Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Salutare si noi pe la amiaza!

Azi am inceput cu morcov blenduit. M-am stricat de ras ce mutritze facea ca nu i-a placut! Macar nu a plans si a luat ca barbatul cateva lingurite, pe urma a sigilat buzitele si radea la mine ca: "uite toanta, crede ca ma mai fraiereste!"

Maine ii mai adaug orezul si un pic de dovlecel, poate are un gust mai de Doamne Ajuta!

Si va sa zica asa, Alexutzzza, parem cam dure, hai?
E posibil sa exagerez, insa eu am un exemplu foarte aproape referitor la ce face abordarea "SI" (mama, cred ca pot sa patentez denumirea ). nu ma prea incanta rezultatul, asa ca o sa incerc altceva...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

si mie Caius mi-a facut un marafet, refuz cu lacrimi! oare ce sa inseme refuzul asta constant al lui? nu-i fac rau, n-are reactii alergice, singura problema e ca nu vrea nimic in afara de san...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

cred ca trebuie sa insistam cu alte variante, pana gasim un gust care sa-i placa... eu nu exclud si situatia in care ii pun un fir de sare, pt gust!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Salutare si noi pe la amiaza!

Azi am inceput cu morcov blenduit. M-am stricat de ras ce mutritze facea ca nu i-a placut! Macar nu a plans si a luat ca barbatul cateva lingurite, pe urma a sigilat buzitele si radea la mine ca: "uite toanta, crede ca ma mai fraiereste!"

Maine ii mai adaug orezul si un pic de dovlecel, poate are un gust mai de Doamne Ajuta!

Si va sa zica asa, Alexutzzza, parem cam dure, hai?
E posibil sa exagerez, insa eu am un exemplu foarte aproape referitor la ce face abordarea "SI" (mama, cred ca pot sa patentez denumirea ). nu ma prea incanta rezultatul, asa ca o sa incerc altceva...

si mie Caius mi-a facut un marafet, refuz cu lacrimi! oare ce sa inseme refuzul asta constant al lui? nu-i fac rau, n-are reactii alergice, singura problema e ca nu vrea nimic in afara de san...

_

cred ca trebuie sa insistam cu alte variante, pana gasim un gust care sa-i placa... eu nu exclud si situatia in care ii pun un fir de sare, pt gust!

din toata diversificarea asta inceputa de mine acum 4 saptamani am inteles doar ce nu-i place, nu si ce i-ar place... nu tine nici figura cu "infometat bine" - poate sa stea 6 ore nemancat ca tot nu mananca cuie (testat), asteapta sa-i vina sanul!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Ruxita da-mi PM cu adresa ta de mail am intrat pe transfer.ro si incerc sa ti le tirmit asa poate merge.Celellate fete care mai vor si au probleme sa-mi trimita adresa de mail si le trimti asa.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Fetele tehnicute si pricepute sunteti pe aici careva?Daca trimit pe mailul nostru comun are ceva,merge?sa poata lua de acolo cine mai doreste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Fetele tehnicute si pricepute sunteti pe aici careva?Daca trimit pe mailul nostru comun are ceva,merge?sa poata lua de acolo cine mai doreste.

initial au fost pe mailul comun aceste filmulete si eu n-am reusit sa le descarc dar asta doar eu, ca celelalte le-au descarcat si m-au facut invidioasa vorbind despre filmulete ca ar fi superbe... mai incerc varianta iuperasilor cu ceva mai multa rabdare si perseverenta. Iti zic cand le-am transferat pe toate integral. Mersicuri.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Buna fetele.
Multi pupici de la noi.
Ne-am trezit azi la ora 11. Sper sa ne facem un obicei din asta
M-am uitat pe net si as vrea un scaun pt baie. Ceva in genul asta.
Ce parere aveti?
Eu in craiova inca nu am gasit asa ceva.
Si inca o intrebare mai am pentru diversificare voi v-ati cumparat vase de plastic?
Din alea BPA Free?
De unde?
As comanda din anglia dar daca gasesc si in romania ma gandesc ca ar fi mai simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Fetele mele dragi...da vreau sa ne luam casa, de fapt sotul a zis ca hai ca e timpul...eu sunt cam stresata cu legatul de banca dar m-a entuziasmat si pe mine pana la urma. Ne gandit la o casa, adik pe pamant, dar, un mare dar, pt ca ne gandit ca OK acum o gasim mai ieftina, dar pe urma totul se plateste de unul singur, gaze, centrala, apa, gunoi, totul e mai scump, mult mai scump...si nu vreau sa am casa si sa mor cu ochii zgaiti pe geam ca nu plec in concediu sau ca nu pot sa iau la cupil nustiuce Freddie, the firefly ca tre sa iau mancare...asa ca, desi nu am luat o decizie, probabil ca vom opta pt apart cu 4 cam in vila ca totusi sa avem o curte, chiar daca comuna, ca vreau sa scap de dusul in parc in zilele in care chiar nu pot...Vreau o bucatarie mare (acuma sa va zic cum o vreau, asta e cea mai importanta camera pt mine...: spatiosa, sa aiba camara, acum sufar ca nu am...si sa fie inchisa cu usa...proprietara noastra are o casa superba, cea in care stam noi, dar are bucataria deschisa si nu are usi la nicio camera, in afara de dormitorul nostru iar dressingul e in sufragerie...deci se imput toate de miros cand fac mancare si cam fac in fiecare zi daca nu la doua zile (mancare adik...)). Il mai vreau decomandat, cu ferestre multe si cu balcon(preferabil 2 balcoane ca acum...) si sa fie pe sud ca eu sufar sa am lumina multa! In rest nu stiu....aaa mai vreau doua bai ca sa aiba si copiii separat (vrem si al doilea bb). Nu am vazut nimic pana acum, am zis ca asteptam pana ni se aproba creditul, sotul se uita pe anunturi si imi zice ca avem sanse sa luam ceva misto...dar probabil ca se va materializa cam prin toamna iarna...

un post cat o zi de post total off topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Fetele mele dragi...da vreau sa ne luam casa, de fapt sotul a zis ca hai ca e timpul...eu sunt cam stresata cu legatul de banca dar m-a entuziasmat si pe mine pana la urma. Ne gandit la o casa, adik pe pamant, dar, un mare dar, pt ca ne gandit ca OK acum o gasim mai ieftina, dar pe urma totul se plateste de unul singur, gaze, centrala, apa, gunoi, totul e mai scump, mult mai scump...si nu vreau sa am casa si sa mor cu ochii zgaiti pe geam ca nu plec in concediu sau ca nu pot sa iau la cupil nustiuce Freddie, the firefly ca tre sa iau mancare...asa ca, desi nu am luat o decizie, probabil ca vom opta pt apart cu 4 cam in vila ca totusi sa avem o curte, chiar daca comuna, ca vreau sa scap de dusul in parc in zilele in care chiar nu pot...Vreau o bucatarie mare (acuma sa va zic cum o vreau, asta e cea mai importanta camera pt mine...: spatiosa, sa aiba camara, acum sufar ca nu am...si sa fie inchisa cu usa...proprietara noastra are o casa superba, cea in care stam noi, dar are bucataria deschisa si nu are usi la nicio camera, in afara de dormitorul nostru iar dressingul e in sufragerie...deci se imput toate de miros cand fac mancare si cam fac in fiecare zi daca nu la doua zile (mancare adik...)). Il mai vreau decomandat, cu ferestre multe si cu balcon(preferabil 2 balcoane ca acum...) si sa fie pe sud ca eu sufar sa am lumina multa! In rest nu stiu....aaa mai vreau doua bai ca sa aiba si copiii separat (vrem si al doilea bb). Nu am vazut nimic pana acum, am zis ca asteptam pana ni se aproba creditul, sotul se uita pe anunturi si imi zice ca avem sanse sa luam ceva misto...dar probabil ca se va materializa cam prin toamna iarna...

un post cat o zi de post total off topic

Catalutza mami de Irina

sa dea Domnul sa ti se indeplineasca!!! si sa ne inviti in vizita daca tot ai curte

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ruxita si mie majoritatea dintre ele mi se opreau ca tiganu' la mal din dat jos cu scuze ininteligibile, ca nu mai e acolo sau ca nu poate citi sursa sau nu mai stiu exact ce, dar am insistat pentru ca am vazut ca restul fetelor au reusit, deci chiar daca se opreste o data, de 2, mi s-a inatamplat aceeasi bucata sa se opreasca si de 3 ori dar pan la urma au venit jos complet

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare fetele,

Cam liniste pe aici Profitati de vremea de afara sau aveti treaba prin casa? Noi am facut si una si alta si am mai si dormit la pranz cu Picu.

Ioana_fota, merci pt PM

Alexutzzza, vacanta placuta si sa te distrezi la maxim pe la nunti si botezuri grecesti cu mancare din belsug.

Dastefa, LMA pt sot.

Bea
, am ras cand m-am gandit la tine cum miroseai prin casa.

Catalutza, sa ti se indeplineasca dorinta si sa va luati casa visurilor.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput