PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 7
bobitamica spune:
La multi ani,IRINA PAULA!!!!sa cresti mare si sanatoasa
MONI...
.Stai linistita...
GINI...nici Irina nu prea mananca de cateva saptamani...ea are momente si momente... dar atunci cand am fost in vacanta a mancat bine...sa vedem acum ca plecam si noi la mare...
Probabil a intoarcerea la serviciu nu va fi asa groaznica,dar va fi greu sa plec si sa o vad doar dimineata si seara un pic...cu siguranta voi fi la odihnita...eu la serviciu am si momente in care nu e asa mult de lucru,pe cand acasa tot timpul am ceva de facut....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
NATI...off...biata Goldenita...sanatate ii doresc!! e si ea un sufletel...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
moni_or spune:
Aveti idee, aerosolii cu ser fiziologic ajuta la diminuarea secretiilor? De mai bine de o sapt. e plin de muci Alex, alte simptome nu are, l-am dus ieri la pediatra si a zis ca nu-i da nimic pt. ca nu e racit in rest, iar eu sunt de acord, sa nu-i dau aiurea medicamente fiind asa mic. A spus sa-l aspiram doar o data pe zi cu batista bebelusului, dar nu excesiv sa nu-i irite mucoasa. Dar pe mine ma dispera, l-am aspirat deja de o sapt. si nu-i trec, ma gandeam daca ar ajuta aerosolii? Am uitat sa o intreb pe d-rita, mergem joia viitoare la control si o intreb atunci, insa oare sa-i fac pana atunci? Cu ser, cu altceva nu-i fac fara indicatia medicului. Oare se poate sa-i intre lapte in nas cand bea si de la aia sa se faca? El se frichineste ceva de groaza la san din cauza colicilor si tot inghite gresit.
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
truli-luli spune:
Riana bine ai venit pe lume puiule! Sa fii sanatoasa, vesela si norocoasa!
La multi ani ERIKA! Sa cresti mare frumoaso! Sper ca ai petrecut grozav cu surioara si parintii tai minunati!
La multi ani ANA IRINA ! (Gini)
La multi ani IRINA PAULA! (Gabriela)
poze Ana si Victor
varsta Anei
ana_a spune:
salutare!
Irina Paula (Gabriela82)
moni_or imi amintesc ca si noi am avut chestia asta cu mucii la Matei. Au trecut de la sine dar imi amintesc perfect cat au putut sa ma enerveze
Nu cred sa-i faca rau aerosolii cu ser fiziologic, posibil sa-l ajute. Partea aiurea este tocmai pozitia "culcata" pe care o are bebelusul ca daca ar sta in fundulet ar fi mult mai simplu pentru el sa-i alunece cumva secretiile
. Imi pare rau daca nu te-am ajutat in nici un fel...
Naty, sanatate catelusei! sa se refaca cat mai repede!
eu duc munci de lamurire cu Stefan sa iesim si noi din curte....si nu vrea...nu-l pot scoate cu nimic. Incep sa-mi pierd rabdarea....m-am saturat de stat acasa. As iesi si eu la o plimbare, macar pana intr-un parc
si nu am cu cine....Matei vrea dar Stefan nu si nu si nu....si nu-i chip sa-l conving.
Acu deja e gata....sa prea incalzit, nu mai are rost, eventual dupa amiaza sa vedem....
o zi buna tuturor! sa auzim de bine!
bucatica mea! 
proud
Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2
Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
alinuk spune:
fetelor aveti un mesaj de la mine pe mailul comun
in numele meu si al copiilor
va multumesc din suflet!
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Anilansa spune:
Buna mamici si pepenasi![]()
ne mai tineti minte
...
In primul rand ... Felicitari Dana pt bebe Riana, sa fiti amandoua sanatoase
La multi ani !!!! Sarbatoritilor care si-au serbat ziua ne nastere
si cea de nume

Despre noi" am fost plecati in concediu la mare (poze sunt la semnatura daca va e dor de noi(
,,, avem 3zile de cand suntem bolnaviori...
avem amigdalele umflate si gingivita
... speram sa treaca cat mai repede.
Inca nu am scapat de pempers... dar ne straduim
Cautam o cresa pt Darius ca se apropie ziua cand mama se va duce la servici
... in rest stam toata ziua afara, ne jucam
va dorim un ween frumos... cu vreme buna

Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
dia_filipas spune:
LA MULTIA ANI IRINA PAULA!! SA CRESTI MARE SANATOASA SI SA AI O COPILARIE FERICITA! 
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
ankalaura spune:
Fetele dragele, va mmultumim din suflet pentru urari.
LA MULTI ANI Irinucelor! Sa fiti sanatoase si fericite!
Gin, scuze de intarziere, noi am lipsit ieri toata ziua..
Gabi, sa va traiasca fata!
Va dau o virtuala FELIE DE TORT. Sper sa va placa - pe invitati i-am dat pe spate
In interior am pus 4 blaturi si 3 creme, de ciocolata si de banane - cea de banane a fost in doua straturi. Mi-a cam dat bataie de cap, ca am vrut sa fie un tort corect, racoros, si asa a si iesit, s-a nimerit foarte bine balansat siropul. Trebuia sa am mai multa rabdare cu frunzele, trebuia sa mai pensulez ceva ciocolata, sa fie mai groase, si nu s-ar fi crapat pe o parte... next time de acuma ![]()
Erika a primit cadouri grozave, un catel absolut minunat de la LeapFrog, are si USB sa invete numele copilului, e mult mai misto decat catelul de la Fisher price, bine ca nu i l-am mai luat eu pe ala. Si un castel cu accesorii, care se desface si pune inauntru mobila mica si patuturi, de la LittlePeople, FP, super si asta, si cateva carticele, una mai mare cu povesti prescurtate pentru copii, in franceza, ce mai, a fost incantata de numa!
IOANA - sunt de acord cu tine, si la noi merge mult mult mai bine situatia de cand am redus timpul impreuna al fetelor.
MONI - Eu nu am vazut inventie mai mare pentru bebelusi! Si il foloseam mai des de o data pe zi. Faceam o aspiratie rapida asa, fas fas, si nu avea ce sa se irite. Se irita daca insisti sa scoti tot tot. Dar daca il aspiri mai des si rapid, nu se mai aduna. Parerea mea 
Gata, am fugit sa strang prin casa, am lasat dezastru ieri!