Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 12
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Apropo de predatul stafetei intre odisei ( care e pluralul???).Cand o sa se declanseze si la noi "potopul" eu cred ca o sa fiu .....![]() .Voi aproape toate o sa fiti inaintea mea, parca vad cum plang de una singura prin casa.*********** 23+ cu ![]() |
Si eu vin imediat dupa tine :-) Lasa ca e bine asa, ca invatam ce trebuie sa facem :-)
sorana
22+ cu
alynta27 spune:
Crina imi pare rau ca ti-a fost rau!
Raluca e frumos numele ales!
Lara te asteptam cu vesti bune de la eco! Poate nu e nimic de speriat la fata!
Klarisse bine ca sunt preturile mai mici decat stiai tu! Ai semnat precontract cu ei sau urmeaza?! Eu zic "pas" "Arcadiei"!![]()
Kiti ce dragut ca i-ai luat salopetica! La David am avut luat de inainte! La Matei a cumparat tati cat eram in spital! Aveam acasa pregatite hainute, dar de iesit nu aveam! Acum sa vad... Dar as dori o rochita! Mai ales ca e in prima parte din septembrie!
Alina-Mirela
30+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alexuza spune:
Buna dimineata burtici 
OFFICE , LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE CEI DRAGI , felicitari si pentru noua semnaturik

Burtica de
30 +
bebecris26 spune:
referitor la persoanele binevoitoare
care iti arunca in fata-cat te-ai ingrasat- am o vecina care a nascut de trei saptamani si care luase vreo 15kg. ne-am intalnit zilele trecute si eu nu stiam sincer cum sa-i spun ca a slabit si ca arata destul de bine si ea o tinea intruna-vai da ce te-ai ingrasat, dar esti chiar grasa-
asa, fara ocolisuri fara nimic. astia-s oamenii nu ai ce sa le faci
cristina si bebe in burtica
25+sapt
alexuza spune:
Si mie imi zice socrela zilele trecute cu un zambet sarcastic " te-ai mai cantarit ?" ( stiind ca inainte eram stresata de kg in plus si ma chinuisem un pic sa le dau jos) DAR i-am raspuns si eu cu acelasi zambet ca nu conteaza cat m-am ingrasat ca am eu timp sa dau jos SI NU A MAI ZIS NIMIC ![]()
Burtica de
30 +
ionela.n spune:
Cred ca si pe mine m-ar avantaja chestia cu salariul mediu pe ultimii 2 ani
, asa ca nu am deranjeaza indiferent ce se decide.
Nike, de ce ai zis sa luam prenatalul si postnatalul dupa nastere?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
histamina spune:
Sorana ai dreptate,
pt cei de la privat asa e.pt bugetarii, mai ales pt cei din amin centrala, e mai avantajos prenatalul dupa.e alt sistem de venituri.
scuze ca nu am precizat.
scuze.
simt ca pic .cred ca glicemia iar a luat-o razna.
de obicei o am 60-65,dar am si zile f bune,cu 70-74.
cand nu imi pun 3-4 zile, scade sub 60 sia tunci incep trenuraturile, umbre mari si negre cand incerc sa vad ceva, stare d elesin.
RalucaElenaM spune:
Cris poate e vreo strategie psiho...ca sa te faca sa fie un tzel slabitu dupa nastere...nush ca altfel nu pot sa cred ca si o femeie care a tracut prin asta a putut sa fie asa....
Soranamercic pentru sfat, cam asa intelesesem si eu...ca desi e platit 85% ...ca si venit este tot mai mare, oricum simt ca nu mai rezist de la somnel...mai stau o saptamana iau C.O. apoi C.M Uraaa si merem la shopping pentru bebelushe frumoase!
27+
Sara Maria
alexuza spune:
Felicitari tuturor burticilor care au mai crescut putin astazi 
Asteptam vesti bune de la fetele care merg astazi la eco 
Burtica de
30 +

care e pluralul???).Cand o sa se declanseze si la noi "potopul" eu cred ca o sa fiu .....
.Voi aproape toate o sa fiti inaintea mea, parca vad cum plang de una singura prin casa.