Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor!
Maricicutz, poze de la serbare?

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

office La multi ani!!!

alexutza mai poti in patul ala?

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oooof, am mai scris un mesaj si s-a resetat calculatorul.

Scriu repede si apoi revin, daca e sa se reseteze iar, macar sa va anunt cum a fost la control.

Totul e ok, bubulina mea creste ca din apa, are niste falcuteeee!!! E o grasunica de 2 kg foarte miscatoare, de nu mai reusea dr. sa o masoare, avea picioarele cand in sus, cand la gura, cand mainile in gura, nu statea locului nicio secunda. I-a dat cateva si dr. peste aparatul ala de sarea de pe burta, radea si dr. de ea. Si acum misca de zor, azi toata ziua asa a facut, nu's ce-a avut...asta inseamna c-o sa doarma bine la noapte, nu? A masurat tot ce era de masura in saptamana 32, totul e ok, se prezinta f. bine, creier, inima, plamani, rinichi...cica dupa lungimea picioarelor, ar trebui sa nasc pe 18 august.

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Am trimis mesajul dinainte ca sa nu-l pierd in caz de reset.
Deci sunt fericita ca e totul ok. Am discutat si despre nastere, dr. zice ca sigur nasc natural fara probleme, e deja asezata don'soara in pozitia corespunzatoare, n-are cordonul in jurul gatului (aveam emotii din cauza asta) si sper sa nu si-l invarta pana la 40 de sapt. Cica momentan nu trebuie sa cumpar nimic special pt. nastere, pt. spital, dar daca o fi, imi spune ea in ultima luna. A zis sa iau in continuare calciu si fier si daca sapt. viit. e ceva in neregula la analize sa o sun si imi spune daca e nevoie sa mai iau ceva. A, si luna viitoare imi prescrie cica niste ovule, chiar daca nu e nicio infectie, sa fim sigure ca e totul curat. Am scapat si de calul balan, ca e bine colul.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Lora! Felicitari pentru grasunica sanatoasa! Wow 2 kg, nu pot sa cred! Si eu ma dadeam mare cu 870g! Va , sa cresteti mari si sanatosi!

Cristina 26+

Mergi la inceput

Chichiuta, nici mie nu-mi vine sa cred, dar aparatul ala era prea sigur pe el si-apoi se vedea ca e falcoasa! Oricum, dr. zice ca sigur la mine sarcina e mai avansata cu o saptamana jumate, ca sunt in saptamana 33, nu 32, ca asa i-a dat ecograful de prima data. Da' eu ce sa fac daca pe 25 nov. a fost ultima menstruatie si data nasterii iese 1 sept....

As pune si poze, dar am reinstalat windows-ul si nu gasesc cd-ul de la camera si nu le pot descarca, iar cu scanner-ul de acasa nu ma descurc defel...am 7 poze cu bolfitele, da' gasesc eu o modalitate sa le pun.

Eveline, ce e la Suceava? Vad ca a plouat iar azi...

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Oau, Lora, felicitari!! 2kg, mama, ce o sa mai ai de falcosit cand o sa iasa, yumii
Sa o duceti tot asa bine pana are domnisoara chef sa iasa.
Poate deschizi drumul, sa iti tinem pumnii toate

Kiti, 25+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

office La multi ani!!!

alexutza mai poti in patul ala?

in 22s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

MAI POT NU MAI POT TREBUIE SA STAU CA SA FIE PITIK MEA BINE (ma cam dor toate dar... NU MAI AM MULT
)

Burtica de 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Salutare burtici!
OFFICE, LA MULTI ANI!!!
Ma bucur alaturi de voi de schimbari de semnatura si de bebelusii din burtica fiecareia...citesc ce scrieti si zambesc deoarece stiu ca am si eu bebe si ca misca poate la fel ca al vostru...azi ma uitam la burta cum se ,,modela''in functie de miscarile lui si mai aveam putin si plangeam de bucurie...si nu-s plangacioasa de fel...
Imi pica ochii pe jos de somn...cred ca ma bag in pat vreo 2 ore, apoi vad eu ce mai fac prin casa...poate ma apuc de calcat...mai am doar in bucatarie de sters, spalat, pus toate la locul lor si pot rasufla usurata...
Maine am in program ,,petrecerea burlacelor''...maica-mea e ,,capul rautatilor'', ea da startul la chef.

Mariuk 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Lora felicitari!!!

bebelina falcoasa.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput