Pufuleti "gustosi" de Ianuarie-Februarie 2010 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Multumim Danyelana si Cris.D

Da, da ,da...LML:

IRINA DE NIKOLE
ADI DE BAALY
MATEI DE LINIOARA

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna dimineata! ce face fetele? noi ne-am trezit la 6.30, normal ca ea la 8.30 a adormit din nou si eu ca famtoma, vb Decenuelei...

acum e treaza si iar vrea sa stau cu ea,...eu m-am cam plictisit...sa nu dati cu oua va rog, daca sunt deplasata sa ziceti, dar cateodata mai vreau si eu 10 min de liniste (cand e treaza adik ) in care sa ac ceva pt mine, doar pt mine. Chestia asta ma face o mama rea? Irina maraie incontinuu, dar incontinuu, trebuie sa o tin in sling, macar ca nu mai mor de spate, dar vreau sa vad si eu un film, sa ma uit pe pereti sau pur si simplu sa stau cu ochii in tavan 10 min nu mai mult...am rabufnit aici, doar ca sunt fff obosita, Irina inca nu si-a scos mesele de noaptea si fac ture intre patul meu si patul ei toata noaptea...ma paste butoiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatzaaaaaaaaaa fetili...

la noi azi e sarbatoare MARE, MARE...jijelu' implineste juma de an...asa ca facem cinste.
m-am gandit bine...cafelutza cu frisca...asa de trezire....si apoi ce vrea papila voastra ( azi fara monti ... merege o zi...calcatura pe bec)evident tortuletul n-o sa lipseasca..si un gratarel ..ceva?

tot am vrut sa scriu ieri de nu stiun cate ori dar...n-am mai apucat..

jiji e f cuminte ziua...dar noaptea e...caracteristica....iar eu....fantoma din noapte...

tre sa plece jiji mare...revin

AAAAAAAAAAA

LA MULTE LUNITE TOTUROR CELOR NASCUTI ASTAZI....SI-L PUPAM DULCE PE PRIETENUL NOSTRU PATRIOTUL SI PE MAMI LUI....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

la multe lunitze

patriot
jiji
irina modelutza
bobitza
matei
adrian

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

MP, ai vazut ca est econcurs cu papagalul???

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna dimineata! ce face fetele? noi ne-am trezit la 6.30, normal ca ea la 8.30 a adormit din nou si eu ca famtoma, vb Decenuelei...

acum e treaza si iar vrea sa stau cu ea,...eu m-am cam plictisit...sa nu dati cu oua va rog, daca sunt deplasata sa ziceti, dar cateodata mai vreau si eu 10 min de liniste (cand e treaza adik ) in care sa ac ceva pt mine, doar pt mine. Chestia asta ma face o mama rea? Irina maraie incontinuu, dar incontinuu, trebuie sa o tin in sling, macar ca nu mai mor de spate, dar vreau sa vad si eu un film, sa ma uit pe pereti sau pur si simplu sa stau cu ochii in tavan 10 min nu mai mult...am rabufnit aici, doar ca sunt fff obosita, Irina inca nu si-a scos mesele de noaptea si fac ture intre patul meu si patul ei toata noaptea...ma paste butoiul

Catalutza mami de Irina

Te inteleg...si eu simt nevoia uneori sa evadez o ora singura in oras, nu conteaza unde ma duc, dar sa fiu singura..
Insa ultima oara cand am incercat faza nu mi-a mai mers...a plans continuu 40 d eminute, s-a lasat cu cearta cu sotul, cu urlete si jigniri...
si de-atunci nu am mai indraznit sa plec de langa ea...
acum si cand doarme trebuie sa stau langa ea ca altfel se trezeste repede.
nu spun ca nu-mi face placere, insa uneori as vrea sa mai fac una alta but..

incearca si tu cand doarme ea sa faci ce-ti doresti..
iar cu naveta intre patul ei si patul tau, e alegerea ta, ca eu am ales s-o tin noaptea langa mine tocmai ca sa ma odihnesc si eu! E important, ca daca-s obosita clachez repede!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

catalutza..ai PM..pls ...un sfat daca se poate
MP...sarumana...si tot vroiam sa te intreb ce vaccin ai vz ( parca tu) la helpnet cu 180 ron? k eu am in trebat si era 260..asta de 6luni.

si la mine jiji daac s-a trez pe la 6 pe la 8 s-a mai culcat un pic evident..la tt....acu s-a trez si-i voi oferi in curand masa de fructe..azi avem ij maniu..mango...sper ca e ok, nu? am vz pe net ca parerile sunt impartite...referitor la avocado , mango...

oricum..desi am fc 6 luni..nu ma gabesc cu papa....adik..cu masa de pranz cum s-ar zice....nu mai am nik bio....si m-a speriat cineva cu morcovii...cu fosfat...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

deci...a se nota...

ma doare spateleeeeeeeeee

poze

Buna fetelor. Din pacate eu intru sa citesc din cand in cand si nu am timp de raspunsuri...
Dureri de spate am si eu...si aveam si inainte de a fi gravida...
Dar saptamanal merg la masaj(de relaxare) unde imi lucreaza spatele, cervicala,etc...este mai bine, doare mai suportabil...puteti incerca si voi...macar 1 sedinta/saptamana.
Sanatate multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna dimneata!
la multe lunite pufuletiolor speciali de azi.....ca e data de 1....si sunt multi si frumosi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fiti sanatosi, ca asta conteaza cel mai mult, si sa fiti cuminti si papaciosi!!!!!!!!!!!!!!!!!

