Ghiocei de Martei-Aprilie 2009***224***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
e asa zapuseala in Navodari
parca vad caci iar o sa ploua...
Am admirat iar pt a cata oara fam Gaza

sunt pe ace caci il astept pe "nenea dr de mas de spalat" sper sa o poata repara ...caci altfel ...mi-e greu sa-mi imaginez...

Ana te astept cu vestile de la dr ....sa dea DD sa fie doar gargaunii tai.

Chato??Sper ca esti bine
Sigur mai aveam de scris dar ...varsta ...deh...nu mai stiu ce si cui...o sa revin

all

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Aris, felicitari pentru nepotica din burtica! Ce frumos ca se mareste familia!Gaza, eu am savurat fiecare cuvintel, la fel ca si Aris, si pentru noi concediul inseamna sa vizitam orase...si imi e atat de dor, mai ales ca nu am fost nicaieri din 2007. Sper anul asta la o mare (si asta pentru Eva), dar nu e nimic sigur inca.Citindu-va pe voi, imi dau seama ca sunt norocoasa rau cu Eva, ea se joaca singurica si cate 0 ora, pe covor, in casuta, se uita in carti, studiaza jucariile. Daca am treaba vine la bucatarie cu mine, si umbla prin faina si dulapuri. Aseara a plouat puternic si nu am iesit. Am pictat impreuna casuta, mai exact iarba din partea de jos. Sigur ca eram amandoua verzi, la fel si parchetul, dar tot impreuna am facut si curat. E comica rau cum sterge ea pe jos cu servetele (umede).Mai aveam ceva de spus, dar nu imi amintesc nicicum.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

Alina,Cocufan...felicitari si sa aveti sarcina usoara si la termen!

Aris felicitari surioarei si cumnatului.De cate ori ii vad in poze mi se par asa persoane cumsecade si blande.Felicirati pentru nepotica scorpioanca!

Diana imi pare rau de suferintele lui Mutzunel legate de maselute,poate ar fi bine daca l-ar vedea in medic stomatolog ca prea sufera mititelul.
Si Giulia sufera zilele astea cu ultimile 2 colturi la maselele de sus si stiu cat de dureros sa-ti vezi copilul asa.Si La ea nu e ca la Mutzu.
pt tine,nu stiu cum rezisti ca eu imediat intru in criza si depresie in momente de astea!

Gaza foarte frumoase pozele si foarte frumoasa Varsovia.Sunteti o familie foarte frumoasa!

Ana succes la ortoped..sa veniti cu gargaunii in gips!

pentru micuta Alexandra.Nici nu pot sa-mi imaginez ce e in sufletul parintilor.

Alina fiica-mea e un Speedy-Gonzales,nu sta o clipa de cand se trezeste,o adorm foarte greu la 2-3 dupa-amiaza si mereu se lasa cu plansete pentru ca se lasa greu "doborata".Doarme max.o ora-jumate dupa care reluam programul de alergaturi,cataraturi,etc.Seara adoarme pe la 22 dupa jumatate de ora de tavaleli prin patut.
Nu cade lata niciodata!

Eu sunt in febra pregatirilor...AMR o saptamana si o zi pana la decolare.Abia astept sa ajungem acasa!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Iuhuu fetele!
Am aterizat si noi pe-aici un pic, in pauza de la munca.
Raportam fetita vesela, papacioasa si sanatoasa, ii iese dintele nr 8, nu doreste sa mearga decat de mana ca ii e teama, urca scarile din casa fara oprire, de ne-a rupt de spate pe toti.
Surioara cea mare implineste 4 ani, i-am luat bicicleta sa ne tragem prin padure pe la noi.

Am avut necazuri cu capuse, cea mare a avut 3 din gradina noastra cea noua care e cam o margine de padure, a facut temperatura mare, a luat antibiotic 14 zile. Probabil a avut Lyme, nu e sigur, ca n-a facut cercul pe piele. Cea mica a avut si ea o capusa, eu am luat una probabil din vacanta, ca am fost in Alsacia, unde iar e plin. Ne luam bibilici sa pape capusele. Va tinem la curent.

Pupaturi la fete si la copiii foarte cuminti si linistiti tot ca ai nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
cand plecati mah in bulgaria???

Pe 10!!!

Vazut pozici frumoase cu fam Gaza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Galushca, baga si tu rapoarte mai des. Groaznic cu capusele astea, si pe la noi au ajuns unele nashparlii.

Si io-s in depresie, din cauza de... depression.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna fetelor

Novus, pt. micuta amicilor tai
Galuscha ami pare rau pt.patania cu capusele, La multi ani surioarei mai mari!
Monnavas ,sa-ti treaca cat mai repede starea.
Gaza,minunate pozele sinteti o familie f.frumoasa
Aris,felicitari surioarei.Sarcina usoara si un bb sanatos!
Mireal distractie placuta diseara
Scriu la viteza deoarece am mai incercat sa trimit un mesaj dar pitica a reusit sa-mi inchida calculatorul.A facut urticarie si nu-mi dau seama de la ce a ,e plina de bubite in special pe maini si nu o pot lasa in bluzita cu maneca scurta ca toata se scarpina si e o caldura afara...

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Galushca, baga si tu rapoarte mai des. Groaznic cu capusele astea, si pe la noi au ajuns unele nashparlii.

Si io-s in depresie, din cauza de... depression.

Monn-ica, sa treaca depresia, putem sa ajutam?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Galushka, capusele sa va lase in pace!

Georgyiuly, drum bun acasa!

Anaan, tinem pumnii la doctor sa fie numai gargaunii tai Pupacim pe Andrei cel umblaret

Mireal, incearca sa dai intai cu acetona pe pata de pe haine si dupa aceea sa le speli cu Vanish, mie mi-au iesit

Gaza, am admirat pozele din Varsovia Cel mai mult mi-a placut
www.dropshots.com/Gaza22#albums/Polonia/2010-06-11/20:34:44" target="_blank">aceasta, iar tati se vede de la o posta ca e topit dupa Katherina, si cat de eleganta e gazii mica in rochita aia alba, locul de joaca m-a impresionat cat de ca lumea e "dotat" Sa va fie de bine vacanta!

Am admirat si pozele cu Luana ce fetita mare s-a facut, cat de dulce e in poza din noiembrie

Imi pare foarte rau pentru tiza Alexandra, chiar nu se poate face nimic?, atat valoreaza viata unui suflet nevinovat, dar doctorii ceia chiar nu o pot opera gratis??

Floric, distractie placuta la mare!

Pisik, nu sint eu cine stie ce maestra, dar (v-am zis ca) de la un timp m-a apucat cheful sa incerc in fiecare zi ceva nou (de gatit, ca de mancat se ocupa baietii)
- la pranz:
* catofi la cuptor cu pui Shaghai (ca tare i-au placut cei de la mama ta)
* ciorba de vacuta cu mazare si fasole verde
* pilaf (curcan+ceapa+morcov+ardei+porumb+orez)
* zeama de cocos (de casa) cu tocmagi (taitei de casa)
* spanac cu ou, branza si paine
* pui la rotisor cu piure de cartofi
* Ma bate gandul sa-i fac chiftelute marinate (din curcan de casa sau piept tocat de pui - nu prajite, ci coapte la cuptor, innabusite dupa aceea in ceaun in suc de rosii+supa de pui+ceapa/usturoi+sare/piper boabe/foi de dafin/patrunjel)

- seara:
* mamaliga+branza+smantana
* macaroane cu branza
* gris cu lapte
* orez cu lapte
* fulgi de ovaz cu lapte
* hrisca cu lapte
* ghercules cu lapte

- fructe:
* capsuni cu iaurt
* cirese cu banana cu iaurt
* piersici cu biscuiti
* visine cu banana cu cereale
* caise+banana+mar cu biscuiti
* capsuni cu banana si cereale cu ciocolata (de la 10 luni Milupa)

- desert:
* tarta cu iaurt si fructe (nu se coace deloc la cuptor, pe un blat de biscuiti zdrobiti si untuiti se pune crema de frisca (eu am batut smantana cu zahar) amestecata cu fructe (in loc de conserva compot de fructe cum e in reteta eu am pus nectarine, banane, mere, ornat cu cirese si ce am mai gasit prin casa)
* azi am facut un chec cu visine, inca nu l-am gustat
* poate mai fac si niste "buzunare" cu caise
* iar cand vor aparea afinele, murele, zmeura (fructe de padure) mai fac si atunci ceva

Sint innebunita dupa fructe, si daca n-am spatiu si nici rabdare pentru compot si dulceturi, macar prajituri sa fac, ca tot am timp, dupa ce voi incepe serviciul adio fantezii culinare

M-am lungit cam mult cu lista de mancaruri

Eu am alta dilema: Ianis a devenit fff dependent de mine, chiar si seara cand il las cu taica-su pentru cateva minute plange foarte urat cand dispar din raza lui vizuala Cum il fac sa fie mai independent? Oare trece de la sine anxietatea asta de separare pe la 1,5 ani?

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela78
Eu am alta dilema: Ianis a devenit fff dependent de mine, chiar si seara cand il las cu taica-su pentru cateva minute plange foarte urat cand dispar din raza lui vizuala Cum il fac sa fie mai independent? Oare trece de la sine anxietatea asta de separare pe la 1,5 ani?

Si Isabella face la fel...dar n-am nici un stres sigur ii va trece sunt inca mici e normal sa fie asa de dependenti de noi.Si la mine cum sa fie altfel cand ea doar pe mine ma stie D.venea seara se jucau ,se culcau...acum vine si mai rar...e firesc.Cum tot asa de firesc este ca cei care au avut in jurul lor si pe altcineva in afara de mama sa fie mai "deschisi" dar asta se rezolva cum vor mai creste putin

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput