PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (190)
Raspunsuri - Pagina 4
monalac spune:
ce rau imi pare ca n am fost pe faza sa fac si eu galerie!!!
BUN VENIT,BEBE RIANA!!!!FELICITARI,DANA!!!!SA FITI SANATOSI TOTI PATRU,CA NOROCOSI SUNTETI!
LA MULTI ANI,IRINUCA!
SI,PENTRU IERI CU MII DE SCUZE,LA MULTI ANI Denisa (a.cicel), Alexandru (amalia1)!
AZi iar l a trantit o fetita in cap pe codrin,e a treia oara in 2 luni cand codrin cade cu capul de ciment,pe spate.stie cineva daca se poate intampla ceva in timp?pepenasii vostri au cazut asa?
bobitamica spune:
Bine ai venit pe lume,micuta RIANA!!! sa cresti mare si sanatosa!!!
DANA&TATI...sa fiti sanatos alaturie de fetitele voastre.
MADA...
..nu pot sa nu o urmaresc...si pentru ele trebuie sa fie la fel de greu....Oricum am inteles ca se va ascunde....
Felicitari si voua pt gradi...
PICA...nasol cu alergiile... naspa si cu astmul asta bronsic...
MONA...Si Irina e impinsa de copii,dar eu sunt numai in spatele ei...tocmai din acest motiv,pentru ca imi este teama...A fost impinsa intr-o zi de la spate de o fetita,daca nu eram pe faza,cred ca isi spargea toti dintii...
IZA...e nasol la munca...stiu ,te cred...si mie mi-e groaza...
O sa se obisnuiasca TIMI,dar e greu pentru amandoua la inceput...
Eu am inceput sa ii spun Irinei ca tb sa merg la munca si spune"NU"...si nu prea mai vrea la mama. E din ce in ce mai greu sa o conving sa plece cu mama..vrea numai cu mine...

ANKA...felicitari cu gradi!!! bravo voua...
SUN..dar tu nu esti in vacanta??
Am pus si eu puiul la nani...am muncit azi de mi-au sarit capacele...am stat la service 4 ore...am facut 2 ore jumate pe drum dus-intors...traseul este IMGB-Bd Expozitiei(pt cunoscatori)..deci am taiat Bucurestiul ..
Am revenit acasa,am spalat,am calcat si m-am apucat sa si gatesc...am facut musaca.Apoi am spalat toate vasele,am dat cu mopul si am reusit sa ma si spal la par....Am hranit si spalat puiu,l-am pus la nani...si credca ma duc si eu. Bogdan are ultimul proiesct de facut,dar nu cred ca mai sunt in stare sa il ajut....
De maine Impozite MARI....o sa ne omoare astia...se scumpeste benzina...de fapt totul...mi-e groaza...
ANKA...BINE CA ATI PLECAT!!!!!
TURTURICA..ce mai fac ai tai???ma uit la tv si ma ingrozesc...o parte din tara asta e sub ape...
va pup
noapte buna
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Biribu spune:
DANA sa-ti traiasca mica comoara, sa fie sanatoasa si papacioasa si sa aiba mult noroc!!! 

ce amintiri, majorete, galerie, mmmmm
...
Ana_a, Mada 
Pica daca vrei vorbim pe mess, dar in principiu astmul nu se diagnosticheaza prin analize de singe, e o aberatie. si alergiile si astmul sunt f evidente clinic, eu n-am inteles de la tine daca el are ceva simptome. IgE crescut nu inseamna mare lucru daca el e ok si nu are manifestari specifice.
Iza fii barbata, asa-i in tenis... eu de ex plec la 6.30 si ma intorc la 19.30, deci se poate si mai rau.
va pup
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
ankalaura spune:
Bei Biri esti scumpa la vedere domne! Na ca ma dadusem io desteapta cu astmul, si ma gandeam in sinea mea, fraiera vara-mea ca nu i-a facut fetii analize, ca s-a prins ca are astm cand era sa se sufoce copilul intr-o criza
Ce bine domne ca te avem aicea!
Eu sunt obosita de numa! Ma duc la nani o data cu gainile!
Biribu spune:
Anko da mai lasa bre secsu pina in zori ... nu ma putui abtine ![]()
Mami de doi
mici
"If you believe everything that you read, better not read"
Didi81 spune:
Felicitari Dana si bun venit Riana!
Cine updateaza lista din prima pagina cu sarbatoritii lunii iulie? Sa stiu si eu cui sa ii urez toate cele ![]()
Noi plecam maine in concediu asa ca asi vrea sa le spun La multi ani! pepenasilor nostrii dragi de pe acum pentru ca nu stiu sigur cand o sa mai intru sapt urmatoare.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ladymina77 spune:
Buna dimineata,
Bun venit pe lume bebe Riana!!!Sa cresti mare,sanatoasa si sa aduci multe bucurii parintilor!
Dana,refacere usoara si mult laptic!!!
Violeta_m_tm spune:
Felicitari Dana
. Bine ai venit pe lume Riana, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa-i aduci multe bucurii lui mami si tati.
La multi ani Timea, Denisa, Alexandru (scuze pt intarziere) sa fiti sanatosi si fericiti, sa duceti o viata lipsita de griji si cei dragi sa va fie mereu alaturi.
La multi ani Irinuca_81
Noi suntem bine, mai toata ziua stam pe afara, cum sa trezeste miruna imi cere oua dupa care vrea la copii.II plac foarte mult ouale, cu greu pot sa o pacalesc in unele dimineti sa-i dau altceva sa manance. Ce poate patii daca mananca in fiecare zi cate un ou?
Sun ce mult mananca Thea! M-as bucura sa manance si Miruna macar jumatate.
mancaciosul mic si frumos.
Violeta_m_tm spune:

Erika 

Sa fii sanatoasa, sa ai o copilarie frumoasa si linistita alaturi de parinti si surioara ta.
moni_or spune:
[b]FELICITARI, DANUTA!!! BUN VENIT PE LUME, RIANA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
ERIKA
SA CRESTI MARE, SANATOASA SI NOROCOASA!
Am cateva intrebari la voi:
1. Alocatia fabuloasa de 40 ron pe care o primim dupa 2 ani pt. copii intra tot pe card sau mai trebuie sa facem un teanc de hartii ca s-o primim?
2. Mamicile care dati lapte de vaca la copii, le dati cu 3% grasime? Sau de care? Il mai diluati cu apa?
3. Idei de cum sa-l fac sa accepte laptele de vaca? dupa ce face 2 ani vreau sa-l trec, am avut cateva tentative insa nu-l vrea, pt. ca nu e dulce ca laptele praf. Cand ii pun miere in el il accepta, dar nu-mi convine, ca el si acum bea lapte noaptea si pentru dintii lui nu e tocmai buna mierea aia. Ma gandeam sa incerc sa-i pun la inceput si apoi din ce in ce mai putina pana la deloc, dar nu stiu daca-l pacalesc, e tare tipicar cu gusturile astea. Este vreun lapte de vaca cu gust mai bun decat altele?
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)