Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

aris zici ca urmeaza si o perioada in care o sa se plictiseasca de atata mers si o sa stea pe jos sa se joace singurica, hmm atunci o astept cu nerabdare

Si al meu a inceput sa se mai potoleasca si de vreo 2 luni nu se mai pune in fund noaptea.E adevarat, are vreo 5 luni vechime in "munca".

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Monica sanatate, sa vedem si partea buna, macar stii ca ai scapat de una.

Tufete, pana nu trece criza cred ca tot cu fundu-n sus o sa fiu... Ieri am primit un mail cu "plata burselor se amana pana in decembrie, poate reusim si mai repede, da' nu garantam". Mda, "doar" pana in decembrie...

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Multumim de incurajari. Avem varicela.

Intrebai eu daca ati facut varilix-ul... -am bubitele, sa treaca fara scarpinici si urme!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

AYLA, sanatate multa Luanei. Voi nu ati facut Varilix?
FLORIC, ALINA, petrecere frumu la mare
ANA, bine ca nu are Andrei nimic la picioruse

Noi suntem bine, azi am fost la gradi, am stat cam 1 ora jumate. Ana a socializat cu piticii, a papat gustarica de fructe stand pe bancuta, frumos, bucatele cu manuta din castron, s-a lasat chiar si dusa de manuta de doamna educatoare, fara sa ma scape insa din priviri. A fost bine pt prima experienta.

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Ayla, sa va faceti bine repede! Sper ca adultii au facut deja varicela cand erau mici...

Chato, fa-te bine si matale!

Noi stam bine cu separarile, Ileana imi face pa si rade cand merge la gradi, sta acolo de la 9 la 6 ca si sora ei. A inceput la un an si s-a obisnuit in doua sapt. Adica n-a mai plans deloc cand a lasat-o tati. Nici in primele zile n-a plans rau. Cea mare a inceput la un an si noua luni si a plans vreo trei-patru luni de plecam si noi plangand de la cresa. Nu-s toti copiii la fel, se pare. Unii nu plang nici a doua zi.

Sambata vin bibilicile, le-am facut curat in cotet. :) Abia astept sa haleasca limacsii si furnicile tamplarite si CAPUSELEEEE si alte frumoase insecte pe care nu le cunosteam pana acum. Cum ar fi miriapodele. Nu va faceti casa in padure intr-o tara noua.

Aris, in tufe cam la 50 cm inaltime stau capusele. Daca tunzi iarba scurt, gen 5 cm, nu-s probleme. Oricum la caldura din Romania nu au zile multe. Aici de regula is sub 20 de grade si umezeala si le place. Acu e o exceptie ca avem 28 si murim de cald.

Pupaturi la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Ela, multam' de retete, au prins tare bine ca eram in pauza de inspiratie!

Si Calin e dependent de mine in ultima vreme, am pus-o pe seama intarcarii, el fiind dealtfel destul de independent, ma striga si ma cauta daca nu sunt in preajma lui iar cand ma gaseste se lipeste asa dragastos de mine, se uita in sus si-mi zice mieros "mama". Seara cand vine taica-su si petrec ceva timp ca intre baieti, pe canapea, pe canalul de sport, ficiorasu' ii strica ploile chemand-o si pe mami la distractie, care se uita la "say yes to the dress" ( am si eu o dambla) si nu la meci. Cateodata si noaptea se trezeste, se ridica in fundulet si ma striga, ma ridic si eu ( noi inca dormim impreuna ) si ma apuca cu manutele de gat si-mi zice asa c-un dor "mama" de-mi vine sa plang de fericire.
De cateva saptamani a inceput sa se ascunda dupa mine de persoanele straine si-si mai iteste capsoru' sa vada daca intrusul mai e prin preajma. Si-i tare nostim daca ne intalnim cu cineva iar el e in carucior, deci nu se poate ascunde, sau vine cineva necunoscut la noi, pe terenul lui ( regula se aplica doar barbatilor, doar ei sunt "primejdiosi") il striga ceva de genul "nei" iar cand persoana se uita la el, ma arata pe mine si zice clar si serios "mama". In traducere ar fi ceva de genul: bai, asta-i mama si numai sa te uiti urat la mine si-ai incurcat-o!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Ce tare e la faza cu nenea! Si ce dulce e Calin Cristian M-ai uns la suflet Stiam eu de ce mereu mi-am dorit baiat, dar nu ma asteptam sa fie asa mamos. Cand era mai mic, nu suporta sa-l tin in brate, iar acum dupa ce ma intorc (de la tigara/baie/bucatarie) ma cuprinde strans-strans-strans si se lipeste de mine tot si chiar daca eu ma grabesc si incerc sa-l distrag, nu ma lasa pana nu-si consuma el toata duiosia Sau daca incerc sa scap "mai ieftin" si sa mai scurtez revederile romantioase, vine dupa mine si se apuca de fusta mea Ce ma oftic ca seara in loc sa se joace cu taica-su, tot pe mine ma calareste Si eu ma mai uit la "say yes to the dress"

Anaan, te adopt, dar cel mai bine va poftesc la Bucuresti in vizita!

