Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***
Raspunsuri - Pagina 5

Anaan spune:
Salutare!
Am venit de la ortoped: a zis ca totul este in regula, i-a controlat oasele piciorului si a spus ca sunt perfect dezvoltate pentru varsta lui, ca, intr-adevar, nu paseste el tocmai corect, dar e un lucru normal pentru aceasta varsta si ca se va corecta pe masura ce creste...si, daca o sa am gargauni in continuare, sa venim la control peste un anEu cred ca nu la ortoped trebuie sa merg eu la control
Am vorbit cu Novus la telefon, are o voce frumoasa si este simpatica foc, exact cum mi-o imaginam...abia astept sa particip la o reuniune organizata de ea!
Monnvas, hai, inveseleste-te, macar un pic!
Ela, n-ai vrea sa ma adopti?!M-ai innebunit cu meniurile tale, vreau si euuuuu!
Capusele ma cam obsedeaza si pe mine, o fetita de sase luni a fost muscata in parcul din oras ( trei avea pe/in fata)!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

cami_05 spune:
Hello fetele!!
Denisamada, sa stapaniti sanatosi noua casuta
alina.n, Cocufan, sa aveti o sarcina usoara
Aris, felicitari surioarei tale
Noi am fost plecati la Brasov, din pacate nu am prins zile cu soare, a fost ceva ploi dar a fost bine. Drumul a fost un pic obositor, Iulia nu vrea sa stea in scaunul de masina asa ca statea mai mult la mine in brate doar cand era poltia o puneam in scaun cu forta si cu plansete, sper sa se obisnuiasca... candva...
La Brasov, prietenii nostrii au o pisica iar iulia cand o vedea se urca pe noi de frica, primele zile, dupa aceea vroia sa o calce cu piciorul iar in final o tot cauta sa se joace cu ea.
In afara de vremea urata am avut si noi un mini concediu frumos.
Iulia are si acum scaunul moale, ne iese maselele de jos si azi am vazut ca iese si caninul de sus. Saracuta, uneori se trezeste noaptea plangan de cateva ori pe noapte. In rest suntem bine, mergem singure ca si o betivanca, nu vrea sa o tina nimeni de manute sau de haine, nu prea mancam, suntem fan ciorbe, supite. Nu stam intr-un loc mai mult de 2 secunde.
Gaza , mi-a placut povestirea ta, mai vreau sa ne povestesti ce ati mai facut pe acolo. Superbe pozele cu gazulica ta, e o scumpete.
Ela, m-ai omorat cu meniurile tale , mersi
, am sa incerc sa ii fac si eu Iuliei.
Ilinca, arati f bine, am vazut pozele de la intalnire iar Shophia e o dulceata
Va , merg la
sunt obosita

Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Salutare! ![]() Am venit de la ortoped: a zis ca totul este in regula, |

O seara buna si numai bine.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

anamariame spune:
Da, si Eva se tine scai de mine, in seara asta nici nu m-a lasat sa fac un dus, a plans la usa continuu, spunand printre suspine "ma-ma-ma"Daca sunt in preajma, totul e ok, se joaca in legea ei, daca nu-s, e jale mare Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

novus spune:
citat din mesajul lui aris26 novus - ti-am trimis un pm..poate poate ![]() |
Multumesc Aris, maine o sa ii trimit un mail tipei doar ca acum parintii au ajuns la capatul puterilor si vad ca renunta la lupta pt ca li se pare ca oricum nu se poate face nimic, cred ca le e teama si de faptul ca vor avea de tras o viata intreaga, nu stiu ce sa zic,e greu sa judeci din afara, asa ca au venit in seara asta acasa, micuta a ramas acolo conectata la aparate

Maine ma vad cu ei si apoi continui cautarile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Intru scurt la raport ca deja e noapte
Gaza, am savurat povestirea si ilustratiile , cat despre ordine, curatenie, reguli si bun simt, discutam dupa ce iesim din tara noastra oriunde mergem mai putin la noi
Anaan, si mie mi-a placut sa te aud asa ca o sa te mai sun si maine ca mai am o treaba cu tine
Ela, pai vrei sa-mi strici tastatura cu meniurile tale ??
Ianis ''mamosul''
Bulgaroaicele vesele , mai e putin si !!
Sper ca ati facut pasapoarte la copchii si aveti voucherele in posete plus actele masinii
Fug la

novus spune:
Cami, sa va fie de bine excursia !!
Floric, distractie placuta la mare!!

inapreda spune:
Te asteptam Novus ca sa ma pot culca; din pacate, speram sa fie vesti mai bune...
Te pup, noapte buna
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +

Ayla21 spune:
Neata!
Luana are febra si bubite, febra poate fi de la maselute, ca de cateva zile nu prea papa nimic, dar nu si bubitele. Mi-e teama de alergie, ca-s satula, dar alergia nu da febra. Azi noapte a facut 38,8 cel mai mult, i-am pus supozitor, apoi i-am dat si aerius. A adormit, inca doarme. Asa somnolenta a fost ieri toata ziua. Vroiam sa ma duc la urgenta cu ea, sa nu fie vreo alergodermie, cum a facut Clau, si sa apara complicatii. La 8 o sun pe doctorita, poate vine ea la noi.
_
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

denisamada spune:
Cafelutza!
citat din mesajul lui Anaan Am venit de la ortoped: a zis ca totul este in regula, i-a controlat oasele piciorului si a spus ca sunt perfect dezvoltate pentru varsta lui, ca, intr-adevar, nu paseste el tocmai corect, dar e un lucru normal pentru aceasta varsta si ca se va corecta pe masura ce creste...si, daca o sa am gargauni in continuare, sa venim la control peste un an ![]() ![]() Am vorbit cu Novus la telefon ![]() ![]() Monnvas, hai, inveseleste-te, macar un pic! ![]() [...] Capusele ma cam obsedeaza si pe mine, o fetita de sase luni a fost muscata in parcul din oras ( trei avea pe/in fata ![]() |

Si noi abia asteptam sa participi la o reuniune organizata de Novus-ica!

Mai, ce e cu capusele astea? Eu nu am auzit de ele decat la soacra-mea la tzara unde oricum Adela nu o sa prea faca purici... sau ma rog, capushe.

Si Adela cica s-a marait un pic aseara cand m-a vazut ca plec cu meshterila dupa materiale, desi ramanea cu Costin... I-a trecut repede, dar nu ne asteptam...

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute