Offf... poate ati agatat si voi vreo rubeola sau vreo varicela... motzata, sa treaca repede!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Criza de separatie: la noi e OK cata vreme nu-s in casa. Daca sunt in casa vine dupa mine,indiferent cu cine mai e (doar daca e mai multa lume si are ocupatiuni nu ma cauta), dar daca gaseste usa inchisa... jale. Acum 3 zile s-a trezit brusc (bormasina de la vecini ) si eu eram cu ceara pe picioare (nici acum n-am terminat de despadurit), cand m-am dus la dush a bazait la usa pana i-am deschis si apoi a fost happy,nu vroia decat sa bage labutza in apa, fugea la tat-sau sa-i arate isprava, apoi iar la mine

Mababei, asa face si al meu: cand il baga in seama un necunoscut vine si se lipeste de mine, parc-ar zice: "ne zambim, da' io am bodyguard",apoi incepe sa se joace bau de dupa picioarele mele.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Alina, unde sunteti la mare????? Si pana cand?

Ana, ce bine ca s-a terminat cu gargaunii. Oricum,garantat ca nu ti-au trecut. La mine mai sare cate unul gardul si tipa cand vad ca sunt zile cand Rares NU vrea sa mearga singur. Eu, INCA, mai astept minuni de la mare.
Apropo, astazi a dormit Rares pe plaja in bataia vantului vreo 2 ore.
Deocamdata, vremea la mare e faina. Numa' buna de plaja. Nici nu arde soarele prea tare iar combinat cu vantul te prinde de numa-numa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Chatonel:recuperare cat mai usoara!

Cami: sa va fie de bine plimbarea

Dodo-pui: sper sa se rezolve cu masina, daca nu vorbim caci am si eu un var care se ocupa de asa ceva si sta si in Navodari.

Ayla: sanatate frumoasei carliontate

Gaza:m-am delectat cu povestioare si poze superbe

Lucian a fost de dimineata afara cu mama si a scapat in gradina, unde era ud si arata exact ca un purcel din cap pana in picioare numai noroi, l-am bagat direct in cada la baie si mai si plangea ca de ce il luasem de la joaca
Nici Luc nu are treaba cu jucariile mai mult de cinci minute, nici macar cu Sebi nu sta sa se joace, tot dupa mine vine.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Dodo-pui: sper sa se rezolve cu masina, daca nu vorbim caci am si eu un var care se ocupa de asa ceva si sta si in Navodari.

Mi-a reparat-o 15lei caci a "zgandarit " ceva pe la partea electronica...deja isi face treaba
Daca se mai intampla te tin minte

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Multumim de incurajari. Avem varicela.

_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Alina, unde sunteti la mare????? Si pana cand?

Ana, ce bine ca s-a terminat cu gargaunii. Oricum,garantat ca nu ti-au trecut. La mine mai sare cate unul gardul si tipa cand vad ca sunt zile cand Rares NU vrea sa mearga singur. Eu, INCA, mai astept minuni de la mare.
Apropo, astazi a dormit Rares pe plaja in bataia vantului vreo 2 ore.
Deocamdata, vremea la mare e faina. Numa' buna de plaja. Nici nu arde soarele prea tare iar combinat cu vantul te prinde de numa-numa.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Suntem la Costinesti pana pe 10 cred ca stam
ii place lu raru in apa?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Ayla banuiam eu ca e ceva de genul, lasa ca face acum forma usoara si mai tarziu nu mai faceti scapa.

_

Mergi la inceput