PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

AIDA
LUCA

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, AIDA si LUCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI PT 2 MINUNATI PEPENASI,AIDELUL SI LUCA CARLIONTATUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Luca (map), Aida Maria (Didi81)
multa sanatate si numai bucurii!!!

bucatica mea!
proud

Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2

Povestea afiselor noastre :

Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Irina, Luca, Aida

O zi minunata si o copilarie fericita!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

N-am mai intrat cam demultisor pe la voi din cauza sesiunii dar acum am terminat, gata, sunt din nou pe-aici insa si asa am f putin timp liber din cauza de 2 spiridusi voinicei si jucausi.
In primul rand vreau sa urez tuturor pepenasilor care au implinit 2 anisori multa sanatate, fericire si o copilarie plina de bucurii alaturi de dragii lor parinti! Imi cer scuze ca n-am fost pe faza sa urez si eu zilnic fiecaruia in parte...
Apoi vreau sa-i urez Danei recuperare usoara si mult laptic, iar printesei Riana bun venit pe lume, sa cresti mare si sanatoasa!
Si nu in ultimul rand, Violeta, vreau sa te felicit pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara ca a mea. Si felicitari de asemenea pentru licenta!

N-am apucat sa citesc din urma asa ca nu prea sunt la curent cu noutatile... asa ca va scriu despre noi. suntem toti bine sanatosi, Denis creste mare si voinic, la 3 luni jumate are deja 7,200 kg si 65 cm, Nicholas din pacate stagneaza de o buna bucata de vreme, inca n-a trecut pragul de 11 kg. Are 82 cm si e foarte vioi, nu sta o clipa locului, vorbeste mult in limba lui dar cuvinte f clare nu pot sa zic ca are prea multe in vocabular. Din toamna mergem si noi la cresa. Am sa pun poze pe picasa sa-i vedeti pe fratiorii Stan si Bran.
Va pupic! Fug sa-i dau papica lui Nicholas (again and again). De fapt cam asta fac eu toata ziua, de mancare lui Nick, apoi lui Denis, apoi iar lui Nick, apoi iar lui Denis... de mancare si curatenie nu mai apuc sa fac decat noaptea dupa ce adorm ei. Asa am facut si cu invatatul pt sesiune. Dar ne descurcam. Doar cu iesitul afara e mai greu, ca singura nu pot, musai sa o chem pe mama cand ies afara, cu sotul n-am cu cine ca el lucreaza de noaptea si doarme pana pe la 4-5 dupa-masa si apoi e asa de incet ca pana se urneste el din loc se innopteaza.
Sper sa pot intra mai des de-acum. Pupici!

P.S. Cuscro, LA MULTI ANI!!! si toate urarile de bine nurorii mele virtuale! Sa va fie de bine chefuiala! Fain tort ai facut!Ca de obicei imi curge apa in gura... Zilele astea te-am pomenit, de-abia a asteptat sotul sa scap de sesiune sa ma bombardeze cu preferinte culinare si bineinteles ca prima a fost salata ta etajata!

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Am ajuns si noi acasa....ce bine e, sunt franta de oboseala dar atat de fericita..
Sa incep cu inceputul...MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU GALERIE SI SUSTINERE SI URARI!!!!!
Am avut o nastere relativ usoara 3 ore de travaliu intens, probleme au fost pana sa se decida sa-mi rupa membranele pentru ca aveam colul inchis si din afara nu parea sarcina de aproape 41 s, dar la eco s-au ingrozit si uite asa au luat decizia cea mai buna!!
Riana e frumusica seamana cu Clara dar se tot schimba, acumare putin icter si doarme la greu...mie nu mi-a venit laptele dar ma lupt cu el...
Clara e fascinata de surioara ei, o pupa ,o iubeste, o vrea doar in preajma, sper sa tina minunea.Eu m-am refacut fff repede,si nu vb de kg ci asa de nastere.
Fug la mandre...cand am timp voi pune poze si voi face urarile restante
SUN,MONI va multumesc

40+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,AIDA!!!!

La multi ani,LUCA!!!
Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

ANKA...ce tort!!!

MONI...eu o aspiram pe Irina cu aspiratorul dau nu era din ala de se baga la aspirator...si faceam cum spune Anka...de mai multe ori cate putin....

DANA..bine ai revenit acasa cu minuea de feita mica...Ce bine s o iubeste Clara!!!
VOLLETA...Multumesc pentru urari..

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Hellauu,

In primul rand vreau sa urez La multi ani tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua!. De obicei prefer sa urez personal mamicilor, daca am timp si daca nu ma alsa memoria. Dar acum am lipsit motivat, am fost la Campia Turzii. Imi cer scuze de la clujence, dar n-am apucat sa ajung la Cj, de fapt am fost intr-o dupa amiaza cand ne scartaiau franele si pt ca am zacut in service mai mult decat am prevazut, n-am mai apucat sa ma mai vad cu nimeni. Poate data viitoare ...
Am fost si am vizitat Salina de la Turda, este super faina, merita mers acolo, dar imbracati bine, ca sunt 10 grade, ai mei cam tremurau cu un pulver Ne-am plimbat cu barca pe lacul din salina, ne-am dat in invartitori, foarte frumos a fost. Arata bine, occidental, nu stiu cat va dura pt ca tot curgea apa de pe sus pe lemnele noi ...

Am venit cu o impresie foarte buna despre Ardeal, nu ca nu aveam si inainte, dar acum parca s-a ridicat mai mult, de anul trecut este mai curat si parca se intrec oamenii in a-si impodobi balcoanele cu flori (chiar si la blocuri). Am vazut foarte multe case cu muscate la geamuri, petunii, renovate, aratau foarte bine. M-as muta acolo
Daca reusesc si amaratii astia de politicieni sa faca o autostrada pana la Cluj, ar fi ideal sa facem 400 km in 4h, nu in 8h Ma doare fundul de cat am stat in masina, sa nu mai zic copiii, care mi-au facut capul calendar "mai avem mult?", "cand ajungem?", "Dadi gios"
Dadi vorbeste din ce in ce mai mult si spune cam orice, dar ultima/ele silabe. Mi-e foarte drag de el de cand vorbeste si el este f incantat ca poate comunica.

Am pus la spalat si sper sa se usuce cat mai repede.

Pupici la toata bostana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

LA MULTI ANI AIDEL!
LA MULTI ANI LUCA!

Noi am avut azi doua transe de piscina, Eliza a inceput un curs de inot, ne-am dus in formula completa dar de acum voi merge doar eu cu ea - daca era numai grupa ei de varsta, mergea sa o duca si tati. Dar simultam se deruleaza 3 cursuri, inclusiv unul de bebei, si la bebei intra parintii cu copiii in apa, asa ca la vestiare e balamuc, ca daca erau numai copiii, putea sa o ia tati la vestiar, dar asa nu poate intra cu ea la gagici ca sunt madamele la dezabieu'... A fost super incantata de curs, abia asteapta urmatoarea sesiune (in RO era un cosmar, instructoarea era dura, Elizei nu i-a placut deloc).
Dupa ce am venit acasa si am papat ceva, ne-am dus la piscina de la noi, am cumparat "spaghetti" si minge Princess, si ne-am balacit de numa'. Super curat, super civilizat, nu e aglomeratie, sunt 3 vestiare, unul e special pentru familii, asta e super. Si sunt lockere unde iti pui bagajele, cu lacatel, deci nici nu duci grija portofelului... Si mai e si gratuit.

Mergi la inceput