Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
danyelana spune:
Sa va povestesc o faza nostima de aseara.
Dupa cina, pe la 21.30 am iesit cu tati si cu Arthur sa ne plimbam putin in fata casei si sa dam paine la magarusi. Cei mici erau la gard si mancau cu mamele lor si dintr-o data a aparut masculul in fuga si facand zgomnot. Cum era destul de zgomotos ma gandeam ca o sa inceapa sa planga. Da de unde A izbucnic in ras cu hohote de ne-am topit Era asa dulcel cum radea el din carut la Paprika
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
Yasmine spune:
Mara azi a mancat supa de pui cu gris in ea. A zis mama ca plescaia de placere a mancat cam 5 linguri. In rest am mai mancat cereale seara si mar pe la 11:00. Mai departe, traiasca laptele praf.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia
haircut spune:
Salutari
Eu iar mai rarut ca iar e mama la mine, lucreaza in invatamant si fiind vacanta ma ajuta, si daca nu stau eu cu mica nu prea stau la laptop.
Alexuzzza, distractie placuta. Sa va fie bine, te asteptam cu drag inapoi!
Ratusca, eu nu ma pot gandi ca Maia o sa intre la scoala, dar la munci si principii mari de educatie da' la ce repede trece timpul... cum mai stati cu dintisorii?????
Ruxita, felicitari de perfect timing-uri
Bea, imi pare rau ca a fost asa grea viata ta....da asta va face pe voi puternici...ma uitam cu sotul la poze de pufi si l-a admirat pe Ivan cat de sanatos pare...
Dastefa, multa sanatate!!!!Am fost si eu cu Maia la dr Craiu(la ea, la Dana, nu?ca si sotul dansei e pediatru la IOMC) E foarte draguta. Pe noi nu ne-a lamurit foarte tare, nu cred ca avea ce sa lamureasca foarte tare, cred ca a fost mai mult un rxces de zel trimiterea noastra la neuro...da, na, daca te trimite nu prea rist sa nu meregi. multa, multa sanatate!!!
de Maia Ilinca (29.01.10)
mandruta spune:
Cristian de Xela_07 si Luca Stefan de SorinaF
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalutza81 Fetele mele dragi...da vreau sa ne luam casa, de fapt sotul a zis ca hai ca e timpul...eu sunt cam stresata cu legatul de banca dar m-a entuziasmat si pe mine pana la urma. Ne gandit la o casa, adik pe pamant, dar, un mare dar, pt ca ne gandit ca OK acum o gasim mai ieftina, dar pe urma totul se plateste de unul singur, gaze, centrala, apa, gunoi, totul e mai scump, mult mai scump...si nu vreau sa am casa si sa mor cu ochii zgaiti pe geam ca nu plec in concediu sau ca nu pot sa iau la cupil nustiuce Freddie, the firefly ca tre sa iau mancare...asa ca, desi nu am luat o decizie, probabil ca vom opta pt apart cu 4 cam in vila ca totusi sa avem o curte, chiar daca comuna, ca vreau sa scap de dusul in parc in zilele in care chiar nu pot...Vreau o bucatarie mare (acuma sa va zic cum o vreau, asta e cea mai importanta camera pt mine...: spatiosa, sa aiba camara, acum sufar ca nu am...si sa fie inchisa cu usa...proprietara noastra are o casa superba, cea in care stam noi, dar are bucataria deschisa si nu are usi la nicio camera, in afara de dormitorul nostru iar dressingul e in sufragerie...deci se imput toate de miros cand fac mancare si cam fac in fiecare zi daca nu la doua zile (mancare adik...)). Il mai vreau decomandat, cu ferestre multe si cu balcon(preferabil 2 balcoane ca acum...) si sa fie pe sud ca eu sufar sa am lumina multa! In rest nu stiu....aaa mai vreau doua bai ca sa aiba si copiii separat (vrem si al doilea bb). Nu am vazut nimic pana acum, am zis ca asteptam pana ni se aproba creditul, sotul se uita pe anunturi si imi zice ca avem sanse sa luam ceva misto...dar probabil ca se va materializa cam prin toamna iarna... un post cat o zi de post total off topic Catalutza mami de Irina |
doamne -ajuta sa fie asa cum vrei tu!
ce off-topic?!...glumesti?...vorbesti de visul meu,descrierea "casei" pe care o vreau
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui danyelana Sa va povestesc o faza nostima de aseara. Dupa cina, pe la 21.30 am iesit cu tati si cu Arthur sa ne plimbam putin in fata casei si sa dam paine la magarusi. Cei mici erau la gard si mancau cu mamele lor si dintr-o data a aparut masculul in fuga si facand zgomnot. Cum era destul de zgomotos ma gandeam ca o sa inceapa sa planga. Da de unde A izbucnic in ras cu hohote de ne-am topit Era asa dulcel cum radea el din carut la Paprika Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
ioana_fota spune:
Salutare din nou de pe litoral noi am fost la plimbarica,mm ce bine e cand e frumos afara si nu adiae vantul si nu ploua....Azi am vb cu Ayanna saraca a avut niste problemute le-a intrat apa in beci dar in rest sunt bine off ploile astea ei cica stau mai la deal si asa au noroc.Catalutza daca veniti week asta la mare imi dai un PM cu nr tau de tel sau iti tirmit eu poate reusim sa ne vedem ca tot in week asta cred ca vine si CRis M dupa cum zicea.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Catalutza multa bafta sa reusiti sa luati casa visata.Fetele ati reusit sa luati filmuletele de la iepurasi sau incerc sa le pun pe mailul comun?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 vai tu alextutza mama.............da norocoasa esti.............. super parinti si super viata..zic eu...................... nu stiu daca are sens sa scriu ce faceam pe la 11-12 ani..........k................mno asta era............atunci......eu nu primeam de la mami decat scris pe hartie ce tre sa fac............si bataie si cam atat................noi cred ca am fost la nivelul nu mediu la finante, ci dedesubt de mediu.desi mami lucra singura, tati nicaieri, pe aici nu scoteam multi bani din animale si astea, lucram pamantul ca prostii.............si cam atat............ noi amandoua la scoala............apoi eu la facul;tate si sora mea la post liceal............na.........eram la stat, ca dca nu intram la stat.........nu faceam eu facultate pana-i lume................. era scris, mai ales in vacante, ea pleca la servici..da la proci, da la vaci, adapa-le,da la gaini, pune-le apa, fa curat spala vasele, fa mancare daca ai timp du-te si sapa............ adk eiu la 11-12 ani deja mergeam la sapa, la intors fan, la incarcat carul de fan..........la purtat de apa la vaci din vecini de la fantana......si tot asa........................ |
esti de belea..
pup fata muncitoare care esti, sanatate iti doresc sa poti munci cat vrei tu de mult!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_