Eram sigura ca va fi totul bine la ortoped, in aprilie cand am mers cu Ianis la fel doctorul a spus ca n-are nimic copilul, oasele sunt dezvolatte normal si ca el merge asa cum are chef, eventualele deficiente de pozitionare a piciorului se corecteaza de la sine in timp si abia dupa 6 luni dupa ce incepe sa mearga singur incepi sa-ti faci probleme daca e ceva Si acum ma uit la el cum alearga si nu-mi vine sa cred ca l-am dus la doctor din cauza gargaunilor mei Pupacim mamica stresata sa mai arunce din gargauni

Novus, voucher la hotel avem si noi, pasapoarte la fel (Ianis are deja o stampila in el, de la granita cu Rep.Moldova), dar ce acte la masina trebuie, in afara de talonul masinii, cartea verde inclusa in RCA si RO/BUvigneta??
Voi cum faceti cu banii, luati euroi cu voi (cativa acolo sa fie pt. maruntis, ca la ultra all inclusive nu te cari cu tolba de bani) si-i schimbati la exchange-ul hotelului in leva? Sau pot sa scot de pe card Raiffeisen direct in moneda lor?
Eu ma gandeam sa nu-i iau deloc borcanele lui Ianis, o sa manance acolo, din varietatea de mancaruri s-o gasi ceva si pentru el fara porc/prajeli/E-uri, nu?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Simonapro ,am tot vrut sa te intreb si am uitat.I-au trecut lui Lucian bubitele?Ce tratament folositi?

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Simonapro ,am tot vrut sa te intreb si am uitat.I-au trecut lui Lucian bubitele?Ce tratament folositi?

In mare i-au trecut, mai are f putine in zona pampersului.Bubitele erau in piele, nu se simteau la atingere, se pare ca a fost o usoara urticarie, i-am luat tratamentul dar nu i l-am dat, ca am vazut ca-i trec repede. Doctora i-a dat: Peritol sirop si Calciu.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Neata tufete

Pupam ghioceii bolnaviori cu dintii sau alte rele si le uram multa sanatate si nervi tari la mamici.

Io sint inca convalescenta adevarata, mi-e greu sa merg cu cirjele deci o fac mai mult fara si obosesc imediat. Genunchiul e umflat bine si dureros (nu iau decit paracetamol, altfel "plutesc" de la medicamentele ce mi le=au dat). Din fericire e tata aici si ma ajuta cu Izia, e pe post de sofer :) ma duce si la fizioterapie... ma ajuta si el cu ce poate. Barbatu-meu e pe un post nou acum, il tot freaca cu deplasari la Paris

Nici de net nu imi arde, e asa de cald incit nu suport mult timp laptopul linga mine, ma mai incalzeste si el!!
insa am intrat la raport, am citit ca dodo isi facea probleme

Am vazut ca vb de copii, daca accepta strainii sau nu: pogonicea mea nu are treaba, ii accepta si chiar ii cauta, prin metrou sau cind sintem pe undeva la plimbare, ea mereu se "converseaza" cu necunoscuti. Le zimbeste, se joaca de-a cucu-bau cu ei etc.

Aris, pogo are jucarie de somn, e un mielut de plus cu care doarme imbratisata toata noaptea si dimineata cind se trezeste il tine aproape de ea, saracu tot de coada il trage :)). A avut multe jucarii care i-au fost oferite in scopul asta si abia pe la 9 luni s-a hotarit la mielut de care s-a indragostit din prima. Socrii au fost tare bucurosi, ei i l-au oferit.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Bun venit la raport, ca ne faceam griji cum iti merge dupa operatie. Recuperare rapida iti dorim! Eu dupa artroscopie n-am mai avut nicio treaba cu genunchiul, pot sa merg oricat ca nu ma mai doare deloc din cauza meniscului, iar in urma operatiei a ramas o cicatrice miiica-mica. Bine ca-l ai pe tata ca ajutor cat timp te misti greu

A! nu-i problema cu strainii, Ianis adora sa se bage in seama cu domnisoarele in parc/hipermarket/terasa si sa le faca ochi dulci, problema era daca il parasesc eu Astazi de ex. se juca intr-un capat al aleii cu alti pitici, iar eu stateam in capatul celalalt al aleii pe o banca si incurajam o mamica incepatoare sa alapteze in public si-i povesteam despre diversificare si cate-n luna si-n stele (ce memorie scurta am! eu nu mai tin minte cand a inceput Ianis sa doarma toata noaptea! la 5 luni...?), ei! si cum se juca el la distanta destul de mare de mine, din cand in cand mai arunca o privire sa vada daca tot acolo sunt

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ma bucur ca i-au trecut

La Time parca se tot inmultesc bubitele nu se vede nici o ameliorare,a primit zyrtec si nidoflor.Am mai auzit de calciu ca ar fi f.bun in asa ceva dar noua nu ne-a dat

Mergi la inceput