Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)
Raspunsuri - Pagina 14
oani_2002 spune:
Am mai pus cateva poze cu Luc in album si am profitat sa vad poze minunate de pufuleti minunati! Unul mai frumos decat altul, toti grozavi! Nu pot sa merg sa pregatesc masa fara un pupic special pt Maia de haircut (de la Lucas, evident).
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
simplicity spune:
La multe lunite printisorilor si printeselor(am vazut ca sunt multi si nu stau sa nominalizez ca sunt intr-o biblioteca,in timp ce fetita mea doarme si nu stiu cand se trezeste)
Noi am venit de la cantarit,a luat in 2 saptamani 40 de grame.....sunt necajita un pic,sapt viitoare vom incepe diversificarea musai chiar daca nu are 6 luni,vom merge la un curs de diversificare si apoi dam startul......
fuggggggggg ca s-a trezit
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
ioana_fota spune:
Bobitzei,Patriotului si tuturor celorlalti pufuleti sarbatoriti azi .
Noi am fost pe afara ,am intins niste rufe,am si mincarea pe foc ea afce nanel.Simplicity nu fi necajita daca e sanatoasa si vioaie aia conteaza cel mai mult,si a mea a luat in vreo 3 sapt cam 150 grame asta e,mergem mai departe sanatosi sa fim .
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Bea sanatate multa lui Ivan,Lorex mie Uca asa imi face cand e f obosita,eu o iau in barte pana adoarme si apoi o pun la ea in patut,functioneaza mereu,timp liber macar 1 ora si eu imi doresc cand a venit al meu acasa vreo 3 zile dupa amiaza s-au plimbat singurei eu ba am facut mancare sau am adormit un pci dar gata fusa si se dusa pana la craciun nu mai pup timp liber,nu ca nu mi-ar fi draga tare ca si voua de altfel pufuletii vostrii dar simtim un mom de respiro uneori.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
La fel! Adica ne scobim in gingii, ii face show maica-mii in parc in fiecare dimineata de deja se iau babele de ea ca: nu vezi ca il strang ciorapii? dar de ce nu ii dai cu gel de dentitie etc... insa alti dintisori ioc! Or aparea toti odata, nu stiu ce sa mai zic... Ce face Maia, ati scapat? Parca asa ziceai, ca luna asta mai e Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Mai avem saptamana viitoare si gata, trecem la 14 ore/zi si daca e totul ok sper ca in vreo 3 luni sa scadem la 12 ore/zi, cat doarmeabia astept...facem o intalnire la pocioarele goale?
Imi pare rau de maraieli, dar partea buna e ca o sa scapati mai repede ca astia care stau acum linistiti, ca noi
de Maia Ilinca (29.01.10)
micki_mica spune:
Salutare!
Noi dam de baut din motive solemne:
Am luaaaaat liiii-ceeeen-tzaaaa!
Nu stiu noutati, nu am apucat sa citesc din urma, o sa reusesc eu zilele astea!
Va !
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului
AMR 8 pan'la nunta
Editat din motive de lipsa "z" la "tz" ...deh...euforia asta!
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Noi dam de baut din motive solemne: Am luaaaaat liiii-ceeeen-tzaaaa! Nu stiu noutati, nu am apucat sa citesc din urma, o sa reusesc eu zilele astea! Va ! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 8 pan'la nunta Editat din motive de lipsa "z" la "tz" ...deh...euforia asta! |
felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravoooooo!!!!!!!!!!!!!!
mersi de tratatie!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
haircut spune:
citat din mesajul lui Andre_lina Buna seara si un salut patriotic! Dupa luni intregi, mi-am indeplinit visul si am luat un quinny buzz (second hand dar ok) cu care patrioticus se poate plimba mandru. Azi am haladuit pe malul lacului (din colentina nu stiu cum ii zice) ba prin ploaie ba prin soare cu cuscra Elefantica si cu tinerii ginerica si nora la plimbare... ce s-au mai mangaiat, si agatat unul de altul... Isabela e o papusa vie, o frumoasa si o zvapaiata. Activa si receptiva, vesela... m-a cucerit. Patriotul nu arata, insa i-a rapit inima si dovada.... e aici in album: http://picasaweb.google.ro/andreeaprata84/30Iunie# Ma cam doare capul, ca m-a batut soarele, nu gluma, si nu am avut nicio palarie... Andreea,debebe PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
Ce simpatici sunt
Fain si carutul, cu cat l-ai luat????Felicitari!
de Maia Ilinca (29.01.10)
lucia2000 spune:
Salutari si de la noi.
Ne-au muscat tantarii aseara si suntem plin de pete rosii azi.
Stiti vre-un remediu sa ne treaca mai repede?
In mod normal trec in aprox 5-6 zile
simplicity spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Noi dam de baut din motive solemne: Am luaaaaat liiii-ceeeen-tzaaaa! Nu stiu noutati, nu am apucat sa citesc din urma, o sa reusesc eu zilele astea! Va ! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) poveste: nasterea piticului AMR 8 pan'la nunta Editat din motive de lipsa "z" la "tz" ...deh...euforia asta! |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!