HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu FETELE AM PRIMIT MESAJ DE LA Lala ![]() Bebe Sebastian Petru Andrei nu e bine nu poate sa respire, de azi e pus pe aparate si perfuzii iar ea e la pamant, are mare nevoie de rugaciunile noastre!!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu ![]() AMR 4+ |
offffff...Doamne ajuta sa treaca cu bine peste momentele astea...sunt sigura ca e luptator si fiind un bebe marisor va iesi repede de acolo...lala ne rugam pt voi si cu siguranta o sa fie in regula..

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Asa e Otilia eu sunt programata pe 12 dar pe 6 daca vine e cel mai bun copil din lume...![]()
38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
Creatza11 spune:
fetelor, stiu ca s-a dezbatut mult subiectul asta, am incercat sa gasesc in urma, dar m-am enervat.....
Am sunat la serv sa merg sa-mi iau banii si mi se par cam putini fata de cat ma asteptam eu.Cred ca au gresit ceva la calcul. Am sa scriu cum au fost calculati, va rog sa-mi spneti si mie daca e bine:
Suma sal brut pe ultimele 6 luni s-a impartit la nr de zile si a dat suma /zi(X).
X s-a inmultit cu nr zile din luna respectiva si a dat Y.
Din Y s-a scazut 10,5% si impozitul. Impozitul s-a calculat asa:
I= (Y- cei 10,5% - deducerea de 250)x 16%.
A dat astfel o suma mai mca decat netul meu.
Oare banii asta nu erau impoziati?
33+ cu un
invingator David Gabriel
AMR 6+
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui eladea2005
oana, trust me... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
asa am sa fac

...intrebasem pentru ca mai multe persoane mi-au zis ca de fapt iti ia varful durerii ...si nu durerea de tot cum imi inchipuiam eu

Oana
38+ Matei Marius
AMR 10 zile
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Oana felicitari, la cat mai multi ani ![]() Implinim si noi pe 22 iulie 5 ani de casnicie ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 32+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 4 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
FELICITARI DRAGELOR! SA FITI SANATOASE, IUBITE SI IMPLINITE ALATURI DE SOTIORII VOSTRI!

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
La cat costa un scutec in ziua de azi... La caca pute de-ti muta nasul, iar la pisu pana nu se face cat o paine de sar capsele ca pop-cornul nu schimb Cand sunt new born, fac caca la fiecare masa, asa ca-l schimbi la greu. Shery 36 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)AMR -7z |
APROPO DE KK..EU NU STIU CUM SA PROCEDEZ...Filip facce kk si noaptea..poi ce fac..il trezesc, il schimb? si daca face de 2 -3 ori pe noapte???
voi cum procedati?*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 APROPO DE KK..EU NU STIU CUM SA PROCEDEZ...Filip facce kk si noaptea..poi ce fac..il trezesc, il schimb? si daca face de 2 -3 ori pe noapte??? voi cum procedati? |
daca il deranjeaza o sa se trezeasca si o sa planga oricum, daca esti pe faza si il schimbi... eu, ca si racusor, il schimb inainte sa-i dau sa pape, asa ca -daca se trezeste- e si mai bine!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Sofia (2ian2007) ,
32+ de