Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Legat de viata la tara, mie-mi place tare mult. Imi place sa sap, sa ma ocup de vie, de gradina, de alte alea. Satisfactia e mare cand incepi sa culegi roadele. Urate sau micute, ai muncit la ele. Dar am nevoie si de un minim de confort (wc in casa, masina de spalat, etc.), chestii cu care m-am obisnuit la bloc. Plus ca stiu ca viata la oras ofera niste oportunitati pentru educatia copilului, loc de munca. Altfel, as pleca si maine de aici. In momentul de fata unde mergem noi la tara nu exista conditii sa stam macar o perioada, deoarece nu locuieste nimeni acolo, n-a fost reconditionata casa si nici nu avem posibilitati s-o facem in viitorul apropiat.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la noi.fetele care mai doriti Baby Human le gasiti la Iepurasi pe prima pagina am ajutat eu o fata de acoloa sa le puna pe sait ca-i mergea f greu de aceea stiu ca le gasiti acolo sunt pe dump.ro si sunt valabile vreo 28 zile au trecut vreo 6-7 zile de cand sunt puse .Revin mai tarziu.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, in primul rand, La Multi Ani pentru Petru! scuze de intarziere Eu am renuntat de mult sa ii mia dau copilului siropuri si picaturi de colici ...are momente cand face dar si perioade de liniste, asta e, bine canu tine minte durerile de colici sau dinti.

CATALUTZA si daniel are 6,500 kg si e nascut pe 10 febr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna ziua si de la noi.fetele care mai doriti Baby Human le gasiti la Iepurasi pe prima pagina am ajutat eu o fata de acoloa sa le puna pe sait ca-i mergea f greu de aceea stiu ca le gasiti acolo sunt pe dump.ro si sunt valabile vreo 28 zile au trecut vreo 6-7 zile de cand sunt puse .Revin mai tarziu.

ce cautare dau? ca nu vrea nici baby nici human

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Lucia vreau si eu link-ul pt colacel.Noi am cumparat unul din magazin,cel mai mic pe care l-am gasit-de 16 cm dar o pierdel prin el.
Miruna nu a stat niciodata cu placere la baita,devenise un cosmar.Acum o bagam in cada mare cu unul din noi si e ok.Doar ca nu avem o cada prea mare si nu e f comod ca nu are destul loc

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Ti-am trimis link-ul

Mergi la inceput

Intra la iepurasi pe prima pagina
nu le cauta de dump.ro eu am zis ca acolo sunt puse pt ca au perioada mai mare fata de transfer.ro .Gasesti linkurile la iepurasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Salutare si noi pe la amiaza!

Azi am inceput cu morcov blenduit. M-am stricat de ras ce mutritze facea ca nu i-a placut! Macar nu a plans si a luat ca barbatul cateva lingurite, pe urma a sigilat buzitele si radea la mine ca: "uite toanta, crede ca ma mai fraiereste!"

Maine ii mai adaug orezul si un pic de dovlecel, poate are un gust mai de Doamne Ajuta!

Si va sa zica asa, Alexutzzza, parem cam dure, hai?
E posibil sa exagerez, insa eu am un exemplu foarte aproape referitor la ce face abordarea "SI" (mama, cred ca pot sa patentez denumirea ). nu ma prea incanta rezultatul, asa ca o sa incerc altceva...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Salutare si noi pe la amiaza!

Azi am inceput cu morcov blenduit. M-am stricat de ras ce mutritze facea ca nu i-a placut! Macar nu a plans si a luat ca barbatul cateva lingurite, pe urma a sigilat buzitele si radea la mine ca: "uite toanta, crede ca ma mai fraiereste!"

Maine ii mai adaug orezul si un pic de dovlecel, poate are un gust mai de Doamne Ajuta!

Si va sa zica asa, Alexutzzza, parem cam dure, hai?
E posibil sa exagerez, insa eu am un exemplu foarte aproape referitor la ce face abordarea "SI" (mama, cred ca pot sa patentez denumirea ). nu ma prea incanta rezultatul, asa ca o sa incerc altceva...

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

si mie Caius mi-a facut un marafet, refuz cu lacrimi! oare ce sa inseme refuzul asta constant al lui? nu-i fac rau, n-are reactii alergice, singura problema e ca nu vrea nimic in afara de san...

_

Mergi la inceput

Ruxita ai reusit?ai gasit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Ruxita ai reusit?ai gasit?

da, dar tot descarc la ele, nu inteleg d ce nu le pot descarca, nici din mail nu am reusit... incep descarcarea, care se pierde undeva in neant dupa cateva procente de descarcare, voi sigur ati reusit?
Ioana, mersi de pont, vroiam sa le rog pe fete sa mai publice filmuletele, iar tu ai anticipat foarte bine aceasta doleanta a mea neexprimata...

cum va spuneam, azi am mai avut un perfect timing... si saptamana trecuta tot un perfect timing, m-am programat la medic, am platit consultatia la registratura si ma indreptam spre cabinet, ajunsa acolo am citit pe usa specialitatea medicului si in acel moment pe usa a iesit medicul care a strigat numele meu... (ca azi la directie)...

_

Mergi la inceput