PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 6
flo1980 spune:
Hello
Erika Stefania si Ana Irina
Dana felicitari! Sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea!

Refacere rapida si muuult laptic!
Am citit in graba ce s-a mai scris, Doamne cum mai trece timpul, vii acasa si ai destule de facut, copii ar fi pe primul plan insa nu mai ai chef de nimic
.... e trist ![]()
Alocatia intra tot pe card, nu faci nimic.
Lapte de vaca nici David nu vrea dar, mananca totusi cu orez sau gris.
Am incercat si cu cereale dar nu vrea.
Alex s-a obisnuit cu el greu, doar in amestec cu o lingurita de cacao brumi care are si zahar in ea.
Acum bea zilnic o cana, asta de vre-o luna ca a facut pauza mare de tot de lapte. Folosim de la brenac, prodlacta, muller, dorna ... ce pica
1,5% grasime.
Va pup!
_
Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!
bobitamica spune:
Abia acum a revenit calculatorul acasa asa ca scuze de intarziere...
Bogdan a luat azi calculatorul pentru ca avea proiectul aici si nu a reusit sa il termine ...nu a dormit deloc azi-noapte saracu'....
La multi ani,IRINA!!!!! sa cresti mare si sanatoasa...GINI...sa va traisca fata frumoasa cu ochisori albastri ca cerul senin...
La multi ani,ERIKA!!! de acum o sa fie super fun de ziua ta,daca serbezi in acelasi timp cu ziua Canadei....ai tai parinti vor fi mereu acasa![]()
BIRI...bine ai revenit !!! aveam nevoie de sfaturile tale...
MONI...eu inca nu-i dau lapte de vaca....nici nu-i place si am inteles ca vara ar fi mai grea schimbarea pentru ca pot face tot felul de chestii la burtica....Eu recunosc ca ii voi da tot lapte praf,cel de 2 ani....si asa e slabuta,macar asta prfa are mai multe minerale si chestii...asa gandesc acum...
Mai aveti putin pana la botez....spor la treaba..
FLO...ma deprima ce spui tu acolo..mi-e groazasa merg la munca...
IZA...eu voi pleca pe la 8 si voi ajunge in jur de 19.
E nasol,dar asta e viata...ce sa facem....
Doamne,deja 1 iulie....nu-mi vine sa cred ca a trecut jumatate de an...a inceput sa scada ziua....
Maine iar am multa treaba...trebuie sa calc restul de hainute pentru vacanta...nu stiu daca ma credeti,dar eu am haine cat sa incapa intr-un rucsac ...![]()
sper ca nu am uitat pe nimeni....
va pup
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Gini75 spune:
Bun venit pe lume, Riana! Sa ai o viata minunata!
Multumesc tuturor pentru urarile adresate de ziua Irinei. Ce repede a trecut vremea...
La multi ani tuturor pepenasilor sarbatoriti in ultimele doua saptamani!
La multi ani Erika! Anka, ati petrecut cu gratar si tort?
Eu sunt inca in concediu, incep de luni serviciul. Am fost plecati in insula greceasca Kos. Apoi am dat o fuga la munte, la noi.
In Kos a fost minunat. Irinei i-a placut tare. Ar fi stat numai in nisip si pe marginea apei. Cand ajungeam in camera avea nisip si in urechi. Plajele nu erau deloc aglomerate, asa ca s-a putut juca in voie. Apa calda, vreme frumoasa, atmosfera greceasca (care noua ne place mult). Am stat intr-un sat de vacanta, cu casute, mai fain ca la hotel. Singura problema a fost ca Irina nu prea a mancat. Nu ca acum ar manca prea mult, dar oricum. Acolo in primele trei zile a trait cu 1-2 guri de chec, lapte si aer. Apoi a mai inceput si ea sa mai guste si mancare normala. Cand ne-am intors am plecat la Brasov, dar vremea nu a tinut deloc cu noi, a plouat in fiecare zi, a fost frig. Noi eram veniti de la clima mediteraneana.
Am pus si poze de-acolo dava vreti sa ne vedeti.
Gini75 spune:
E trecut de miezul noptii, asa ca ii urez Irinei de Gabriela multi ani fericiti!
Biribule, tu programul asta il ai in fiecare zi? Ca mi se pare tare mult.
Biribu spune:
Gini cu intirziere sa-ti traiasca Irinucul mare si sanatoasa ca frumoasa e 
ma topesc ochisorii ei
v-am admirat pozele de vacanta, sunteti asa de frumosi toti trei!
programul cam asa il am o saptamina in sir, apoi mai lejer, apoi iar si tot asa.
Gabi si tie LA MULTI ANI! pt Irinuca ta, papusica frumoasa
!
Cu laptele, la noi a fost asa: la Anna am zis ca ii dau praf pin la 2 ani, ca sa aibe de toate etc etc, si asa am facut. cind cu Tony zic ia sa intreb si pediatra, care mi-a zis ca daca ma agit cu vitaminele mai bine-i dau o vitamina pe zi si-l schimb pe lapte de vaca integral, ca tot aia e. si asa am si facut, minus vitamina, ca el maninca destul de echilibrat, si de la un an bea lapte de vacutza si e super-ok. "problema" noastra e ca bea si 2 litri daca i-as da pe zi, de fapt amindoi sunt asa.
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
moni_or spune:
IRINA de GABRIELA
Multumesc de raspunsuri... O sa vad eu cum o sa fac sa-l obisnuiesc, probabil o sa testez de la mai multe firme sa vad daca nu-i place totusi gustul de la unul, chiar si asa, neindulcit.
BOBITA, iti spun de pe acum distractie placuta in vacanta! (ca asa aiurita cum sunt poate uit pana pleci)
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
Nati spune:
La Multi Ani pepenasilor care si-au sarbatorit cei 2 anisori!
Eu abia acum mi-am revenit din emotii si griji si am ceva timp liber.
Goldenita noastra saptamana trecuta pe duminica s-a imbolnavit, abia luni am dus-o la veterinar, si a si intrat in operatie urgenta.
I-au scos uterul, ovarele, a stat 3 zile in spital.
Trebuia sa-i facem noi operatia asta de cand era ea mititica, da ne-am gandit ce rost are daca e ok si nu prezista probleme, si uite unde s-a ajuns.
Veterinarul chiar ne spusese ca am avut noroc ca am adus-o acum si nu peste vreo zi jumatate, ca degeaba , nu-i putea face nimic decat eutanasiere.
Acum e acasa se recupereaza, da e tare greu sa o fac sa stea cuminte, nu intelege ca nu poate urca scarile sa iasa afara, Matei nici atat nu intelege de ce nu o mai poate calari si jughinii pe goldenita.
Pana pe 8 iulie cand ii scoate atele stres si alta nu, stau si pazesc cand cateaua cand pe Matei sa nu sara pe ea.
Asa ca......le urez de pe acum pepenasilor care isi vor sarbatori cei 2 anisori de viata.
La Multi Ani si o zi minunata alaturi de parinti si cei dragi!
Am fugit sa gatesc ceva mancare pt catele si sa stau cu ochiul pe Matei cel nazdravan.
Sanatate maxima!
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
ioana spune:
La Multi Ani si multa sanatate tuturor pepenasilor care au implinit doi anisori!
Ce fel de tort ati avut? Eu am oscilat intre Alba ca Zapada si piticii ei, locomotiva Thomas (de care este, mai recent, pasionata) si unul in forma de buburuza, foarte dragut. Pana la urma am dat comanda de Alba ca Zapada, ramane pentru anul viitot ideea cu buburuza. Nici cadou nu stiu ce sa-i iau, am vazut ca o atrag casutele (de papusi, pentru ponei etc.), dar cu locul in casa stam foarte prost.
Serviciul: reintoarcerea nu este chiar atat de grea cum pare acum. Asa imi faceam si eu probleme, dar in 3-4 saptamani m-am obisnuit si totul a reintrat in normal. E drept ca eu am un program haotic, zilele mai lejere alternand cu cele foarte aglomerate, in care trebuie sa stau si noaptea sa termin ceea ce am de facut.
Laptele: dimineata, lapte LaDorna rosu sau albastru (cum se nimereste), seara lapte Nestle 2 plus. Asta de mult timp, cand o alaptam, fetita mea bea trei tipuri de lapte pe zi.
Relatiile dintre frati: cred ca nu este usor, indiferent de diferenta de varsta dintre ei. Noi incercam sa ii separam, sa aiba fiecare activitatile proprii, am observat ca daca intractioneaza mai rar se inteleg mai bine. Asa ca baiatul la inot si fata in parc, baiatul la bunica si fata cu noi, baiatul la munte cu matusa si fata tot cu noi, baiatul cu tata la meci si fata cu mine...
Am uitat ce mai voiam sa scriu (la capitolul memorie stau, in continuare, foarte prost).
Numai bine tuturor,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).