Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

al meu tocmai a inceput sa iasa incet incet din faza asta nebuna. tot umbla de ma ia ameteala privindu-l dar vad ca a inceput sa se joace mult si pe jos. il dor picioarele rau ca il vad cum isi suceshte gleznele cand sta in picioare. cere singur in carucior sau triciccleta. nu e cu mult mai bine pt ca in aceelashi timp a inceput sa se catzere pe orice, nu doar pe canapea. se urca in 3 sec pe scaune si e direct in picioare, dupa scaun pe masa si tot asa

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

e frumoasa vremea la mare

imi e asa somn si acum tre sa se trezeasca naty are o energie duracel

mai fetelor ai vostrii tot asa sunt? ea cat e ziua de lunga atunci cand nu doarme sta numai si numai in picioare ,nu sta nici 5minute sa se joace in fundulet ,ea face totul din picioare- ma oboseste rau.

_

25 martie 2009

Mergi la inceput

sunt curioasa cum a iesit ca vreau si eu sa il duc pe al meu. de fapt pe amandoi baietii mei ca si ta-su vrea sa il duc..ei nu au circ, la ei in tara

Citat:
citat din mesajul lui mireal

diseara mergem la circ, sa vedem daca nu facem noi circ pe acolo

va las ca ma striga

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Daca tot ati adus vorba...si Mirunica mea plange daca nu stau pe langa ea...Si mie mi se rupe sufletul, pentru ca si asa mi se pare ca petrec foarte putin timp impreuna cu ea...Si cand sunt acasa ma impart intre o joaca cu ea si treburile casnice care si ele trebuie executate...E greu, foarte greu sa iti lasi copilasul acasa zi de zi, sa mergi la servici o zi intreaga...

POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

Mergi la inceput

mah, sa stii ca si pe mine m-a pocnit revelatia asta si mi-am dat seama ca si eu sunt o norocoasa. nu are nevoie de mine la joaca mai deloc. isi face de lucru ore in sir [prin casa si ma cauta doar din cand in cand atunci cand are nevoie de ceva. daca imi fac si eu de lucru pe covor jos, nu am treaba cu el. daca il las in curte iar e super ok, doar ca trebuie sa il iau din anumite locuri mai periculoase. singura chestie ar fi ca are nevoie zilnic de cate o plimbare...fie ca e vorba de cumparaturi sau o vizita, ceva..orice sa schimbe decorul

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Aris, felicitari pentru nepotica din burtica! Ce frumos ca se mareste familia!
Gaza, eu am savurat fiecare cuvintel, la fel ca si Aris, si pentru noi concediul inseamna sa vizitam orase...si imi e atat de dor, mai ales ca nu am fost nicaieri din 2007. Sper anul asta la o mare (si asta pentru Eva), dar nu e nimic sigur inca.
Citindu-va pe voi, imi dau seama ca sunt norocoasa rau cu Eva, ea se joaca singurica si cate 0 ora, pe covor, in casuta, se uita in carti, studiaza jucariile. Daca am treaba vine la bucatarie cu mine, si umbla prin faina si dulapuri. Aseara a plouat puternic si nu am iesit. Am pictat impreuna casuta, mai exact iarba din partea de jos. Sigur ca eram amandoua verzi, la fel si parchetul, dar tot impreuna am facut si curat. E comica rau cum sterge ea pe jos cu servetele (umede).
Mai aveam ceva de spus, dar nu imi amintesc nicicum.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Buna fetele!

Aris felicitari surioarei si cumnatului.De cate ori ii vad in poze mi se par asa persoane cumsecade si blande.Felicirati pentru nepotica scorpioanca!

Eu sunt in febra pregatirilor...AMR o saptamana si o zi pana la decolare.Abia astept sa ajungem acasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

multumesc mult. chiar sunt nishte oameni extraordinari(nu ca e sora-measi ma laud)

drum bun

25 martie 2009

Mergi la inceput

brrrrrrrrrr. si mie imi e tare frica de ele ca si la noi sunt. mereu il verific dupa ce se tavaleshte prin iarba

la multi ani pt fetita cea mare!

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Iuhuu fetele!
Am aterizat si noi pe-aici un pic, in pauza de la munca.
Raportam fetita vesela, papacioasa si sanatoasa, ii iese dintele nr 8, nu doreste sa mearga decat de mana ca ii e teama, urca scarile din casa fara oprire, de ne-a rupt de spate pe toti.
Surioara cea mare implineste 4 ani, i-am luat bicicleta sa ne tragem prin padure pe la noi.

Am avut necazuri cu capuse, cea mare a avut 3 din gradina noastra cea noua care e cam o margine de padure, a facut temperatura mare, a luat antibiotic 14 zile. Probabil a avut Lyme, nu e sigur, ca n-a facut cercul pe piele. Cea mica a avut si ea o capusa, eu am luat una probabil din vacanta, ca am fost in Alsacia, unde iar e plin. Ne luam bibilici sa pape capusele. Va tinem la curent.

Pupaturi la fete si la copiii foarte cuminti si linistiti tot ca ai nostri

25 martie 2009

Mergi la inceput

ahaaa..pe 12 imi iese pasaportul piticului, poate se potriveshte si va facem si noi o vizita macar de o noapte

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26
cand plecati mah in bulgaria???

Pe 10!!!

Vazut pozici frumoase cu fam Gaza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

25 martie 2009

Mergi la inceput

mda, n-ai cum sa judeci..desi e groaznic de trist. poate prind curaj daca vorbesc cu tipa asta ca si ei au trecut prin clipe groaznice

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui aris26

novus - ti-am trimis un pm..poate poate

Multumesc Aris, maine o sa ii trimit un mail tipei doar ca acum parintii au ajuns la capatul puterilor si vad ca renunta la lupta pt ca li se pare ca oricum nu se poate face nimic, cred ca le e teama si de faptul ca vor avea de tras o viata intreaga, nu stiu ce sa zic,e greu sa judeci din afara, asa ca au venit in seara asta acasa, micuta a ramas acolo conectata la aparate si mi-au zis ca vor sa o aduca aici dar nu e liber unicul aparat, cand se elibereaza ii anunta pe cei din Cluj
Maine ma vad cu ei si apoi continui cautarile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

25 martie 2009

Mergi la inceput

si al meu se rusineaza. la inceput am fost uimita. cum el?gigi tupeu? dar mi-am dat seama ca e normal. e circumspect cand intalneshte pe cineva nou dar in 15min i se urca si in cap daca i se permite.
in ce priveste dependenta...hm...nu cine stie ce. normal ca nu ii convine cand plec, dar lui nu-i convine cand pleaca nimeni, indiferent ca e vorba de bunica sau de electrician, instalator etc

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Buna dimineata!

Ayla, Luana sa nu fie nimic grav!

Mababei, ma bucur sa te "revad"!

Am uitat ieri sa zic, desi era important: tare frumoasa povestea Gazei despre Polonia si minunate pozele (le-am savurat de doua ori)!

Si Andrei a inceput sa se rusineze de straini, la fel se ascunde si el dupa mine; cat despre crizele de separatie: exista si ele...plange daca ies din camera, casa etc. si asa-mi sfasie inima!

Azi am o zi plina: meditatii cu o copilita + niste chestii de fisat pt. doc + ceva treburi prin oras + cateva nelipsite " afaceri" gospodaresti..........imi urez succes!

Ieri am avut din nou un episod Goe: la ortoped, fiu-meu, pana sa ne dezmeticim noi, i-a controlat omului sertarele... tipul a zis sa-l lasam sa mearga descult prin cabinet ca sa-l vada cum paseste, domnul parca era pe mosia personala, acolo nu l-au apucat rusinile, chiuia si controla

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

25 martie 2009

Mergi la inceput

plec cu ceva treaba sper sa apuc sa intru cand ma intorc.
pup gashca si
BUNA DIMINEATA!
ca nici nu am salutat. am intrat direct in raspunsuri

25 martie 2009

Mergi la inceput