Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si de la noi.fetele care mai doriti Baby Human le gasiti la Iepurasi pe prima pagina am ajutat eu o fata de acoloa sa le puna pe sait ca-i mergea f greu de aceea stiu ca le gasiti acolo sunt pe dump.ro si sunt valabile vreo 28 zile au trecut vreo 6-7 zile de cand sunt puse .Revin mai tarziu.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari

Eu iar mai rarut ca iar e mama la mine, lucreaza in invatamant si fiind vacanta ma ajuta, si daca nu stau eu cu mica nu prea stau la laptop.

Alexuzzza, distractie placuta. Sa va fie bine, te asteptam cu drag inapoi!

Ratusca, eu nu ma pot gandi ca Maia o sa intre la scoala, dar la munci si principii mari de educatie da' la ce repede trece timpul... cum mai stati cu dintisorii?????

Ruxita, felicitari de perfect timing-uri

Bea, imi pare rau ca a fost asa grea viata ta....da asta va face pe voi puternici...ma uitam cu sotul la poze de pufi si l-a admirat pe Ivan cat de sanatos pare...

Dastefa, multa sanatate!!!!Am fost si eu cu Maia la dr Craiu(la ea, la Dana, nu?ca si sotul dansei e pediatru la IOMC) E foarte draguta. Pe noi nu ne-a lamurit foarte tare, nu cred ca avea ce sa lamureasca foarte tare, cred ca a fost mai mult un rxces de zel trimiterea noastra la neuro...da, na, daca te trimite nu prea rist sa nu meregi. multa, multa sanatate!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

La fel! Adica ne scobim in gingii, ii face show maica-mii in parc in fiecare dimineata de deja se iau babele de ea ca: nu vezi ca il strang ciorapii? dar de ce nu ii dai cu gel de dentitie etc...

insa alti dintisori ioc! Or aparea toti odata, nu stiu ce sa mai zic...

Ce face Maia, ati scapat? Parca asa ziceai, ca luna asta mai e

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Fetele mele dragi...da vreau sa ne luam casa, de fapt sotul a zis ca hai ca e timpul...eu sunt cam stresata cu legatul de banca dar m-a entuziasmat si pe mine pana la urma. Ne gandit la o casa, adik pe pamant, dar, un mare dar, pt ca ne gandit ca OK acum o gasim mai ieftina, dar pe urma totul se plateste de unul singur, gaze, centrala, apa, gunoi, totul e mai scump, mult mai scump...si nu vreau sa am casa si sa mor cu ochii zgaiti pe geam ca nu plec in concediu sau ca nu pot sa iau la cupil nustiuce Freddie, the firefly ca tre sa iau mancare...asa ca, desi nu am luat o decizie, probabil ca vom opta pt apart cu 4 cam in vila ca totusi sa avem o curte, chiar daca comuna, ca vreau sa scap de dusul in parc in zilele in care chiar nu pot...Vreau o bucatarie mare (acuma sa va zic cum o vreau, asta e cea mai importanta camera pt mine...: spatiosa, sa aiba camara, acum sufar ca nu am...si sa fie inchisa cu usa...proprietara noastra are o casa superba, cea in care stam noi, dar are bucataria deschisa si nu are usi la nicio camera, in afara de dormitorul nostru iar dressingul e in sufragerie...deci se imput toate de miros cand fac mancare si cam fac in fiecare zi daca nu la doua zile (mancare adik...)). Il mai vreau decomandat, cu ferestre multe si cu balcon(preferabil 2 balcoane ca acum...) si sa fie pe sud ca eu sufar sa am lumina multa! In rest nu stiu....aaa mai vreau doua bai ca sa aiba si copiii separat (vrem si al doilea bb). Nu am vazut nimic pana acum, am zis ca asteptam pana ni se aproba creditul, sotul se uita pe anunturi si imi zice ca avem sanse sa luam ceva misto...dar probabil ca se va materializa cam prin toamna iarna...

un post cat o zi de post total off topic

Catalutza mami de Irina

io sunt chitita tare pe o casa, am impresia ca e lucrul de baza pe care trebuie sa-l ofer copiilor mei (inainte de a muri :)) - o casa! Imi place casa viselor tale, cam fiecare ne-am regasit cumva in acest vis.. curticica, bucatarie spatioasa, balcoane, bai separate pentru copii.

visul meu arata asa:
http://icase.ro/casa.php?id=ce11&vedere3d=2 (cu mici modificari la etaj, as vrea totusi si un birou si un atelier de lucru pentru sotz care in timpul liber e "artist" si spatiu pentru a-mi tine copii aproape chiar si cand se maresc si-si intemeiaza familiile lor - parterul e bun pentru asa ceva are dormitor separat, ideal pentru o domnisoara-domnisor care se vrea liber si independent si ii poti chiar oferi iluzia asta.

in alta ordine de iudei, ma bucur de intuitie (deci imi cunosc copilul desi am fost sfatuita in repetate randuri s-o las mai moale)... azi o sun in 2 randuri si nu-mi raspunde, ii trimit un sms cu "vino acasa in 2 min" - o gasesc din al treilea apel, ajunsa acasa imi zice ca nu a vrut sa imi raspunda (intrase robotul) deliberat... apoi cand ii povestesc si sotului ala a facut urat (nu calculator si confiscare de telefon) ne marturiseste - n-a vrut sa-mi raspunda (deci facea ceva in acel moment ca era prea ocupata), pentru ca era la Cristi, intrase sa bea apa, si acasa era numai Toto (pisicul)... nu va mai povestesc ce discutii aprinse si patimase au urmat... concluzia ei a fost ca eu am o impresia generala proasta despre barbati (pe cand a ei e foarte pozitiva)... cum s-o invat ABC-ul femeilor inteligente si cu capul pe umeri, cand eu n-am fost asa? (in ciuda aparentelor)

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari

Eu iar mai rarut ca iar e mama la mine, lucreaza in invatamant si fiind vacanta ma ajuta, si daca nu stau eu cu mica nu prea stau la laptop.

Alexuzzza, distractie placuta. Sa va fie bine, te asteptam cu drag inapoi!

Ratusca, eu nu ma pot gandi ca Maia o sa intre la scoala, dar la munci si principii mari de educatie da' la ce repede trece timpul... cum mai stati cu dintisorii?????

Ruxita, felicitari de perfect timing-uri

Bea, imi pare rau ca a fost asa grea viata ta....da asta va face pe voi puternici...ma uitam cu sotul la poze de pufi si l-a admirat pe Ivan cat de sanatos pare...

Dastefa, multa sanatate!!!!Am fost si eu cu Maia la dr Craiu(la ea, la Dana, nu?ca si sotul dansei e pediatru la IOMC) E foarte draguta. Pe noi nu ne-a lamurit foarte tare, nu cred ca avea ce sa lamureasca foarte tare, cred ca a fost mai mult un rxces de zel trimiterea noastra la neuro...da, na, daca te trimite nu prea rist sa nu meregi. multa, multa sanatate!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

haircut imi esti simpatica, dar nu gasesc sa-ti zic nimic mai de Doamne ajuta acum, iti zic doar

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Buna seara!

M-am uitat la Baby Human - To Walk. Foarte frumos!!! Uitandu-ma am realizat ca toate testele cu copiii si toate imaginile cu ei erau pe suprafete dure. Eu l-am tinut pana acum pe Andrei doar pe pat. Voi puneti bebeii si pe jos, pe covor? Ma gandesc ca poate de aceea nu se misca cum ar trebui... maine il testez pe jos, am spus!

Mergi la inceput

Ruxita, foarte frumoasa casuta, si eu visez la una. Nu indraznesc sa intru in amanunte in vise, am zis ca atunci cand vom avea terenul ii fac planul in minte, altfel e mult prea indepartata perspectiva.
Insa eu am o problema foarte mare cu terenurile fara utilitati din jurul lu' Bucu si una si mai mare cu terenurile din Bucu de peste 1000 eur/metru patrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

auzi tu le ei?pufuleti gustosi???????????
tare de tot...............................
cred ca a fost larisel...............:)))))

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Da eu . Pai nu spuneti voi tot timpul ca i-ati tot papa? Si eu le "pap" pe ale mele ...so...

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena

Albume: L0-3; L4; L5; L6; L7
Filmuletze

AMR 4 (+11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ooooof am cirtit repede.....

da, a avut viata grea, si cred ca o sa am pan ao sa mor, da asa cum zice lorex sanatate si putere sa am, ca inrest trec si vin toate......

problema mea majora insa e alta..........

I-AM FACUT BAIE LA IVAN, TOATE BUNE SI FRUMOASE, A PAPAT, si cereale si lapte..adoarme..si se trezeste plangand, ii dau apa,..........copilul meu ardea................
38.9 in fund

poate fi de la dinti?
iese si al doilea..................sau de la ce?
i-am dat 2.5 ml nurofen, i-am mai dat paracetamol supozitor si i-am pus si comprese reci pe picioare..imediat a inceput sa ii vina cheful de zbenguiala si de vorbit.pana atunci insa era ca si o carpa...................

a scazut dupa juma de ora cam asa la 38.3

am sunat a zis asist sa ii dau astea ce i le-am dat, dar eu i le-am dat ianinte sa imi zica si dimi la prima ora sa ne prez la medic......nu stiu ce si cummmmmmmm
asta ins ca nu facem vaccinul?????????

in rest nu are nik
un pic tuseste..........nu stiu de ce
si nu are nici nasul infundat si nici nu stranuta
a si mancat bine
nu stiu sincer
dar m-am speriat de si acu tremur toata

ajutor plsssssssssssss

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, imi pare tare rau ca Ivanel are febra. Eu zic ca ai actionat tare bine ca i-ai dat toate alea si acum tot ce poti face e sa astepti sa vezi daca scade. Dar asa cum ai zis si tu, deja i-a reveit cheful de joaca. E de bine.
Multi lui Ivanel si imbratisam pe mami curajoasa.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

bobitza mea m-a terminat azi, a plans toata ziua, a papat mai nimic, a dormit iepureste. O mai apuca plansul si prin somn vad..si transpira f mult..ce fatuca avea de necajita si cu okii rosii de la plans, mi-e o mila de ea...oare ce are?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput