Dovlecei in costum de baie *158*
Raspunsuri - Pagina 6
danangie spune:
CLODUTE citisem numai inceputul mesajului si-ti urasem bine ai revenit, dar nu am mai citit continuare. M-am dus sa-l culc pe Ale, mi-am tras pe urma farfuria cu mancare in fata si am inceput sa continuu sa citesc si mi-a ramas mancarea in gat. Imi pare rau prin ce ai trecut. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce era in sufletul tau. Cum eu iubesc o vorba: prost, urat, sarac dar SANATOS!!! D-ne sper din inima sa nu mai treceti prin asa ceva.Sf. Stelian ocrotitorul copiilor sa va pazeasca de rele. Numai bine.
Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni)
Pozici cu noi
danangie spune:
MAMIDEANDREI ce fain ca ai o pediatra asa de treaba!! Auzi sa o suni tarziu!! Super!!! Si noi ne-am dat seama ca prin discutie se rezolva . Dar uneori Alin e tare capos si cam vrea sa aiba el mereu dreptate. Si cum eu sunt al draqului.....nu prea ajungem la nici o rezolvare. Noi ne cunoastem de 19 ani..si suntem impreuna de 17. Casatoriti de 4. Pe 23 iulie facem anii de casatorie.Vaiii am vazut filmatul. Rad aici de una singura cu lacrimi!! Sa-ti traiasca barbatii!! Andrei e un scump!!
CRISS ia-ti inima in dinti si vorbeste cu el. Hai te rog. Stiu ca e greu. Intreaba-l daca vrea sa se termine aici. Dar in discutia voastra nu adu aminte de nici o "presupusa relatie". Incearca cu dialogul. Du-te la prietena ta ca-ti va prinde bine.Daca mai e si o preitena asa mai intima, poate iti mai da ea vreun sfat. Conteaza mult sa-ti descarci sufletul ca sa zic asa. Numai bine.Tocmai am citit mesajul lui UKA si are mare dreptate. Sper sa reusiti sa va impacati.
Pozici cu noi
uve_got_mail spune:
Neata,
ce de vesti proaste...va doresc sa rezolvati problemele cat mai repede. Nici eu nu o duc tocmai bine cu sotul, adica sunt multe pe care nu le spun, fiindca maica-sa ne-a mai ajutat de la nasterea Sarei si atunci el crede ca asta compenseaza. A vazut ca de vreo luna e din nou foarte greu cu cea mica si mai nou a inceput sa mai faca si el una alta prin casa...De partea intima...o sa radeti dar de muuuuulta vreme nu ne-am mai intalnit, mi-e rusine sa va spun de cand, asta fiindca nu avem cum si cand, si asta este deocamdata. Speram sa plecam si noi un weekend singuri la munte, asta ca vom merge la o nunta...soacra-mea nu e incantata sa stea cu asta mica noaptea, asa ca nu am insistat. Dar noi ne iubim totusi, chiar si asa batraneste...
danangie spune:
UVE si tu cu socrela!Mama lor de soacre.
FETELOR HELP!!Trebuie sa fac un pui intreg la cuptor.Aveti o reteta ca sa iasa superrrrrrr bun si superrrrrr fraged??? PLSSSSS!!!!!
Pozici cu noi
raluk16 spune:
Danangie nu pot rezista tentatiei de a-ti raspunde . Mami face pui pe sare, adica intr-o tava pune multa sare (ea pune grunjoasa, nu stiu daca are a face), pune puiul necondimentat, neuns, ne-nimic deasupra si baga la cuptor si iese o minunatie, mai ceva ca puii la rotisor. Isi ia puiul sare si umiditate exact cat ii trebuie.
Revin
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
va pup fetelor!
fruntea sus fetelor! incercati sa comunicati cu partenerii vostri, sa discutati problemele pe care le aveti. stiu ca suna a cliseu dar este adevarat.
va pe toate
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie UVE si tu cu socrela!Mama lor de soacre. FETELOR HELP!!Trebuie sa fac un pui intreg la cuptor.Aveti o reteta ca sa iasa superrrrrrr bun si superrrrrr fraged??? PLSSSSS!!!!! Mami de Alessio Michele(2 ani si 1 luna) si Mattia Gabriel(8 luni) Pozici cu noi |
eu ii bag in fund o sticla de jumate plina cu apa si il bag la cuptor sau il bag intr-o punga (speciala pentru friptura) sau de hartie si il introduc la cuptor
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
danangie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Danangie nu pot rezista tentatiei de a-ti raspunde . Mami face pui pe sare, adica intr-o tava pune multa sare (ea pune grunjoasa, nu stiu daca are a face), pune puiul necondimentat, neuns, ne-nimic deasupra si baga la cuptor si iese o minunatie, mai ceva ca puii la rotisor. Isi ia puiul sare si umiditate exact cat ii trebuie. Revin Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Fara ulei, fara apa? La ce temp?
Pozici cu noi
danangie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
eu ii bag in fund o sticla de jumate plina cu apa si il bag la cuptor sau il bag intr-o punga (speciala pentru friptura) sau de hartie si il introduc la cuptor Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
La fel si tu, fara ulei,fara sare?
Pozici cu noi