Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

eu ii dau seara 5 linguri de cereale asa cum scrie pe cutie, dar pun mai putin lapte, ca la ivan ii place asa mai consistent...........

dimi ii mai bag si in mar si morcov 1 lingura ca ii da aroma de vanilie si papa mai bine..acu nu stiu ce sa zic........................?????????

eu zic ca nu e mult 2 linguri..............chiar e putin...........avand in vedere ca papa numai de doua ori/zi................zic si eu/.......

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Dar Ivan e barbat! Dupa o zi de munca trebuie hranit corespunzator!
Am renuntat la idee, am s-o las sa manance ca si pana acum. Cand om fi suspecti de obezitate am sa iau masuri. Pana atunci nu. Cred ca e doar un puseu de crestere, a recuperat din urma.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

alexutza, hai ca m-ai amuzat... cu sotzul meu Ela n-are nici o sansa la rasfat de care povestesti acolo, el e mai dur (taica-su a fost ofitir in armata) si cam strict in foarte mult aspecte si am cam observat ca copii au nevoie de (fucking) discipline (e o replica dintr-un film, nu mai stiu care, cred ca American Beauty)... el o sanctioneaza f. dur pentru nesimtire si egocentrism, ieri par exampl, i-a aruncat pe jos pantaloni care si i-a spalat pentru ca atunci cand i-a agatat pe atza in balcon a rupt atza si restul hainelor (camasile lui) le-a pus claie peste gramada peste niste haine uscate deja... din care a rezultat ca a durut-o in fund de restul, importanti fiind pantalonii ei... a fost cam dur, dar asta e stilu, nu tolereaza chestii de acest gen... si eu am fost o rasfatata, daca stateam de ex. pe o canapea si se deschidea usa, ii ziceam mamei "Mama, inchide ussaaaa" si mama sarea si inchidea usa, fara sa-si puna problema ca puneam sa sar eu, mai tinerica sa inchid usa... si sunt o gospodina de kkt (ca o consecinta directa a unei educatii mai boeme si mai libertine), dar incerc sa recuperez... de responsabilizat m-a responsabilizat Ela la 17 ani...

Catalutza, bafta cu dosarul de credit! zi-ne mai multe despre casa pe care ati pus ochii, cum e? spatioasa, bucataria? dormitorul cum e? balcoane, geamuri, facilitati, utilitati? sunt empatica cu tine la capitlul asta 100% (si daca mi-ai povesti ar fi pentru o clipa ca si cum mi-a cumpara eu casa)...

larisel, cu ce faima ne-am procopsit! ca facem carnaciori...

sa va povestesc patzaniile mele de azi...
fara sa intru in prea multe detalii, deci ma duc la directia de cetatenie sa ma interesez de dosar (sotul mi-a facut ieri inscriere a 12-a pe lista)... vad o gramada mare de oameni (ca la vreo mie si ceva) buluciti ca la balamuc in niste grilaje metalice, ma bag in fata sa intreb cam pe unde a ajuns randul (de 1 min venita), le zic ca am numar de ordine 12 si omu de ordine imi zic ca inca nu s-a ajuns la numarul 12 si-mi pun problema cum strabat puhoiul de oameni ca sa ajung si eu in fata daca ma striga, imediat ce-mi pun intrebarea vine un alt om de ordine si-mi striga numele... zic, da si ma fofilez pe la iesire care era libera-libera, cred ca la faza asta m-au si injurat cativa ca uite tzatza numai ce a venit si a si intrat cum au unii bafta (dar daca nu te cheama cum a zis nenea, taci dracu din gura, le-am raspuns in gandul meu...) in hol am asteptat vreo 3 min sa iasa predecesorul si am intrat si eu, iarasi prima, dupa mine s-a format o alta coada, deja interna de vreo 5 oameni...

m-am mirat eu insumi de performanta mea de a intra fara niciun fel de probleme acolo unde altii isi rup de regula si de cele mai multe ori gaturile si m-am dus la o biserica si am platit acatist... i-am multumit D-lui pentru minunile din viata mea... in primu rand copiii.

am mai vrut sa zic ceva - noapte cu strigaturi, agitatie mare, pe la 4.30 piciu s-a trezit si de adormit la loc ioc, asa ca ne-am mai jucat, am mai papat, l-am leganat pe picioare (n-a mers), i-am facut masaj in talpi (ntz), san - nu prea mult, calgel si un deget in gura pentru ros si leganatul in brate l-au adormit in cele din urma...

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

vai tu alextutza mama.............da norocoasa esti..............
super parinti si super viata..zic eu......................

nu stiu daca are sens sa scriu ce faceam pe la 11-12 ani..........k................mno asta era............atunci......eu nu primeam de la mami decat scris pe hartie ce tre sa fac............si bataie si cam atat................
noi cred ca am fost la nivelul nu mediu la finante, ci dedesubt de mediu.desi mami lucra singura, tati nicaieri, pe aici nu scoteam multi bani din animale si astea, lucram pamantul ca prostii.............si cam atat............

noi amandoua la scoala............apoi eu la facul;tate si sora mea la post liceal............na.........eram la stat, ca dca nu intram la stat.........nu faceam eu facultate pana-i lume.................

era scris, mai ales in vacante, ea pleca la servici..da la proci, da la vaci, adapa-le,da la gaini, pune-le apa, fa curat
spala vasele, fa mancare
daca ai timp du-te si sapa............

adk eiu la 11-12 ani deja mergeam la sapa, la intors fan, la incarcat carul de fan..........la purtat de apa la vaci din vecini de la fantana......si tot asa........................

ooooof offffffffffffffffffff

asa ca cine a avut timp sa guste viata si sa stea oriunde in afara de camp si sa stea linistit fara sa aiba de lucru..................doamne ajuta!bravo!!!!!!!

iar noi si in ziua de azi platim taxele..........ca at cand ne-am intors acasa a zis mam ca vai sa veniti ca va raman banii ca asa si pe dincolo..aha...............flori de mar!!!!!

mno asta e
noi sa fim sanatosi!!!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata !
eu plang de ciuda ! Andrei iar nu a facut kk pana la ora asta Iar nu putem duce proba MOOOOOOOOOOOOOOOOR Eu cum aflu daca are ceva copilul asta UF Zici ca stie ca trebuie sa mergem la spital Ma gandesc daca face azi sa-l pun in frigider Altceva nu mai stiu ce sa mai fac O sa vorbesc si cu doamna dr.sa vedem ce zice
Ii coace semnul de la vaccinul Bcg Banuiesc ca asa trebuie sa fie,nu ?Nici vacinul de 4 luni nu l-am facut ca am facut Bcg-ul si a trecut oluna si acum nu ni-l face pana nu aflam ce are copilul
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca fac copilasii vostri mai mult kk Credeam ca al meu e singurul pufulete mai kakacios din odisee cu 8-10 scaune pe zi la 5 luni Si nu e diversificat Poate ramane in istorie

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

e bine sa pui la frigider
noi cand am dus proba, ne-a zis dr expre, sa iau de la pranz, sa pun intr-o sticluta speciala si sa-l pun la frigi pana dimineata
cica se dezvolta microbu acolo daca e....

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SI eu sunt curioasa de casuta Catalutzei. Sa va fie de bine! Azi avem copil martzait rau! Vai de steaua mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! multam de cafea bea! tare buna!
bea sper sa gasesti de la ce este mirosul. si eu sunt ciufuta tare cand e vb de un miros neplacut pana nu il gasesc fac asa ca tine.
onitza imi pare rau de pici marait multa rabdare mamico!
va ziceam ca iam luat sirop baby calma pe baza de plante cica doarme bine noaptea. ei as de unde. dar il dau seara ca am dat 44 lei pe el. doar nu l-oi arunca. eu cred ca noi ca parinti suntem vinovati ca dam bani pe toate prostiile pe calgel de dinti, pe infacol pt colici, pe baby calma pt somn, dar in final nu functioneaza nimik ca asa e copilul si pana nu isi face damblalele.....
catalutza felicitari pt casa. asteptam detalii...

dastefa lml sotului si putina relaxare nu strica incearca sa fii mai optimista. ai vazut ca zicea si ruxita ca era un copil mai linistit cand era mica si na e o femeie realizata si inteligenta, cu doi copii frumosi si gazela pe deasupra.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

vai tu alextutza mama.............da norocoasa esti..............
super parinti si super viata..zic eu......................

nu stiu daca are sens sa scriu ce faceam pe la 11-12 ani..........k................mno asta era............atunci......eu nu primeam de la mami decat scris pe hartie ce tre sa fac............si bataie si cam atat................
noi cred ca am fost la nivelul nu mediu la finante, ci dedesubt de mediu.desi mami lucra singura, tati nicaieri, pe aici nu scoteam multi bani din animale si astea, lucram pamantul ca prostii.............si cam atat............

noi amandoua la scoala............apoi eu la facul;tate si sora mea la post liceal............na.........eram la stat, ca dca nu intram la stat.........nu faceam eu facultate pana-i lume.................

era scris, mai ales in vacante, ea pleca la servici..da la proci, da la vaci, adapa-le,da la gaini, pune-le apa, fa curat
spala vasele, fa mancare
daca ai timp du-te si sapa............

adk eiu la 11-12 ani deja mergeam la sapa, la intors fan, la incarcat carul de fan..........la purtat de apa la vaci din vecini de la fantana......si tot asa........................

ooooof offffffffffffffffffff

asa ca cine a avut timp sa guste viata si sa stea oriunde in afara de camp si sa stea linistit fara sa aiba de lucru..................doamne ajuta!bravo!!!!!!!

iar noi si in ziua de azi platim taxele..........ca at cand ne-am intors acasa a zis mam ca vai sa veniti ca va raman banii ca asa si pe dincolo..aha...............flori de mar!!!!!

mno asta e
noi sa fim sanatosi!!!!

Poze

Bea, te inteleg perfect, stiu cum e la tzara (si de asta am fugit ca dracu de tamaie), sora-mea e asa ... 12 ha de pamant, animale (vaca, oi, iepuri), pasari (toata curtea - ma exaspereaza modelul cu pasarile in curte), construiesc casa... desteptarea in fiecare dimineata la 6... uneori ma suna e la 8 si ma trezeste din somn si o injur si ea imi zice ca deja e obosita de atata munca de la 5 cu vaca... in cazul ei pot spune ca a fost o alegere (pseudo)-libera si deliberata, era studenta in anul 1 la Institutul de Arte, la "metal, ceramica, sticla" o oportunitate de milioane (invata sa faca tot felul de bijuterii, sticlarii, olarit), mai avea si scoala de tapiterie artistica (colegiu de arte)... si i-a trebuit un tractorist! ca si in cazul meu, mama a insistat asupra maritisului, ca nu o mai putea intretine la institut (materialele scumpe) si 6 ani saraca de la fatalul pas s-a visat in fiecare noapte la institut (a si fugit atunci de a gasit-o iubitul ei noaptea la institut olarind cu o paina goala langa ea...) nah, o poveste emotionanta, stric orzul pe gaste la felul in care o povestesc lapidar si nelalocul ei... la ce greseala imensa a facut mama maritand-o nu e de mirare ca tot plateste cu miile... DAR, pe de alta parte sora nu era minora, nu era insarcinata, avea 23 de ani, putea sa decida altfel, dar fiind mai usor influentabila... acum mulge vaca, intoarce fanul, adapa animale, pazeste pepenii pe deal... si are familie, 2 fetite, un sotz, un ditamai casoiul... e cam sucita viata asta, nu?

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Nu stiu cu ce sa incep... am citit tot, nu mai tin minte mare lucru...

Dastefa, sper sa iti dea dr. vesti bune. Multe fetelor care s-au oferit sa te ajute cand vii. Daca iti pot fi si eu de folos, cu mare placere! Eu inca sper ca totul e ok si e doar o intarziere in dezvoltarea Mirunei.
Onitza, imi pare rau ca treci prin chinurile astea. Poate tratamentul de la dr. Culcer da rezultate. Doamne ajuta!
Larisel, si noi ne confruntam cu multe reprize de kk de cand cu fructele. Inainte era o data si bine. Acum de vreo 3-4 ori. Prin urmare cumparam mai des pampersi si sapun.
Catalutza, sa va ajute DD sa va luati casa! Pentru mine e doar o iluzie. Si nici nu joc la loto, deci n-am sanse. In situatia asta ma gandesc serios sa-mi schimb meseria. Degeaba imi place ceea ce fac daca portofelul ramane gol. Si cerintele cresc, copilul are nevoie de multe...

Noi trebuia sa facem vaccinul ieri. Ala de 4 luni. Nu l-am mai facut ca acum avem reactie la bcg, pe care l-am facut acum 6 saptamani, si sa nu avem complicatii. Il amanam. Bine ca l-am cumparat, l-am bagat la frigider.
Cristi are acum 6600g. Cica a luat cam mult in greutate (600g in 3 saptamani), ca bebelusii nou-nascuti; la ultima vizita luase prea putin. Poate e doar un puseu. Oricum, scadem portia de cereale (ii puneam 2 masuri dimineata si 2 seara, in lapte). Nu mi-a zis dr. sa fac asta, dar nu vreau sa picam in extrema cealalta.
Sa aveti o zi frumoasa cu copii cuminti! Scuzati cacofonia!

nu te stresa! ca si Irina a luat la felin 3 sapt 600 gr, acum are 6500 si 61 cm. E nascuta cu 5 zile mai tarziu decat a ta, pe 12 febr...asa ca nu te stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

vorbeati de abdomene la bebei si al meu da sa se ridice de pe perna si se enerveaz ca nu reuseste. si eu caut scaun pt masa. ceva idei de pe unde ati luat? am inteles ce caracteristici trebuie sa aiba dar de pe unde sa cautam.

Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

nu te stresa! ca si Irina a luat la felin 3 sapt 600 gr, acum are 6500 si 61 cm. E nascuta cu 5 zile mai tarziu decat a ta, pe 12 febr...asa ca nu te stresa!

Catalutza mami de Irina

Multumesc! Copiii astia cresc in hopuri, nu?

Mergi la inceput