Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu am o dilema: banana da sau nu?
V-am auzit pe voi ca n-ar fi buna... mie mi se pare un fruct bun la gust si satios, pe care l-ar manca cu placere. Daaaaaaaaaaaaaaar, daca ii fac rau? Am intrebat-o pe pediatra daca pot sa-i dau (ca tac-su are o alergie nu-stiu-la-ce). Mi-a zis ca pot sa-i dau fara probleme. Nu stiu... Astia de ce fac cereale cu banana? Am luat niste banane ieri pt. noi, si ma gandeam asa...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata !
eu plang de ciuda ! Andrei iar nu a facut kk pana la ora asta Iar nu putem duce proba MOOOOOOOOOOOOOOOOR Eu cum aflu daca are ceva copilul asta UF Zici ca stie ca trebuie sa mergem la spital Ma gandesc daca face azi sa-l pun in frigider Altceva nu mai stiu ce sa mai fac O sa vorbesc si cu doamna dr.sa vedem ce zice
Ii coace semnul de la vaccinul Bcg Banuiesc ca asa trebuie sa fie,nu ?Nici vacinul de 4 luni nu l-am facut ca am facut Bcg-ul si a trecut oluna si acum nu ni-l face pana nu aflam ce are copilul
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca fac copilasii vostri mai mult kk Credeam ca al meu e singurul pufulete mai kakacios din odisee cu 8-10 scaune pe zi la 5 luni Si nu e diversificat Poate ramane in istorie

mami de sumudica cu ochi albastri (asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata !
eu plang de ciuda ! Andrei iar nu a facut kk pana la ora asta Iar nu putem duce proba MOOOOOOOOOOOOOOOOR Eu cum aflu daca are ceva copilul asta UF Zici ca stie ca trebuie sa mergem la spital Ma gandesc daca face azi sa-l pun in frigider Altceva nu mai stiu ce sa mai fac O sa vorbesc si cu doamna dr.sa vedem ce zice
Ii coace semnul de la vaccinul Bcg Banuiesc ca asa trebuie sa fie,nu ?Nici vacinul de 4 luni nu l-am facut ca am facut Bcg-ul si a trecut oluna si acum nu ni-l face pana nu aflam ce are copilul
Nu stiu daca sa ma bucur sau nu ca fac copilasii vostri mai mult kk Credeam ca al meu e singurul pufulete mai kakacios din odisee cu 8-10 scaune pe zi la 5 luni Si nu e diversificat Poate ramane in istorie

Da, si la noi abia acum reactioneaza la bcg, si mi-a zis dr. ca trebuie sa coaca, sa faca floricica. Vai, ce-o sa mai spele fi-mea la chiloti! Trebuie sa-i iau o masina de spalat sanatoasa cadou de nunta, ca altfel...

MS, multumesc, asa ma gandeam si eu. Auzi tu, mama, nebuna, sa pun la cura de slabire biet copil de 5 luni!

Mergi la inceput

Fetele,multumim de aprecieri la dresa lui Andrei
Lorex,nu a luat apa pufuletele meu Eram amandoi cu ochii pe el M-am gandit de ce nu i-ar placea cu colacul Nu are gat sau are gatul f scurt Si normal ca-l incomodeaza colacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am mai pus poze.................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Neata !

Da, si la noi abia acum reactioneaza la bcg, si mi-a zis dr. ca trebuie sa coaca, sa faca floricica. Vai, ce-o sa mai spele fi-mea la chiloti! Trebuie sa-i iau o masina de spalat sanatoasa cadou de nunta, ca altfel...

MS, multumesc, asa ma gandeam si eu. Auzi tu, mama, nebuna, sa pun la cura de slabire biet copil de 5 luni!

esti mortala cuscra

Mergi la inceput

Aseara al meu fiu a dat din picioare si din maini la baie ca eram uda din cap pana in picioare Si cand l-am intors pe burtica,a inceput si mai tare Inotator il face mama Clar Doar atata am inotat cand eram gravida si e sportul meu preferat
Azi dimineata a inceput sa povesteasca de mama focului Eu nu mai puteam de somnla 5 dimineata L-am alaptat si s-a intors catre taica-so ii vorbea(pe limba lui)si il mangaia tandru pe fata Sa mor de ciuda ,nu alta Mie nu-mi face asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Eu am o dilema: banana da sau nu?
V-am auzit pe voi ca n-ar fi buna... mie mi se pare un fruct bun la gust si satios, pe care l-ar manca cu placere. Daaaaaaaaaaaaaaar, daca ii fac rau? Am intrebat-o pe pediatra daca pot sa-i dau (ca tac-su are o alergie nu-stiu-la-ce). Mi-a zis ca pot sa-i dau fara probleme. Nu stiu... Astia de ce fac cereale cu banana? Am luat niste banane ieri pt. noi, si ma gandeam asa...

Banana are potential alergen. Asa scrie in carti...in practica insa persoanele cu alergie la banana sunt ffff putine. Se pare ca apare ca si alergie incrucisata la peroanele alergice la latex si cauciuc natural. Eu o sa mai astept pana pe la 8-9 luni cu banana.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Bune fetele si de la noi pe fugutza ca maine dis de dimineatza plecam ptr 5 zile.

Lorex Felicitari bobitzei ptr crestere! F bine a crescut!

Bea de cafea!

Ruxita, Ratusca sunt inca dupa ce am citit mesajele voastre!!! Stiu ca aveti cele ami bune intentii si poate ca e sanatos cum ganditi voi dar ptr mine e very Doamne! auzi! un copil sa faca atatea!!! Eu la 27 de ani am plecat de la mama de acasa, nu numa ca ma impiedicam de propriile-mi bluze aruncate pe unde nimeream da mai si tzipam la mama ca nu le-a adunat repede si ca se sifoneaza sau de ce s-a gasit sa spele cutare bluza cand io tocmai visasem azi-noapte sa ma imbrac cu ea mama imi stergea pana si pantofi, ea avea grija sa imi verifice geanta s vada daca s-au terminat guma de mestecat sau tampoanele si sa adauge altele noi cat despre facut ceva in casa....nici nu stiam unde tine mama fieru de calcat, abia gaseam sticla de apa in frigider si vorba sotzului daca imi spunea sa bag friptura in masina de spalat rufe si sa apas pe X buton eu dup timpul alocat ma asteptam sa gasesc friptura gatita ...
Sa muncesc? sareau ai mei imediat ca dece? eu sa-mi vad de scoala ca imi dau ei bani! iar cand am inceput munca, banii mei erau ai mei, nu contribuiam in casa cu nimic. Nu stiu insa cum dar am iesit cu buna-vointza, drag de munca si simtz de raspundere ptr bani. Ai mei nu au avut niciodata multi bani, am fost una din familiile cu venit mediu (ne permiteam ce aveam nevoie si mergeam pe :practic" niciodata pe "lux") dar mereu daca veneam acasa si ziceam aaa colega x are nu stu ce sau am vazut la nu stu cine nu stu ce ai mei sareau instant sa ma intrebe daca nu vreau si io, bine nu-si permiteau exact x obiect, dar se ofereau sa imi ia ori o varianta mai ieftina ori ceva care sa compenseze lipsa obiectului X, nu apucam sa zic ca vreau ceva ca sareau sa imi ofere tot sprijinul si ajutorul la modu: las ca fac eu!...
Am niste parinti minunati! sunt mandra de ei si ii iubesc de mor!
Dar intr-adevar, facandu-mi toate poftele m-au si responsabilizat...cum..nu pricep...numai ei stiu....adik ...responsabilitate nici acum nu prea stiu ce e, dar am f mult bun simtz din ala care dauneaza graaaav comfortului. Probabil nelipsindu-mi mai nimic am invatzat sa fiu generoasa, politicoasa, saritoare, deloc invidioasa...nu stiu, nu am idee cum au reusit sa ma educe...

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

eu ii dau seara 5 linguri de cereale asa cum scrie pe cutie, dar pun mai putin lapte, ca la ivan ii place asa mai consistent...........

dimi ii mai bag si in mar si morcov 1 lingura ca ii da aroma de vanilie si papa mai bine..acu nu stiu ce sa zic........................?????????

eu zic ca nu e mult 2 linguri..............chiar e putin...........avand in vedere ca papa numai de doua ori/zi................zic si eu/.......

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput