PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 5
SunSmile spune:
Neata,
La muuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti ani IRINUCA! Sa fii sanatoasa si fericita si norocoasa o viata intreaga! Te iubim mult, copile! Esti asa, un pic si copilul nostru! Gini, Cata, sa va traiasca superbitatea si sa ramaneti la fel cum va stim, niste minunati!

La muuuuuuulti ani ER! Sa ai o copilarie de vis, intr-o tara faina, alaturi de niste parinti bestiali si o surioara minunata! Tot binele din lume, pui frumos si delicios! Distractie frumoasa astazi, Ankule!

Iza fruntea sus si pieptu-n fata! O sa fie bine!
Pica dar cum de s-au gandit la astm? A avut crize respiratorii sau ceva in gen? Noi testare pt alergii o sa facem la bioderma, ma rog, panelurile alea. Sanatate multa lui SeB!
Bobita moooa ce program incarcat, bravooo! ce scumpa Irina, normal ca nu te vrea plecata! Eu nu-s in vacanta..adica pana luni da, ca s-a amanat dar apoi am curs. Asa e in domeniul meu, apoi incep masteratul din toamna. Si in rest, mama si sotie![]()
Ana-a felicitari ingerasului Stefan!
Cand incepe votarea?
Vio da, are momente cand mananca alandala dar, in general, mananca mult si f mult...se si vede la cum a crescut, de altfel. Nu stiu cu oul, ei zic ca 2 pe sapt, parca dar eu, cand eram mica, mancam zilnic 1-2 oua...si asa am tinut-o vreo 3 ani, de o zapacisem pe maitza mea. Si eram o ashchie...
Ana-Maria iti multumesc pt ca ai copiat tu mesajul meu la odiseea Rianei....eu nu am mai avut vreme atunci.
Moni, pt alocatie nu tre sa faci nimic, stai linistita ca asa repede stiu sa treaca de la 200 la 42 sau cat o fi....Eu nu-i dau lapte de vaca, am incercat cu lapte praf lichid dar nici sa nu-l vada. Stiu ca pana la 5 ani e indicat sa bea lapte de 3,5%, pt ei grasimile astea sunt bune. Cu mierea nu stiu, nu i-as pune...adica in cel de dimineata, poate, dar nu mereu. Nu stiu, incearca si dorna bio, parca ala era mai dulceag...eventual cu un praf de cereale? Te vor sfatui fetele mai bine, eu nu ma pricep, recunosc!
ce chestie....ieri pe 30...acum 8 luni stateam cu Danuta la tel, pt ca se nastea Flavius...la 8 luni diferenta, iar cu ea la tel, pt ca se nastea Riana! Vestitor de copii, din 8 in 8 luni, ma fac! Care mai doreste? care mai pofteste?![]()
Puuupinstain si un iulie plin de soare va doresc!
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
moni_or spune:
Scuze, am mai uitat o urare:
IRINA de GINI
Sa ai parte de tot binele din lume!
SUN, mersi de raspuns! Si eu stiam ca pt. ei e bun laptele mai gras, dar noua o pediatra ne-a zis sa-l diluam cu apa ca Luca are colecist septat si nu tolereaza bine grasimile... Problema e ca diluat il accepta si mai putin decat nediluat
E o idee cu praful de cereale, intr-adevar, ca mierea nici mie nu-mi surade... Exista lapte praf lichid? Special pt. copii sau de care?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
catilin2008 spune:
buna fetele, am mai aparut si eu pe aici....cam rar, dar iza o sa ma inteleaga...
eu am inceput munca mai devreme,din februarie, plec la 8 dimineata si ajung la 6 seara acasa, scot nazdravanul sa alerge vreo ora doua, mai fac mancare, curatenie, mai ma cert cu soacra, de fapt se cearta singura ca eu nu ii raspund...
, dar cel putin ma ajuta cu asta mic, ca nu am gasit loc la cresa, chiar si cu pila...sper ca din septembrie sa se elibereze.
in alta ordine de idei...bun venit pe lume riana, sa fii fericita si sanatoasa
si LA MULTI ANI PEPENASILOR! 
acum sunt la birou si am luat o mica pauza din devize si facturi si traduceri..etc am zis sa ma relaxez si eu un pic.
suntem bine sanatosi, am avut mici probleme cand am inceput munca, nu prea mai manca si a slabit un pic, dar acum si-a revenit, tot e figurant la mancare, dar cel putin mananca.
am citit discutia despre lapte, doctorul care l-am avut inainte imi spusese ca sa nu ii dau lapte de 3,5, ca cei mici nu pot digera grasimile si elimina si calciul odata cu ele. oricum l-am schimbat ca era un spagar si nici macar nu isi dadea interesul cat de cat...am avut noroc ca nasii copilului lucreaza in domeniul protezelor, si au observat ca ceva nu e in regula, intr-adevar medicul ortoped a spus ca are la piciorul stang o problema usoara..i-am facut ghetute speciale acum...tot noroc cu nasii, ca am inteles ca sunt destul de scumpute...
scuzati mesajul lung, dar poate mi se iarta, ca doar intru rar...![]()
violeta29 spune:

FELICITAAAAARI DANA, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC !
BEBE RIANA , BINE AI VENIT PRINTRE NOI, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA!
Fiindca Despre copii a devenit parte din viata noastra ,am decis sa participam si noi la concursul "I Love DC".Puteti vedea pozele in album www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I Love DC&page=2" target="_blank">aici :vio1 si vio2
O nastere cu prelungiri
minunea care ne-a luminat viata
Caietul cu retete
Violeta ,mamica binecuvantata de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008) in asteptarea unei surioare
9+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Gata am modificat la lista, am mai updatat si pe site la listele cu mamici si pepenasi si pitici.
Uram si noi 

La Multi Ani!

Erika si Irina
sa cresteti mari si fericite
alaturi de familie
si sa aveti o zi minunata

Noi bine cu treburile sa terminam toate pana dum si maine avem zi mare are Ari sports day la scoala si mergem sa o vedem si sa o cheer.
Ca anul trecut a pierdut-o ca am mers in Italia si ea nu a participat.
Ami e mai bine cu degetelul s-a dus crusta si se pare ca incet incet creste si unghiutza.
Nu am apucat sa citesc din urma ca am pierdut o multimea cu lista si etc revin mai incolo acu merg la treburi.
_
Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not.
Anatole France
Mummy
x 2 
ana_a spune:
salutare!
Erika Stefania (ankalaura), Ana Irina (Gini75)
sun, habar nu am cand incepe votarea... va anunt eu ![]()
care e faza cu ouale?
Ai mei nu se pot abtine....mananca cate un ou/zi foarte rar reusesc sa-i aburesc sa nu-si doreasca oul de dimineatza....
Stefi este capul... si Matei ofcourse dupa el. Deocamdata nu au nimic... sunt si zile in care nu vor, dar foarte rar.
o zi buna tuturor! sa auzim de bine!
bucatica mea! 
proud
Participam la concurs! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=0" target="_blank">ana-1 si ana-2
Povestea afiselor noastre :
Operatiunea: I Love DC!
O poveste cu si despre stejarii DC!
dia_filipas spune:
Dana felicitari!
Refacere rapida si mult laptic!
Riana bine ai venit! Sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita alaturi de familia ta!
LA MULTI ANI ERIKA! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ai o copilarie minunata!
LA MULTI ANI IRINA!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa aduci parintilor numai bucurii!!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Vad ca vorbiti de pofta de mancare - si Miruna mananca exceptional de bine saptamanile astea, Doamne multumesc! Ma si mir, ca tot timpul rontaie ceva...
Moni nici Miruna nu accepta laptele de vaca, eu ii fac amestec praf + lapte de vaca. La inceput mai mult praf, apoi treptat tot mai putin, am ajuns la 120 ml lapte praf si restul pana la 220 lapte de vaca. Am incercat 90 ml praf, da' nu i-o placut, mai asteptam...
Ma duc sa-i fierb un ou si sa-i fac spanacul, ca imediat se trezeste. Va
o zi buna sa aveti!
Miruna (15.07.2008) 
dia_filipas spune:
Aaa, am uitat, eu ii dau lapte din ala cu 1,8 grasime, ca il primesc gratis sotul, taica-meu si maica-mea de la servici, pt. conditii toxice...asa ca avem din belsug...
Cat despre oua, Miruna mananca cand ii dau eu, de cateva ori pe saptamana, oricum ea nu-l mananca fiert simplu, ci omleta, sau paine cu ou (french toast, cred ca ii zice), sau ras in spanac, ca azi. Nu il cere expres, da' nici nu-l refuza...
Miruna (15.07.2008) 
Caprioara spune:
Helau,
Sunt foarte prinsa, dar am zis ca e musai sa intru un pic sa urez si eu din tot sufletul sarbatoritii zilei de astazi si pe cei de zilele trecute. Si vad ca avem vesti minunate si de la Dana
.
La multi ani cu sanatate, fericire, dragoste si bucurii pentru:
sarbatoritii de zilele trecute (cu scuzele de rigoare pentru intarziere)

Dilara (MIKYCRIS), Amalia (irinuca_81), Timeea (Kimmy),
Denisa (a.cicel), Alexandru (amalia1), Irinuca

si pentru sarbatoritii zilei de astazi

Erika(ankalaura) si Irinuca (Gini75)

Dana, felicitari si refacere rapida!
Bebe Riana, bine ai venit, pui mic! Sa ai o viata plina de bucurii!

pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta