Dovlecei in costum de baie *158*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Danangie fara nimic, la temperatura la care erau aragazele pe vremuri, butonul la maxim . Banuiesc ca ai ceva carticica la cuptor, deci la temperatura la care se face carnea, ca nu ma pricep .

Nici nu mai stiu ce am citit, ca tot am citit pe fuga de dimineata...

Clodute sa fiti sanatosi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

[font=Comic Sans MS][maroon]MAMIDEANDREI ce fain ca ai o pediatra asa de treaba!! Auzi sa o suni tarziu!! Super!!! Si noi ne-am dat seama ca prin discutie se rezolva . Dar uneori Alin e tare capos si cam vrea sa aiba el mereu dreptate. Si cum eu sunt al draqului.....nu prea ajungem la nici o rezolvare. Noi ne cunoastem de 19 ani..si suntem impreuna de 17. Casatoriti de 4. Pe 23 iulie facem anii de casatorie.Vaiii am vazut filmatul. Rad aici de una singura cu lacrimi!! Sa-ti traiasca barbatii!! Andrei e un scump!!

stii care e partea frumoasa? ca e medicul de familie de fapt....si da e fain, pentru ca si eu am ramas uimita cand m-a sunat de dimineata la 9 jum sa ma intrebe ce facem ; si apoi din nou la 12 jum, tot asa sa vada cum suntem;

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

si multumim de aprecieri, fetelor; sa-mi traiasca "barbatii" , la fel si voua; de vreo doua saptamani, andrei spune toata ziua DA si AIDE, dar cu o asa intonatie de il mananci, nu alta; de zici ca chiar poarta o discutie cu tine; de ex alaltaseara cand nu vroia sa doarma si era intre noi in pat, sotz il intreaba, "Andrei, vrei sa dormim?", la care Andrei se intoarce la el si zice DA; o sa incerc sa il mai filmez, dar n-am avut bateriile incarcate la camera

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

si acum gata ma duc la somn ca l-am culcat si pe Andrei si vreau sa profit de orele libere (vreo 2 sper eu) si sa ma odihnesc si eu putin; aaaaaa, am uitat sa ma laud : i-am cumparat gardut-tarc lui Andrei azi, de fapt i l-a cumparat sotz din Constanta, inca nu a ajuns acasa, abia astept reactii.

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MAMIDEANDREI sa stapaniti cu bine tarcul.

Eu sunt rupta. Sunt treaza de p ela 5,00 ca Alessio nu stiu ce a avut ca s-a tot plans prin somn si ba vroia apa, ba vroia lapte..... Pe urma pana la 10,00 cand am iesit afara am smotruit baile. Cand ne-am intors de afara da-i sa manance lui Ale, ca Mattia adormise in masina. L-am culcat pe Ale, am mancat si eu 2 oua fierte ...sa deh...suntem la dieta....si m-am apucat de smotruit bucataria. Acum trebuie sa fac puiup asta pana plecam din nou afara. Ca eu asa tre' sa fac...tre' sa pregatesc mancarea cand ei dorm...asa nu sunt stresata ca nu am mancarea gata.Si putem sa stam afara linistiti.
Copiilor mei, le place mult sa se dea pe tobogan formand un tren. Nu degeaba am pus eu la semn trenuletul. Adica il pun in fata pe Mattia si Ale in spate il tine pe Mattia de talie si 1, 2, 3 si!!!!! Mattia e super innebunit.

Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)

Pozici cu noi

Mergi la inceput

asa arata bubitzele

ce parere aveti? plsssssssss

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Mamideandrei, eu zic ca e roseola. Exact asa a avut si Emma, si tot asa, cu febra mare de tot vreo doua zile, care a scazut brusc si i-au aparut bubitele astea pe tot corpul. Au disparut insa pana a doua zi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

UVE si tu cu socrela!Mama lor de soacre.

FETELOR HELP!!Trebuie sa fac un pui intreg la cuptor.Aveti o reteta ca sa iasa superrrrrrr bun si superrrrrr fraged??? PLSSSSS!!!!!

Pozici cu noi

eu ii bag in fund o sticla de jumate plina cu apa si il bag la cuptor sau il bag intr-o punga (speciala pentru friptura) sau de hartie si il introduc la cuptor

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

La fel si tu, fara ulei,fara sare?

Pozici cu noi

fara ulei ca lasa el. eu il ung cu sare si mirodenii

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Puiul meu are febra: 38,9. Cred ca e dintele de sus. Si a facut si kk molcutz iar,de bebelush. E cam somnolent. Cat sufera ei, micutii.

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Buna fetelor!
Mamideandrei, eu zic ca e roseola. Exact asa a avut si Emma, si tot asa, cu febra mare de tot vreo doua zile, care a scazut brusc si i-au aparut bubitele astea pe tot corpul. Au disparut insa pana a doua zi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

dar la noi au aparut intai bibitele si apoi febra!!! asta ma intriga!
incerc ca fac niste poze mai clare! si sunt mai multe azi fata de ieri!

POZE
TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput