Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 14
oramona spune:
Fulguta, ne era dor de tine. Frumos numele ales, sa-l poarte cu placere. Dar tu ne-ai amagit cu niste poze de la nunta si de dupa, asa ca asteptam. Multa bafta la licenta 
mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina Kalrisse, ai grija cu plata restului la externare. mama finutului meu a platit 30% inaite.stia ca totul e 1400 si la externare a platit 2200 de euro.........Medlife, Bucuresti. |
Vom fi atenti, plus ca trebuie sa existe un contract unde suma sa fie clar stipulata
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
be_one spune:
office, la multi ani!
mai3, multumesc pt lamurire cu salteluta. Iti amintesti cam in cat timp ai primit comanda, ca noi nu am luat inca patutul si nu luam nici salteluta inainte
Klarisse, de la Arcadia ti-au spus sigur si daca au incheiata vreo conventie cu clinica de neonatologie, ca acum catva timp nu aveau inca si e f important. Si la ceza stai doar 3 nopti? Asigura si control sau altceva postoperator, la mai multe zile adica? Daca stii, sau daca afli pe parcurs, mai scrie-ne te rog
Si inca ceva: a inteles cineva daca la PFA/II se modifica ceva la plata impozitului pe profit?
Oana
26+ cu
si mami de Dimitrie (23.10.2004)
fulguta28 spune:
Hi hi hi, multumesc pentru primire! 

Oramona, eu din cate imi aduc aminte... am pus cateva poze de la nunta in albumul de pe Picasa. Sincer... am fost atat de agitata cu evenimentele din ultima perioada, incat nu mai stiu ce am facut si ce nu. Dar, promit solemn ca o sa pun niste poze, mai multe, in album. Diseara.
uta28 este
25+
cu Mara Elena
http://zaleboutique.wordpress.com
histamina spune:
Fulguta,
Monitorul Oficial de ieri, parca nr 341, dar nu sunt sigura.
In partea I, in orice caz.
M-a ajutat Dumnezeu si ma pot inscrie fara licenta gata. mai aveam nevoie d eo zi.
i-am spus pururl adevar secretarei:ambele sesiuni si licenta am scris cu o singura mana, din cauza branulei!
mai am 25 de pagini!
Am deja 85.
Azi sper sa termin pana la 20-21.
vanyy2009 spune:
burticile si
albinutza
am avut ceva de recuperat.....Cu intarziere spun si eu La multi ani pt David, baietel de alinta
!!!
La multi ani Anaist
!!!
La multi ani office
!!!
Felicitari celor ce si-au schimbat semnatura...tot asa pana la 40

Felicitari celor ce si-au vazut puiutii la eco

26+

chichiutza spune:
Office la multi multi ani si tie si bebelinului! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa cresteti mari mari!
Cristina
26+
vanyy2009 spune:
Bine ati revenit din concediu Kitti, Fulguta

Nike bine ai revenit....iti doresc multa multa sanatate

26+