HAI CORINA! BRAVO MOV79 , LALA! iul-aug2010 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..
of ce m-am bucurat cand am vazut ca ne inmultim de zor..
apoi m-am intristat cand am auzit ce cazuta este lala.. dar cu un berbe asa mare si la termen..nu cred sa fie probleme.. sadea Domnul sa-si revina cat mai repede sa se poata bucura de el..

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Cris
Dragaica ...in curand o sa iti intorc urarile...atunci se poate sa fiti mai multi

Oana 38+ Matei Marius

AMR 10 zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

fetelor am tot chiulit de pe forum..nu stiu cand o sa reusesc sa recuperez.. am reusit sa pun o pozae picasa.. facuta sambata seara.. ca sa nu ma uitati..

33+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mysya, cred ca se pregateste organismul pt marele eveniment. Si eu am avut, pana acum o saptamana, intepaturi jos, diverse dureri, multe contractii nedureroase.

Acum, vorba lui Belu, nu ma mai doare nimic. Nici contracti BH nu mai am si am o energie... de-as muta muntii din loc. Poate e de vina si subconstientul... de maine dr meu e pe baricade si stau linistita, oricand ma apuca am dr.

Cris 37+ cu

da pai si eu am tot felul de dureri, ba de burta ca la CM ,ba intepaturi, contractii nedureroase dar chiar nu ma agit ca imi trec de la sine,fara no-spa sau altele.
multumesc de raspuns

Bianca 34+ Andra Maria

AMR 5+ pana vede mama comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta. Sa nu radeti... Cum imi dau seama ca trebuie schimbat bebe? Ii verific scutecul mai des? Sau ma anunta bebe, plange...
Mai ales ca zicea Rodika ca a schimbat-o pe Isa de trei ori intr-o ora...

cris, in spital alaptam la 3 ore. inainte si dupa alaptat verificam/schimbam pampersul. intre timp mai simti si tu un miros, mai pipai vezi ce consistenta are pampi, il mai desfaci ca e vara si e usor de verificat...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

NELA,SORINA sper ca dimineata sa va vad tot acasa,si fara dureri !!

credeati voi ca sunteti ultimele pe aici...
ma uit eu la un film cu Denzel..

sa schimb si semnatura,ca deja e miercuri,am 33 saptamani

32+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Eu tot acasa, in aceeasi formatie, doar fara dureri. M-au lasat insa n-am dormit toata noaptea de frica sa nu revina si cu gandul ca dr.meu nici nu-i in tara. Burtica tot tare este cred ca din cauza pozitiei in care sta bebele. Poate de acolo si durerile, o fi apasand pe stomac.
Nici nu m-am gandit ca eu sting lumina in delfinariu aseara, stiam ca vii tu pe la 2 si o stingi. Si felicitari pentru semnatura.

32 + cu o de
AMR -7 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinsriu!

Nela, sper ca te-a lasat burticul

Sorina, daca vrea sa-l astepte pe tati eu zic ca e super, eu una tare il vreau pe tati prin preajma

Alina 35+ cu
gargarita

M-au lasat durerile si sper sa nu revina ca nu stiu ce ma fac.

32 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nela, ia si linisteste-te, iti faci un rau gratuit, relaxeaza-te, no-spa de 3 ori pe zi si asteapta-l cuminintica pe dr.

Alina 35+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Fetelor, sunt f dezamagita. Mi-am sunat dr si i-am zis ce simptome am, cica sa fac injectii cu no-spa si scobutil. Zic, cum, la 38 de sapt?
Pai da, ca unii copii au probleme de adaptare, probleme respiratorii la 38 de sapt, trebuie sa stea pana la 40. Ce, vrei sa nasti?
Da, vreau!
Bine, atunci asteapta sa apara contractiile dureroase si te duci la spital la urgente.
Si daca se intampla ceva noaptea, pot sa va deranjez?
Pai de ce sa ma deranjezi? Tu te duci la spital, e un medic de garda acolo care te vede si daca va considera necesar, o sa ma sune ei si o sa vin. Dar asa, numai ca te duci tu la spital, ce rost are sa ma trezesc?

I-am multumit si apoi am inceput sa bocesc ca o proasta. Acum sunt in cautare de dr care sa vrea sa ma asiste, la asta nu ma mai duc in vecii vecilor. Am gresit eu cu ceva? Si plang intruna...contractiile vin..

Alina, 38+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Vaaai nu pot sa cred ce nenorocita de femeie. Cum ai putut sa stai sa te monitorizeze toata sarcina? Stiu ca e tarziu dar musai trebe sa-ti cauti de urgenta alt medic. Hai aduna-te si nu te lasa,mai ai putin si scapi

32 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

noi azi sarbatorim 4 ani de la starea civila si maine 4 de la nunta...si eu ma gandesc ca nu prea pot face multe dar am 1 kg de visine in frigider si fac o praji

casa de piatra si multi ani inainte!

of, LALA! sa dea DD sa fie bine bb pana la urma si tu sa gasesti putere sa nu-ti pierzi speranta...

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Implinim si noi pe 22 iulie 5 ani de casnicie

de ziua mea!!! sigur o sa-mi amintesc de voi!

Citat:
citat din mesjaul lui Mycya

am si eu o intrebare....cand simt jos niste intepaturi e din cauza ca se impinge bebelusa cu capusorul in colul meu?? ori din cauza ca se pregateste incet incet organismul de nastere?

eu in ziua nasterii simteam cum mi se deplaseaza oasele si chiar ii spuneam sotului cum e (nu prea dureros), si asa mi-am zis ca o sa nasc usor daca organismul se pregateste deja...

michelle, tu ziceai de scaun? eu am asa , cu centura in 3 puncte, picioarele se reduc la jumate inaltimea, are roti, e usor ca e din plactic, cu niste chestiute cu care se poate juca, loc de pahar si farfurie... si cred ca sunt si cele mai ieftine!

racusor, pe vremea cand mai aveam delfinasa in burtica si amenajam coltisorul ei, ma gandeam la tine cum cautai tu accesorii cu ursuleti si ale mele cam toate au ursuleti fara sa le caut anume, iar suportul de panza cu buzunarase e usor de facut chiar daca-l faci tu sau o croitoreasa... poze de aici

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput