Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 13
histamina spune:
vb ieri la dr, sa imi ia azi sotul reteta de xyzal,compensata.
se aranjeaza totul, nu treb sa stea la rand(a fost tare intelegatoare acum dna dr).ma suna acum 5 min dna asistenta:mai vine sotul dupa reteta???????????
zic eu: a uitat,ca asa uita,dar treceti langa reteta mea si una cu lecitina-doza dubla, pt el.............sper sa nu o uite la dvs!
histamina spune:
celor de la MAI, MAE,de ex, daca se ia prenatalul dupa...............ies mai multi bani.
si pt profi e mai bine dupa.
pt cei din privat este mai bine inainte.
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Cris poate e vreo strategie psiho...ca sa te faca sa fie un tzel slabitu dupa nastere...nush ca altfel nu pot sa cred ca si o femeie care a tracut prin asta a putut sa fie asa. 27+ Sara Maria |

cristina si bebe in burtica
25+sapt
alynta27 spune:
Nike dragut sotioru tau! Sa stii ca si eu uit acum!![]()
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Neatza si de la noi, sa aveti o zi fara ploi. Mi-am facut o cafea si ma uit la Mircea Badea ![]() .Buburuzule felicitari pentru semnatura, e frumoasa tare cifra, abia astept sa o incerc si eu ![]() .Pentru fetele din Iasi sau imprejurimi, m-au sunat aseara de la Arcadia Hospital, din 7 iulie va functiona maternitatea privata, o cezariana costa 1600 de euro + zilele de cazare (80 euro/zi in rezerva cu 2 paturi sau 100 euro/zi rezerva cu un singur pat). In pretul acesta e inclus absolut tot, nici haine pentru bebe nu trebuie sa aduci de acasa. Te duci cu mainile in buzunar. Inclusiv partea de cosmetice e acoperita.. Prin urmare, pretul ajunge la cca 1900 de euro. Va ![]() pe burtici.Iony, Madutza ![]() mai veniti cu noutati. Va asteptam cu drag.Klarisse graviduta 25+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
saru'mana pt vesti

office multi ani cu sanatate si zambete!
-----
Mami de
roza +
27 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
eveline spune:
Alynta, eu as pune carnea aia la congelator, sincer...o scoti sambata, o dezgheti rapid si o pui in baitz cum vrei tu. In general sa fii atenta pe la super-hipermarketuri, cam tot ce e carne refrigerata nu are valabilitate mai mare de 2-3 zile.
26+ Darian si mamica de
Bianca
Klarisse spune:
Alynta inca nu am facut precontract, este cam devreme. Se face rezervare, se plateste 30% din suma si restul la externare. Cand vin din concediu merg sa si vad ce e pe acolo.
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui eveline Alynta, eu as pune carnea aia la congelator, sincer...o scoti sambata, o dezgheti rapid si o pui in baitz cum vrei tu. In general sa fii atenta pe la super-hipermarketuri, cam tot ce e carne refrigerata nu are valabilitate mai mare de 2-3 zile. ![]() 26+ Darian si mamica de Bianca |
Multumesc! Am bagat-o deja! Nu am vrut sa risc!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
histamina spune:
Kalrisse,
ai grija cu plata restului la externare.
mama finutului meu a platit 30% inaite.stia ca totul e 1400 si la externare a platit 2200 de euro.........Medlife, Bucuresti.
fulguta28 spune:
Buna ziua, doamnelor cu burtici frumoase!
Sunt bine, saptamana viitoare termin si cu licenta, intru in CO si plec sa nu mai simt aerul asta nasol de Bucuresti.
Dupa ce termin cu toata distractia ne apucam sa facem camera Marei (asa o sa o cheme pe printesa noastra)
Voi si bebelusii vostri sunteti bine, sanatoasi?
Am citit de necazul Carolei, imi pare foarte rau... M-am intristat tare rau. Offf...
Raman pe pozitii sa mai discutam. Tare dor mi-a fost de voi. Va pup!
uta28 este
25+
http://zaleboutique.wordpress.com

27+