Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 8
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei asa arata bubitzele ce parere aveti? plsssssssss POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Asa a avut si Mattia dar doar pe corp.Si pediatra a zis ca roseola.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
mamideandrei spune:
http://picasaweb.google.com/lh/photo/PoZvF6MOhV-Rep1qjaWl4Q?feat=directlink
aici se vede mai clar, acum am vazut ca incep sa dispara din zona scutecului, unde erau mai multe ieri
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danangie
Asa a avut si Mattia dar doar pe corp.Si pediatra a zis ca roseola. Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni) Pozici cu noi |
merci fetelor!
acum doar sper sa ii dispara repede! oricum vad ca pe el nu il deranjeaza deloc, nici nu le baga in seama!
POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA
x_ggg spune:
citat din mesajul lui mamideandrei http://picasaweb.google.com/lh/photo/PoZvF6MOhV-Rep1qjaWl4Q?feat=directlink aici se vede mai clar, acum am vazut ca incep sa dispara din zona scutecului, unde erau mai multe ieri POZE TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Mititelul! Bine ca nu il deranjeaza...
La noi bubitzele nu au fost chiar asa de "dese".
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
suede spune:
Buna fetele,
Am vazut ca nu este o perioada chiar roz,imi pare rau pentru toate problemele.
Clodute te inteleg perfect,bine ca totul s-a terminat cu bine!
Despre soti,din pacate este inevitabil sa mai existe discutii.Criss sper ca v-ati impacat!Nu-ti mai face ganduri negre,gandeste-te doar ca amandoi sunteti stresati si unul trebuie sa faca primul pas!
Eu am o veste buna,ieri a mancat Mihnea si iaurt,asa ca cu chiu cu vai mai avem azi branzica si am mancat de toate (mai putin cerealele care ne-au incetinit atat).I-a placut asa ca sunt fericita ca nici nu i-a fost rau dupa!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
x_ggg spune:
citat din mesajul lui suede Buna fetele, Am vazut ca nu este o perioada chiar roz,imi pare rau pentru toate problemele. Clodute te inteleg perfect,bine ca totul s-a terminat cu bine! Despre soti,din pacate este inevitabil sa mai existe discutii.Criss sper ca v-ati impacat!Nu-ti mai face ganduri negre,gandeste-te doar ca amandoi sunteti stresati si unul trebuie sa faca primul pas! Eu am o veste buna,ieri a mancat Mihnea si iaurt,asa ca cu chiu cu vai mai avem azi branzica si am mancat de toate (mai putin cerealele care ne-au incetinit atat).I-a placut asa ca sunt fericita ca nici nu i-a fost rau dupa! Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Felicitari, Mihnea! Esti baiat mare!
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
suede spune:
Multumesc frumos!
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Felicitari, Mihnea! Esti baiat mare! -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
monica_dicut spune:
BUna ziua si de la mine si o sticla de Baileys va rog
Zgatixul meu tot fara bube dar si fara febra de ieri de la 12 nu a mai facut. In schimb titirezu cu duracell in fund.
Clodute, Doamne fereste. Off, bine ca acum e totul ok. Ce spaima cred ca ai tras . Multa sanatat va doresc.
Mamideandrei, eu nu stiu ce sa-ti spun ca nu ma pricep. Din ce am citit eu pe nt si imi pot imagina, cam asa ar trebui sa arate si cele de rubeola. Nu inteleg cae e diferenta intre rubeola si roseola. SAnatate multa si sa treaca repede la baiat
DAnangie, ce dragut cum se dau ei 2 pe tobogan, mi-i si imaginez. CE frumos e sa fie 2 frati si sa se inteleaga, sa se joace
Crissbebe, ce pot sa-ti spun. Fruntea sus. Cam in acesi oala sunt si eu asa ca te inteleg f bine. Doar ca injineru nu cred ca are pe altcineva. DEfapt mint, are, serviciul. El s-a insurat cu serviciul sau cu nasi-su. SI ca si Uve nici noi nu ne-am mai intalnit cam de mult. Eu sufar si plang ca proasta si ma enervez, ma consum. DE multe ori am avut asa un avant in a-mi face bagajul si a ma duce la mama... sunt multe, s-au adunat foarte multe. Iuli nici nu stie sa comunice. Orice ii spun se enerveaza, nu e in stare sa poarte o discutie ca intre adulti. Ori imi raspunde la misto, ori ii sare tandara, ori zice ca imi da un pupic sa treaca. SI eu raman cu frustrarile pe care nu le rezolv niciodata. Uf, scuze ca m-am vaitat si eu. Oricum, nu e ceea ce asteptam eu de la o casnicie...
raluk, zici ca e bun rau puiul ala, nu ?? Daca iti place chiar si tie musai sa fac si eu
CE mai vroiam oare sa spun? NU mai stiu ca tre sa fug ca il aud miorlaind deja. A dormit fix 20 de minute
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alex25 spune:
Hai ca ne-am adunat si noi de pe drumurim am fost 2 zile la rand in mall, ieri cu mama si azi cu o prietena cu un bebe mai mic, super a fost, ma simt asa bine, desi am tocat o gramada de bani.
Mamideandrei nu stiu ce sa iti zic, si Alessia a avut roseola, insa a apartu intai febra si apoi bubitele, si nu au fost atat de dese si vizibile...tinem pumnii tare de tot sa nu fie nimic.
X_ggg offf, ce rau imi pare sa ud ca fac puiutii febra de la dintzoci, pupam sa treaca mai repede.
Si noi avem de astazi de dimineata 2 dintzoci sus, suntem iepuras in toata regula. Ufff, ce ma bucur, ca tare ne-au mai chinuit, se vedeau perfect prin gigie de mai bine de 5 zile.
Aaaa, si vreau sa va anunt in mod oficial, ca sambata vom pleca pentru prima data din Bucuresti cu mandra, mergem la munte!!!!! Abia astept, desi mi-e groaza, si nu stiu de ce. Ceva sfaturi pentru prima iesire, ca sunt varza.
Uka ca bine ai zis.
Clodute Doamne fereste, prin ce ati trecut.
Suede felicitari pentru progrese, tot asa inaite. Si noi papam lapticul si sunt foarte fericita, asa ca te inteleg perfect.
Monica imi inchipui ce e pe capul tau inchisa in casa cu Atomixul peste tine. Pupam mamica. Cat despre sotz, nu mai am ce zice, ti-am spus ca parca am fi surori de suferinta, e incredibil.
Danangie ce dragutz zici tu acolo.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!