Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 15
Klarisse spune:
Be one din ce stiu in cadrul Arcadia exista clinica lor proprie de neonatologie. Este in discutie si contractul cu Casa de Asigurari de Sanatate, ca sa acopere ei o parte din suma, dar o sa dureze cateva luni pana la concretizare.
Inclus in pretul acesta ai 3 nopti de 'cazare', onorariul medicului care efectueaza operatia, imbracaminte si cosmetice pentru mama si copil, plus toate echipamentele necesare. Nu sunt incluse controalele pre si post operatorii. O ecografie la ei va costa 220 de ron iar toate morfologiile se fac 4d..asa mi-a zis tipa care m-a sunat ieri.
Pentru moment asta e tot ce stiu, din sursa oficiala, deci nu sunt zvonuri. Daca mai apare ceva va anunt.
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 am vazut ca majoritatea semnaturilor au ajuns la 30 sau au trecut de 30...uffff ![]() 26+ ![]() |
Vanny

Stai relaxata, ca mai suntem multe cu 20 si ceva
Va dati seama cand om incepe?
L-am intrebat ieri pe dr, din experienta lui, dc este adevarat ca fetele se nasc mai repede decat termenul (ca asa se zice, fetele mai rapide, baietii mai lenesi) si a zis ca nu, din cate nasteri a asistat el nu are niciun motiv sa poata afirma asta. Deci, poate iese pe 10.10.2010
Kiti,
25+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
be_one nu am comandat-o de la ei ci a luat-o sotul direct din bucuresti de la sediul lor. insa poti intreba la un telefon direct la ei 
sectia de neonat si eu stiu ca era cu ceva pitici...oricum nu cred ca daca e ceva mai serios cu bebe il duc altundeva decat la CV. si de la elena tot la CV vin cazurile mai serioase.
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 Buna dimineata! Intre timp am mai facut cateva achizitii: carucior Quinny si scaun de masina Maxi Cosi. Suntem f incantati de ele si speram sa ii placa si Sofiei! 30+ ![]() |
Ce model ai ales la Quinny si de unde l-ai luat ? Mie imi place la nebunie Buzz 3 dar cu tot cu landou ajunge la vreo 700 eur.. si mi se pare cam mult .
sorana
22+ cu
alexuza spune:
Burtici voi ce circumferinta aveti la burtik ?![]()
eu iarasi sunt cu paranoia si mi se pare ca burtik mea este cam mik
,si pana miercuri la eco nu as vrea sa stau pe ghimpi
Burtica de
30 +
bebecris26 spune:
alexuza tu de la cate saptamani ai inceput sa ai probleme cu colul si sa fii nevoita sa stai la pat?
cristina si bebe in burtica
25+sapt
maricicutz spune:
buna mamicutelor
office, la multi ani, sanatate, copii frumosi, sanatosi si cuminti.
noi suntem bine, miscam mereu, numai ca eu abia astept 1 august sa intru in co si apoi in prenatal ca abia ma tarasc la servici. mai e o luna..pup
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si viitoare mamica de bb2
foto
chichiutza spune:
Raluca tu intrebai de ciprinol. Eu iti spun cum sta treaba, tu tragi concluziile. Deci pana de curand, ciprinolul nu se dadea in sarcina pentru ca se demonstrase ca poate sa dea malformatii, mai ales in primele trimesttre de sarcina. Mai nou, alte studii mai "inteligente" zic ca e sigura in sarcina si ca nu are nici o problema cu bebeul, mai ales daca e administrata in ultimul trimestru de sarcina. Majoritatea medicilor nu-l dau, sunt doar cativa pe care-i stiu si au mai mult tupeu. Deci...alegi cum vrei, sau cum ti-a zis medicul tau. te urmareste cumva dr Nicolicea?![]()

Cristina
26+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 alexuza tu de la cate saptamani ai inceput sa ai probleme cu colul si sa fii nevoita sa stai la pat? cristina si bebe in burtica 25+sapt |
pai eu am stat de la 4 saptamani in pat din cauza sarcinii pierdute am vrut sa fiu precauta, pe la 18 a inceput sa se scurteze ,iar la 20 cand am fost iarasi incepuse ssa se deschida (dar eu tot nu faceam nimic efort doar ma duceam pe la bucatarie cand mai venea mama sau cineva in vizita si atunci maxim o ora si pe urma iarasi in pat ). eu cred ca la mine s-a scurtat si s-a deschis din cauza ureaplasmei pozitive
Burtica de
30 +