PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 8
Biribu spune:
Anka 

...
si unde e sectiunea??? 
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
bujo spune:
Da da, si eu vreau sa vad sectiunea. Frunzele le-ai facut sau le-ai luat de-a gata?
Dana multa sanatate tie si fetitei, sa creasca mare si sa se inteleaga amandoua.

bujo mami de Filip
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Miruna are conjunctivita!
S-a trezit azi dimineata cu o scurgere din ochiul stang (sincer, semana a muci
), si cu ochiul usor mai rozaliu, nu rosu. Cand s-a trezit din somn dupa masa, ochiul era umflat si rosu, scurgere mult mai abundenta si s-a extins un pic si la celalalt ochi, dar el nu e umflat si scurgerea e putina. Am fost la sptal, ne-a dat picaturi, tobrex...e o adevarata provocare sa i le pun...sper sa se faca bne repede...In rest nu pare sa o deranjeze deloc, nu pune mana, nu se scarpina, e vesela, mancacioasa, tot tacamul...
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
Gini75 spune:
Anka, moamaaa ce tort.
Eu m-am puturosit rau in ultima vreme. Mai fac din cand in cand praji a lui Biri cu mere care transpira, in rest mai nimic.
Dia, si Irina a avut conjunctivita, pana ieri i-am pus picaturi, Netildex se cheama. Ea avea ambii ochi foarte rosii si se freca la ei. Eu singura nu aveam nici o sansa sa i le pun in ochi, abia reuseam doua persoane. La ea a durat vreo saptamana pana si-a revenit de tot (sper).
Eu ieri am aflat in parc ca se deschide o gradinita pe langa mine si am fost azi s-o vad. E foarte faina, sunt la inceput de drum, abia luni se deschide cu cativa copii, ceilalti vin din septembrie. Ma gandesc serios s-o duc si eu pe Irina la programul scurt, 4 ore. La bona nu renunt oricum, o sa-i decalez programul sa stea pana mai tarziu, ca oricum prevad stat la servici peste program. Am fost si cu Irina la gradi si nu mai voia sa plece de-acolo. Sper sa-i placa.
ankalaura spune:
BIRI / BUJO - domne, poza cu sectiunea e complet nereusita, mi-am dat seama ca n-am pozat-o abia cand era tortul pe terminate. Dar totusi IATA SECTIUNEA
BUJO - frunzele le-am facut eu, am gasit metoda pe un blog. www.lalaworld.net/2009/05/06/frunze-de-ciocolata/#more-1211" target="_blank">AICI- frunze de ciocolata
GINI - ce fain sa fie gradinita langa casa! Si e o idee buna sa mearga Irina macar pana la 12. Bafta sa ii placa fetei!
Noi azi am fost la tzasnitori si balaceli si a fost un esec total, Erikai nu i-a placut deloc, batea putin vantul sii ii veneau stropi pe fata, si s-a suparat, ii certa pe toti copiii, credea ca o stropesc ei... Era cam obosita. Mai incercam, asta e clar. Daca nu, urmarim piscinuta de copii de alaturi. Acolo s-ar putea sa ii placa sa stea. Daca nu, mergem la piscina de oameni mari si o tin in colac si basta. Ca ei ii place in apa, dar nu ii place sa fie stropita.
Deci mie mi-e ciuda, ca e atat de grozav locul de joaca, cum nu va imaginati! Eu m-as fi jucat cateva ore bune acolo si nu m-as fi plictisit!
Caprioara spune:
Helau,
Tot pe fuga
. Nu am timp nici sa va citesc, de scris nu mai zic
.
La multi ani cu sanatate,

bucurii nenumarate
si o petrecere faina pentru
Aidel si Luca 
si pentru ieri, cu scuzele de intarziere, pentru 
Irina de Gabriela.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
violeta29 spune:
Urez si eu atat cu intarziere,cat si anticipat,pepenasii care s-au sarbatorit ,sau urmeaza sa se sarbatoreasca zilele astea:
Erika Stefania (ankalaura), Ana Irina (Gini75), Irina Paula (Gabriela82), Luca (map), Aida Maria (Didi81), Ana Raluca (Tecky), Amira Maya (mada_mxm), Nancy (boticelina), Mena (mariana_1976), Nicholas (morcoveatza), Ilinca (ioana), Lucian (madina71), Sara Maria (Cami08), Vladut (ileanna), Xenia (gallyb), Karina Francesca (tiberica), Constantin (danabb1), Razvan Mihai (monysorescu), Ioana Maria (AnnaBaby), Denisa Maria (dara_d), Eduard Gabriel (alina25),
LA MULTI ANI, SA CRESTETI MARI,SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Si mamicile:
irinuca_81,laremi,bobitamica, bufi,caprioara,
LA MULTI ANI SA FITI FERICITE SI IUBITE !
Noi plecam luni dimineata la tara, stam toata saptamana ,si nu sunt sigura daca vom avea net acolo,semnalul este foarte slab, asa ca am urat de acum pentru toata saptamana
Ieri a fost prima zi la cresa cand alexandra nu a plans absolut deloc,am fost tare mandra de ea.Si tot ieri m-a uimit.Eu pana acum n-am scos-o la plimbare fara pampers ca nu am prestat pana acum in natura.Pe drum striga la mine: "mami olita,pipi, pipi!" Eu ii zic: lasa mami, fa in chilotei ca nu avem olita la noi.A tot insistat asa,iar la un moment dat , vazand ca eu is asa batuta in cap imi arata cu degetul inspre masinile din parcare si zice :"aici mami, aici pipi!". Am dus-o langa o masina si a facut pipi.
Uite cum mi-am subapreciat eu copilul,convinsa fiind ca nu stie ca pipi se poate presta si in natura.Dar probabil ea a tot vazut copii facand pipi pe langa masini si a bagat la cap.
Aseara am fost si noi sa vedem caravana minimax, dar am reusit doar sa-mi dezamagesc copilul fiindca am ajuns pe la 17,30 si deja incepeau sa-si stranga catrafusele.Tot plangea pe langa autobuzul ala,eu ii spusesem ca o s-o vada pe Fifi si pe Earnie si cand colo...
M-a enervat ca nu au afisat nici un program ,plus ca pe site scria ca vin pe Esplanada Dunarii si ei au venit in Gradina Publica si nu au anuntat modificarea.Noi am aflat de la cineva.Ca sa compensam ne-am oprit la un loc de joaca in aer liber.
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=5" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
9+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uram si noi 

La Multi Ani!

Irina Paula, Luca si Aida Maria
sa cresteti mari si fericiti si sa aveti o copilarie minunata

Off ca numai treaba am si spor deloc si chef nema.
Anka sa va fie de bine celebration-ul.
Super tortul si tare faina ideea cu frunzele, fain blogul lui tantea.
Noi ieri am avut la scoala sports day si am fost toti acolo a reusit si tati sa isi ia liber, cu toate ca azi e back la servici sa recupereze, da macar a fost de fatza sa usu vada printesa.
A fost super fain si au fost tare simpatici au fost in total 4 probe s-au distrat toti o tona de parinti cherring si aplaudand.
Ami aplauda si ea si tipa sister sister.![]()
Dupa am fost la shopping ca maine avem musafiri si am mai luat una alta am comandat bautura si acuma eus ramasa sa fac curatenie si nu am nici un chef si nici spor.
Na cam asta pe fuga merg poate poate reusesc sa fac cate ceva cai vraiste toata casa.
Vio multumim de urari si o sapt frumoasa si relaxanta.
Pupam gasca.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
of 2
gallyb spune:
LA MULTI ANI: Irina Paula, Luca si Aida Maria!!!!!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!!!!!!!!!!

SunSmile spune:
Neata,
LA MULTI ANI Irina! LA MULTI ANI Aidel si Luca! Sa va dea Dumnezeu sanatate si o copilarie de vis!!! Mamici dragi, sa va traiasca minunile!

Ce tooort....Ankule, esti meseriasa!![]()
Sorelix ce te-ai mai muncit la lista! Imi place cum ai facut-o, bravo, multumim!
Moni, eu stiu de humana junior si de nestle junior drink, ca formule lichide. Si ar mai fi laptele imbogatit cu de toate, de la parmalat. Cred ca e pe incercatelea...formulele lichide oricum sunt nesimtit de scumpe, as zice. Sa aveti o zi superba maine!
Si pt noi e o zi frumoasa astazi, plina de amintiri, e o zi a victoriei!
Va pup pe toate si va doresc weekend placut!
ps. Si...HAI Argentina!![]()

Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá