HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
larissa_79 spune:
Doamne ajuta sa nasca Corina repede si sa fie bebe sanatos! Is curioasa daca pana la urma de la scarile pe care intentiona sa le urce i se trage...
Andreea, mersic de raspuns! Ehe inca ai raspuns repede avand in vedere ca ai bebe mic...eu am facut a doua doza de epidurala la dilatatie 10...is proasta nu? dar cica nu coborase bebe suficient si mai dura...
am eu o banuiala ca de data asta tot membranele se vor rupe. Dar parca e mai bine...decat sa trag cine stie cate ore de dureri cu contractii sau sa ajung cu dilatatie 6-7 si sa nu imi mai faca astia nimic. Acum...cum o vrea Bunul Dumnezeu!
Azi ca ma apucase iar agitatia am zis ca las totul in voia Bunului Dumnezeu si a Maicutei Lui sa nasc cand e sa fie si cum o fi mai bine! Asa de repede m-am linistit si calmat...
Larisa
36+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 3+ saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Buna ziua, mamici de delfinasi! Intru rapid sa va anunt ca prima burtica din lista de iulie, Coteasca, este in sala de nasteri acum. I s-a rupt apa noaptea trecuta la 2. Doamne ajuta sa vina bebe sanatos si usor pe lume! ![]() ![]() ![]() ![]() Va doresc nasteri usoare la toate si puiuti sanatosi si mancaciosi! Sunt si eu o mamica de iulie-august, anul trecut pe vremea asta il astept pe comorel sa se nasca si m-a lasat sa-l astept vreo 12 zile dupa termen. Mi-am dorit mult sa fiu alaturi de voi in odiseea delfinasilor, dar nu-i usor sa ramai cu burtica daca alaptezi.Nasterea naturala este o experienta minunata, sa nu va temeti de ea! Happy-mami de Filip, 1 august 2009 |

Hai Corina!

Vai ce premonitie am avut ca naste azi. Ma duc in urma sa citesc ce am scris, am impresia ca deja am pus majorete pentru ea.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+
Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui sibip Salut, intrebare pentru fetele care au nascut deja: copiii sint vaccinati in maternitate? Sau tot nu se gaseste vaccinul??? Merci :) Ioana 35+ |
la noi nu s-a facut..tot nu este..inca...

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
michelle1981 spune:

HAI CORINA!!! NASTERE USOARA SI REFACERE GRABNICA!!

Multumim, Noce!!!
Rodyka, da eu intrebam de scaun. Al tau ce marca e?
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">35+ cu 
AMR 4+
btz_ovi spune:
Otilia pt mine nu presimti nimic?![]()
![]()
![]()
38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Otiliav spune:
Multumim Noce pentru asa veste. Nu fugi pana nu ne spui ca a nascut si e totul perfect.
Interesant ca se naste conform listei ![]()
Gabitza, Alina voi ce mai ziceti?
Nela, eu am al doilea copil cu Rh-, asa ca de abia a treia sarcina poate fi considerata cu risc sa apara anticorpi Rh-. Cineva acolo sus ne iubeste pentru ca probabil m-as fi imunizat in timpul sangerarilor din sarcina cu Elisa daca. avea Rh+
Iulia Alexandra
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Otilia pt mine nu presimti nimic? 38+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR CATEVA ZILE pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Nope. Mi-a intrat in cap ca-i scriai lui Sheri pe 12 ca esti si ca vrei sa vina de ziua mamei tale pe 6 (sper ca am retinut bine data ca la cate numere vad zilnic si pe forum si la servici
S'apai ai vazut ce hotarata era Corina sa nasca. Si ce curajoasa, nici nu se gandea la epidurala.
Iulia Alexandra
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 mamici cu experienta...lui Andrei i-au aparut niste bubite mici pe frunte, ca niste cosuri...pana acum nu prea a avut, dar ieri am observat..mai are 2-3 si pe obrajori, dar pe frunte sunt mici si multe... mai tarziu o sun pe pediatra sa o intreb de ele si de cum se da siropul de colici acuma astept sa se trezeasca juniorul de ce am stresul asta ![]() azi noapte pe la 4 ne trezim noi ca plangea Andrei sa ii dam sa pape...papa el 15 minute la san dupa aia gata, a adormit..cand il pun in landou, tipete..la san, nimic...ma uit, erau 27.3 grade in camera ![]() copilul cald (era in salopetica imbracat de la baita)...am intrat in panica, are copilul temperatura...scoatem toate termometrele, bagam in fundulet, 37.1...eu nu si nu, ca e copilul cald...noroc ca a facut pipi in timp ce il manevram cu termometru si a uadt salopetica si l-am schimbat in body cu maneca scurta...am deschis geamul, alta viata, s-a mai revigorat si el..la san nu a mai papat, dar a papat 60 ml de lapte praf ![]() deci mananca nu gluma... mami de brotacel Andrei Ioan |
punctuletele acelea albe, ca de grasime sunt normale, o sa treaca singure...si noi avem pe nasuc mai multe si cateva pe frunte si pe obraz...
de ieri am inceput si noi Infacolul si Colieful, cica impreuna ar fi mai eficiente...scrie pe ele cum se administreaza..da-i linistita...pe noi nu ne-a ajutat nik la Eric...iar cele 2 de care iti zic abia acum le-am descoperit...
atata timp cat papa si doarme linistit, nu te ingrijora...si Filip papa, apoi baga somn 2-3 ore..desi nu stiu cat papa si nici nu-i fac proba suptului...
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
Aelita eu sigur vreau epidurala, zic asta inca de pe acum tu vad ca ai avut experienta si cu si fara epi...pe o scara de la 1 la 10 cat de tare iti reduce durerea?...nu pot sa cred ca nu mai simti chiar nimic nimic... Oana 38+ Matei Marius AMR 10 zile |
oana, trust me...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...

Filip, 1 august 2009

Andres(22mai2008)