am fost la dr are rosu in gat,...."un pic"
amoxacilina si nurofen
aseara i-a sc fevbra
i-am luat-o la 4 cand s-a trezit era 36.5
si nu prea a vrut acum dimi sa pape
fructe nu a vrut
a papat decat 60 ml lapte
acu doarme
ma duc si eu ca-s rupta de somn

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili....sa nu aruncati in mine..dar io am o mare dilema...

eu dau lui jiji cereale Organix..care contin 4 plante integale si atat...+ vit B1....

citesc pe o mosta de la nessle....si....pe langa orez..nu zice integral...contine inca vreo 5-6 adaosuri de jde vitamine....

avand in vedere ca noi le dam zilnic...nu ar fi prea mult pt ei? nu vor arata ca puii de avicola? nu e de ajuns sa ia din cerealele care sunt pisate?

ziceti si voi...eu sunt cam anti asa ceva si cred ca voi cauta sa-l invat cu gustul chior de cereale ( pe cae le accepta deja)....decat cu tot felul de amestecuri ..fructe..vitamine....astea i le dau io dimineata...
PAREREA MEA...nu aruncati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Buna dimineata! Ne mai tineti minte? Dupa cum v-am scris si ultima data cand am intrat, timpul e tot mai scurt, nu stiu cum naiba se intampla, dar nu mai apuc sa fac nimicuta. Si nici nu vreau sa ma gandesc ca saptamana viitoare se termina concediul de maternitate si intru in cel de odihna. Inca putin timp de stat cu puiul mic
De nevoie (serviciul, bata-l ploaia), am inceput diversificarea. Si pot sa spun din experienta de pana acum ca Lucas e un mancacios. Papa cerealele dimineata in 10-15 minute. De 2 zile am inceput si cu supica la pranz, dar suntem abia in faza de 3 lingurite. Eu am vazut fetele de la gradi lui Andu cum le dadeau de mancAre bebelusilor si am pus in practica cu Luc. Il tin in brate, nu-l pun in scaun (asta cat e mai mic si inca nu se joaca cu mancarea) si ii tin manutele, una dupa spatele meu, si cealalta cu mana in care tin castronasul. A aceptat super rapid lingurita, in schimb refuza TOTAL (inca) biberonul. Nici apa nu vrea din biberon (i-am mai dat, acum de cand cu diversificarea, cu canita ). Mi s-a spus sa inceapa altcineva sa ii dea, ca pe mine ma asociaza cu tzitzi, dar cum inca nu-i graba mare, l-am lasat cu tzitzi lui...Cand il vad cum, dupa ce papa bine cerealele, il pun la tzitzi si se arunca efectiv sa se conecteze, ma topesc de dragul lui...
Cat despre mine, ma bag in sfarsit si eu la AMR . AMR 3 (si inca 5 dupa aceea, ramase de la André). Am inceput de 2 saptamani o dieta disociata , Rina sau de 90 de zile, ca am intalnit-o cu mai multe denumiri. Nu o tin teribil de riguros din cauza de alaptat, dar au mers 3 kg in 2 saptamani. E drept ca 1,5 erau surplusul din concediu. Ce imi place teribil, e ca pot manca fructe. E drept, numai dimineata, dar eu partea asta nu am respectat-o . De cateva zile fac inghetata de fructe (folosesc o "baza" moale, ori compot de ananas, piersici, pulpa maracuja, ori pepene rosu, galben...si apoi pun banane si ce fructe mai am prin casa, totul in blender si apoi in cengelator. Si eu si sotul meu suntem inebuniti, mai trebuie sa-l convingem pe André, care refuza tot ce-i sanatos. Azi am zi de proteine, drept urmare o sa fac spanac cu ricotta. Si pot manca si cioco in ziua de carbohidrati. Nu stiu daca Monti e mai simplu sau nu, ca n-am avut rabdare sa citesc, dar cert e ca prepararea mancarii imi cam consuma timpul. Desi ma chinui sa fac chestii cat mai rapide si comestibile de catre toti membrii casei. Una peste alta mancam mai sanatos, cu salatele mele zilnice.
Alte noutati nu mai am. V-as raspunde tuturor, dar apuc sa citesc in salturi, cate 2-3 pagini dintr-un capitol si as omite o gramada. Vad ca au inceput sa iasa dintisorii pufuletilor. Ce dragut! Luc inca nu da semne.
Si ca sa nu uit, pup sarbatoritii de azi (azi e o zi speciala, primul pufulete face 7 lunite! Cand au trecut deja 7 luni?) si pe toti cei de zilele trecute:
LML Bobitzei-Martisorde lorex
LML Irina de Nikole
LML Jiji de decenuela
LML Patriotuluide Andre_lina
LML Adrian-Theodr de Baly
LML Matei de Linioara

Pupici tuturor

O sa mai intram din cand in cand, daca ne primiti.

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput