Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 6

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Bulgaroaicele vesele , mai e putin si ![]() ![]() ![]() Sper ca ati facut pasapoarte la copchii si aveti voucherele in posete plus actele masinii ![]() |
Facut-facut! Abia asteptam! Noroc ca am activitate intensa, ca altfel cred ca stateam numai nu okii in calendar sa vaz cum mai trece o zi!

Aseara a alergat Adela prin apartamentul nou

Si ca sa va zapacesc de tot cu aniversarile noastre, azi sarbatorim cununia religioasa.

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Luana are febra si bubite, febra poate fi de la maselute, ca de cateva zile nu prea papa nimic, dar nu si bubitele. Mi-e teama de alergie, ca-s satula, dar alergia nu da febra. Azi noapte a facut 38,8 cel mai mult, i-am pus supozitor, apoi i-am dat si aerius. A adormit, inca doarme. Asa somnolenta a fost ieri toata ziua. Vroiam sa ma duc la urgenta cu ea, sa nu fie vreo alergodermie, cum a facut Clau, si sa apara complicatii. La 8 o sun pe doctorita, poate vine ea la noi. |

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Neata! Luana are febra si bubite, febra poate fi de la maselute, ca de cateva zile nu prea papa nimic, dar nu si bubitele. Mi-e teama de alergie, ca-s satula, dar alergia nu da febra. Azi noapte a facut 38,8 cel mai mult, i-am pus supozitor, apoi i-am dat si aerius. A adormit, inca doarme. Asa somnolenta a fost ieri toata ziua. Vroiam sa ma duc la urgenta cu ea, sa nu fie vreo alergodermie, cum a facut Clau, si sa apara complicatii. La 8 o sun pe doctorita, poate vine ea la noi. |

La alergii nu ma "pricep",

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

mababei spune:
Neatza!
Azi cica vor fi 30 de grade la noi si numai averse. Doamne ajuta ca m-a terminat umezeala si ploaia din ultima saptamana. Noroc ca l-am mai dus pe pui, mare amator de "ieseli", la socri ca acolo chiar daca ploua mai are totusi ceva terasa acoperita pentru promenada.
Ma gandii intr-un gand la Galushca ( de cand cu fetita bolnavioara, am tot numarat in gand copilasii bolnaviori si mi-am amintit ca ultima data Galushca nu zicea de bine de puiutul ei
) si iata vesti
. Si despre capuse, de care va dorim sa scapati repede si fara urmari dar si ca Ileana e vesela, papacioasa si sanatoasa
. La multi ani, surioarei. Si sa va fie de bine vacanta.
Acu' zic si eu ca Ilinca ca prin puterea gandului meu o adusei pe Galushca incoa'. Ia sa vad daca merge si cu Chatonica, ca ma gandii si la ea
!

claudela spune:
Neatza dragelor!Am ajuns si eu la o poveste cu voi...si la o cafeluta...musai...
POVESTEA MIRUNEI
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4912492545&albumId=98516507&ownerId=140250165" target="_blank">POZICI MIRUNICA

mababei spune:
Ela, multam' de retete, au prins tare bine ca eram in pauza de inspiratie!
Si Calin e dependent de mine in ultima vreme, am pus-o pe seama intarcarii, el fiind dealtfel destul de independent, ma striga si ma cauta daca nu sunt in preajma lui iar cand ma gaseste se lipeste asa dragastos de mine, se uita in sus si-mi zice mieros "mama". Seara cand vine taica-su si petrec ceva timp ca intre baieti, pe canapea, pe canalul de sport
, ficiorasu' ii strica ploile chemand-o si pe mami la distractie, care se uita la "say yes to the dress" ( am si eu o dambla
) si nu la meci
. Cateodata si noaptea se trezeste, se ridica in fundulet si ma striga, ma ridic si eu ( noi inca dormim impreuna ) si ma apuca cu manutele de gat si-mi zice asa c-un dor "mama" de-mi vine sa plang de fericire
.
De cateva saptamani a inceput sa se ascunda dupa mine de persoanele straine si-si mai iteste capsoru' sa vada daca intrusul mai e prin preajma. Si-i tare nostim daca ne intalnim cu cineva iar el e in carucior, deci nu se poate ascunde, sau vine cineva necunoscut la noi, pe terenul lui ( regula se aplica doar barbatilor, doar ei sunt "primejdiosi"
) il striga ceva de genul "nei" iar cand persoana se uita la el, ma arata pe mine si zice clar si serios "mama". In traducere ar fi ceva de genul: bai, asta-i mama si numai sa te uiti urat la mine si-ai incurcat-o!

mababei spune:
Anaan, ma bucur ca nu-i nici o problema la piciorusele puiului !
Denisa, aniversare placuta!
Ayla, sanatate printesei! Sper sa nu fie nimic grav!

Anaan spune:
Buna dimineata!
Ayla, Luana sa nu fie nimic grav!
Mababei, ma bucur sa te "revad"!
Am uitat ieri sa zic, desi era important: tare frumoasa povestea Gazei despre Polonia si minunate pozele (le-am savurat de doua ori)!
Si Andrei a inceput sa se rusineze de straini, la fel se ascunde si el dupa mine; cat despre crizele de separatie: exista si ele...plange daca ies din camera, casa etc. si asa-mi sfasie inima!
Azi am o zi plina: meditatii cu o copilita + niste chestii de fisat pt. doc + ceva treburi prin oras + cateva nelipsite " afaceri" gospodaresti..........imi urez succes!
Ieri am avut din nou un episod Goe: la ortoped, fiu-meu, pana sa ne dezmeticim noi, i-a controlat omului sertarele... tipul a zis sa-l lasam sa mearga descult prin cabinet ca sa-l vada cum paseste, domnul parca era pe mosia personala, acolo nu l-au apucat rusinile, chiuia si controla
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

uali spune:
citat din mesajul lui mababei Ela, multam' de retete, au prins tare bine ca eram in pauza de inspiratie ![]() Si Calin e dependent de mine in ultima vreme, am pus-o pe seama intarcarii, el fiind dealtfel destul de independent, ma striga si ma cauta daca nu sunt in preajma lui iar cand ma gaseste se lipeste asa dragastos de mine, se uita in sus si-mi zice mieros "mama" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De cateva saptamani a inceput sa se ascunda dupa mine de persoanele straine si-si mai iteste capsoru' sa vada daca intrusul mai e prin preajma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
...si eu ma uit la "say yes to the dress"...

Anaan spune:
Merci tuturor fetelor pentru gandurile bune!Sunt benefice in tratarea gargaunilor!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)