HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)
Raspunsuri - Pagina 18
eladea2005 spune:
a nascut si MOV??????
nu intra omu o zi si gata vine inca un bebe...![]()
MOV, FELICITARI, REFACERE RAPIDA, LAPTIC MULT!!!! BUN VENIT PE LUME BEBE MIC!!!
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
noce spune:
Buna ziua, mamici de delfinasi!
Intru rapid sa va anunt ca prima burtica din lista de iulie, Coteasca, este in sala de nasteri acum. I s-a rupt apa noaptea trecuta la 2.
Doamne ajuta sa vina bebe sanatos si usor pe lume!

Va doresc nasteri usoare la toate si puiuti sanatosi si mancaciosi!
Sunt si eu o mamica de iulie-august, anul trecut pe vremea asta il astept pe comorel sa se nasca si m-a lasat sa-l astept vreo 12 zile dupa termen. Mi-am dorit mult sa fiu alaturi de voi in odiseea delfinasilor, dar nu-i usor sa ramai cu burtica daca alaptezi.Nasterea naturala este o experienta minunata, sa nu va temeti de ea!
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009
rodyka spune:

HAI COTEASCA

HAI COTEASCA

HAI COTEASCA

mult a fost, putin a mai ramas!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
eladea2005 spune:
Larisa, scuze ca-ti raspund cu intarziere...n-am intrat pana acum pe forum...![]()
legat de peridurala...efectul ei a inceput sa treaca incet incet cand deja eram dilatata de 9 cm...si cum zici tu, simteam contractia doar in zona...anusului..
dar era o senzatie deloc dureroasa,atat ca stiam ca e contractie cand simteam la fund ceva...![]()
asadar cand a venit vremea sa imping am putut fara pb...
contractiile au aparut natural, fara sa-mi dea occitocina...
doar clorura de sodiu si glucoza mi-au dat...
si da, si la eric i s-au fisurat membranele..si s-a rupt apa la spital la controlul pe masa...
da, sunt hainute first size, ii sunt bune...acu i-am dat pe el un compleu de 0-3 luni si ii e marisor putin...asa ca sigur o sa-i vina si lui Nectarie...daca n-o sa fie un bebe f mare....![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noce Buna ziua, mamici de delfinasi! Intru rapid sa va anunt ca prima burtica din lista de iulie, Coteasca, este in sala de nasteri acum. I s-a rupt apa noaptea trecuta la 2. Doamne ajuta sa vina bebe sanatos si usor pe lume! ![]() ![]() ![]() ![]() Va doresc nasteri usoare la toate si puiuti sanatosi si mancaciosi! Sunt si eu o mamica de iulie-august, anul trecut pe vremea asta il astept pe comorel sa se nasca si m-a lasat sa-l astept vreo 12 zile dupa termen. Mi-am dorit mult sa fiu alaturi de voi in odiseea delfinasilor, dar nu-i usor sa ramai cu burtica daca alaptezi.Nasterea naturala este o experienta minunata, sa nu va temeti de ea! Happy-mami de Filip, 1 august 2009 |
uasu ce veste buna...
HAI COTEASCA! NASTERE USOARA SI BB SANATOS SI PAPACIOS!

Andreea, Eric (9.12.2007) si Filip (24.06.2010)*********************************************************
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Cris, desi eu nu sunt in aceeasi situatie, totusi, am 2 prietene care au nascut naturelle, ambele avand rh- Multi doctori in tara asta, multi binevoitori... Alina 35+ cu ![]() gargarita |
Si eu cunosc 2 persoane care au nascut natural fara nici o problema.
Problema cica ar fi la al doilea copil.
32 + cu o
de 
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
btz_ovi spune:
HAI COTEASCA,HAI COTEASCA,HAI COTEASCA

38+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR CATEVA ZILE
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
nela_didea spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu FETELE AM PRIMIT MESAJ DE LA Lala ![]() Bebe Sebastian Petru Andrei nu e bine nu poate sa respire, de azi e pus pe aparate si perfuzii iar ea e la pamant, are mare nevoie de rugaciunile noastre!!!! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 35+ cu ![]() AMR 4+ |
Offf Doamne, de ce oare? Care o fi problema?
Cu siguranta o sa ma rog si pentru ei.
32 + cu o
de 
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne
noce spune:
Alina2005, scuze ca ma bag in seama, dar ai un dr de nadejde, cum am cautat si eu in sarcina si n-am gasit. Cum il/o cheama, la ce spital e? Stiu ca in ultimele saptamani nerabdarea e mare si din pacate doctorii romani cheama gravidutele la induceri si cezariene, dar copiii nascuti la termenul lor, nu al echografului, in mod natural, cum a lasat Dumnuzeu sunt cei mai sanatosi: sug fara probleme si nu fac rani mamelor la sani, nu fac colici, nu plang nemotivat, adica in afara situatiilor de foame, sete, scutec murdar. Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca, desi in Romania, am reusit sa nasc cand a fost vremea cuvenita si acum am un copil sanatos, care nu s-a imbolnavit niciodata, nu a luat medicamente, nu a plans noptile.
Mycya, intepaturile sunt semn ca se pregateste organismul de nastere. Am simtit si eu in ultima saptamana. Daca nu ma insel, atunci incepe si o usoara dilatatie, adica e normal sa ai dilatatie 2 sau 3 cu 2-3 zile inainte sa se declanseze nasterea.
Happy-mami de
Filip, 1 august 2009