Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 8

dyana27 spune:
neatza fetele
am reusit si noi sa dormim cat de cat azinoapte dupa ce ieri a plans aproape toata ziua; i s-a mai retras umflatura aia nenorocita de la maseluta, acum parca se vede iar coltul de masea; e tot rosu dar macar nu mai e infectie si pare sa sparga in curand; ieri s-au speriat mama si sora'mea de cat a putut sa urle, ca ele nu l-au prins niciodata in crizele alea mari; le-am explicat eu frumusel ca se poate si mai rau de atat; eu turbez numai la gandul ca mai urmeaza o serie de masele, cred ca ma duc la dentist sa-i taie gingia si aia e, il chinui 2 zile dar scapam mai repede; cat poate saracu' copil sa mai indure? ca sunt deja vreo 4 saptamani de cand trage cu ele, da' rau de tot, ca altfel nici nu as indrazni sa ma plang.
sa nu va suparati pe mine ca va tot scriu, dar cui sa-i spun???? ca numai voi intelegeti cum e sa-ti vezi puiul ca sufera in halul asta si sa nu credeti ca ma vait pe mine; eu doar de el ma vait, ca mi se rupe sufletul cand il vad asa; as da nopti intregi de somn de la mine numai sa doarma el linistit; l-as tine si l-as legana nonstop daca asta ar vrea.... dar nu suporta sa-l tin noaptea in brate deloc, si nu pot sa-i alin durerile alea infernale decat cu ceva titi... si nici aia nu mai functioneaza de cateva zile de cand e ca un leu in cusca
nu-mi doresc decat sa avem si noi o pauza pana la canini, sa apuce si el sa mai manace calumea, sa se odihneasca.... sa prinda o noapte cap-coada fara urlete si dureri
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

alina.n spune:
neata fetele
diana mergi cu mutunelul la dr sa-l ajute mititelul,cat trebuie sa mai indure si ei cu dintisorii astia, la noi de 3 luni nu a ,mai iesit nimic
eu cu naty nu am pb daca o las cu cineva, nu plange dupa mine acu de ex este la plaja cu socrii si nu are nici o treaba ca nu sunt cu ea
aris zici ca urmeaza si o perioada in care o sa se plictiseasca de atata mers si o sa stea pe jos sa se joace singurica, hmm atunci o astept cu nerabdare
eu azi am inceput cu starile de voma, dimineata am dat la rate
Ayla sanatate Luanei , poate sa fie oare vreo forma de varsat de vant sau ceva de genul? noi am mai facut bubite si de la caldura care au trecut cu reviken
_

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aris26 in aceelashi timp a inceput sa se catzere pe orice, nu doar pe canapea. se urca in 3 sec pe scaune si e direct in picioare, dupa scaun pe masa si tot asa |
Cunoastem!

Citat: | ||
citat din mesajul lui aris26 ahaaa..pe 12 imi iese pasaportul piticului, poate se potriveshte si va facem si noi o vizita macar de o noapte
Pe 10!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA-da-da! Tare frumos ar fi!

Adelake s-a perfectionat la coboratul din pat, acum coboara si ea "ca omu'", nu mai coboara cu funduletzul inainte cum o invatasem noi. A descoperit ca poate si ea ca noi.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui alina.n eu cu naty nu am pb daca o las cu cineva, nu plange dupa mine acu de ex este la plaja cu socrii si nu are nici o treaba ca nu sunt cu ea ![]() |
pt ca ii cunostea a mea

Asa am o vecina tanara la 4 cu care in caz de urgenta majora o pot lasa si se inteleg

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dyana27 spune:
si cu ce ramasesem datoare:
aris felicitari surioare, abia astept sa vina fetita in familia voastra; si eu abia astept sa vad ce are surioara... dupa tabel iese fetita
; tare-si doreste fetita... dar parca s-a obisnuit cat de cat si la gandul de baiat
; daca e fetita e ana karina, baiatul e sasha cristian
; nu-i asa ca e superba senzatia sa-ti vezi surioara gravida???? eu cred ca-i mangai burtica mai des decat o face ea, si vorbesc cu maimutoiul ala mic tot timpul si-i explic cum il astept eu sa-l bibilesc bine
denisa felicitari pentru achizitia deja demolata
; trageti voi ceva acuma cu renovarea.... dar si cand iese exact asa cum ti-l doresti.... sa vezi ce bine e
; si cu adelake acolo cu "okiu critic" pe ei.... nici o sansa se dea gres
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009MINUNEA MEA
cum am venit pe lume

chatonel spune:
Neata tufete
Pupam ghioceii bolnaviori cu dintii sau alte rele si le uram multa sanatate si nervi tari la mamici.
Io sint inca convalescenta adevarata, mi-e greu sa merg cu cirjele deci o fac mai mult fara si obosesc imediat. Genunchiul e umflat bine si dureros (nu iau decit paracetamol, altfel "plutesc" de la medicamentele ce mi le=au dat). Din fericire e tata aici si ma ajuta cu Izia, e pe post de sofer :) ma duce si la fizioterapie... ma ajuta si el cu ce poate. Barbatu-meu e pe un post nou acum, il tot freaca cu deplasari la Paris
Nici de net nu imi arde, e asa de cald incit nu suport mult timp laptopul linga mine, ma mai incalzeste si el!!
insa am intrat la raport, am citit ca dodo isi facea probleme
Am vazut ca vb de copii, daca accepta strainii sau nu: pogonicea mea nu are treaba, ii accepta si chiar ii cauta, prin metrou sau cind sintem pe undeva la plimbare, ea mereu se "converseaza" cu necunoscuti. Le zimbeste, se joaca de-a cucu-bau cu ei etc.
Aris, pogo are jucarie de somn, e un mielut de plus cu care doarme imbratisata toata noaptea si dimineata cind se trezeste il tine aproape de ea, saracu tot de coada il trage :)). A avut multe jucarii care i-au fost oferite in scopul asta si abia pe la 9 luni s-a hotarit la mielut de care s-a indragostit din prima. Socrii au fost tare bucurosi, ei i l-au oferit.

mababei spune:
citat din mesajul lui mababei Acu' zic si eu ca Ilinca ca prin puterea gandului meu o adusei pe Galushca incoa' ![]() ![]() |
Io-te frate, treaba verificata

Recuperare usoara si racoare, trimitem daca vrei ploaia la tine

mireal spune:
buna,l-am culcat pe Theo si bag si eu un pic nasul pe aiciDodo-pui sa reparati masina ca tare greu e fara eaAnamarie, ce frumos se joaca Eva singuricaGalusha, naspa cu capuseleMonnvas sa alungam depresia, nu are ce cauta la tineEla, merci de sfat o sa incerc diseara
Nepotica mea asa a fost vreo jumate de an, pe la 1 an si 8 luni i-a trecut, cum pleca mama ei din camera si chiar daca ramanea cu tati, era ca un robotel ,repeta intruna mamaAyla
pe Luana

chatonel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mababei
Io-te frate, treaba verificata ![]() ![]() Recuperare usoara si racoare, trimitem daca vrei ploaia la tine ![]() Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
hihihihiii, multumesc pentru gindurile si urarile de bine

trimite, te rog, niste plaie de vara, sa ne racorim

mireal spune:
Aris, la circ a fost cuminte, a fost incantat de atatia copii, a dansat pe muzica si cel mai mult i-au placut beculetele, nu animalele, nu am stat pana la final am plecat in pauza.Data viitoare am zis ca il duc in club, sigur o sa fie in extas cand o sa vada atatea becuriLa noi cand e tati acasa e pe invers, nu mai vrea sa vina la mine, chiar plange cateodata daca il iau.