Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

La multi ani, Office!!! Multa, multa sanatate in primul rind!
Sa fii fericita si sa ai un bebe sanatos si cumintel!

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Voi ati vazut ce-a declarat Vladescu referitor la indemnizatiile pentru mame? Ca pe mine nu ma mai mira nimic...astia azi zic ceva, maine deja e publicat in MO...

Stati sa caut sa va citez:
Ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a declarat marti ca indemnizatiile pentru mame ar trebui stabilite pe baza salariului mediu obtinut în ultimi doi ani, si nu la cel din ultimele 12 luni, cum se calculeaza în prezent.

26+ Darian si mamica de Bianca

Oare astia mai stiu ce vor? Pe de-o parte, eu cred ca mi-ar conveni, ca acum 2 ani am avut salariul mai mare decat acum 1 an, depinde cum 'or calcula astia...

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Office, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita si sa primesti multe cadouri! Sa ai o zi perfecta!

Lora, mami de Iustina si 31+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Buna dimineata!

Intre timp am mai facut cateva achizitii: carucior Quinny si scaun de masina Maxi Cosi. Suntem f incantati de ele si speram sa ii placa si Sofiei! Zilele astea trebuie sa na hotaram si la mobila, nu de alta dar AMR 2 luni!

30+

Felicitari pentru achizitie! Ce nume frumos are fata ta!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Eu ma pregatesc sa merg la masa.
Azi am prostii in meniu: pui shanghai de la Dines! Am nevoie de o motivatie puternica sa nu ma apuc de plins
Oricum cu kilele vad ca stau pe loc, macar atit...

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani office!!!!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am dormit bine azi noapte! Inainte de nani am baut un laptic cald! Poate de asta?!
Vad ca vorbiti de nasteri... Ma cuprind emotiile! Asa curand?! Deja am realizat ca e un bebe in burtica si acum.....
Am cumparat azi carnea pt duminica cand il serbam pe David! Oare sta la frigider pana atunci! Sambata o pun la mirodenii! E in stare refrigerata!

Alina-Mirela 30+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaElenaM

Salutare Burtici cu fetitze si baietzei!
Am terminat si eu in sfarsit zugravelile si curatzenia(desi praf tot mai este..ascuns), urmeaza sa imi iau 3 saptamani de concediu de odihna iar apoi din 26 iulie am vb cu MF de prenatal, pana la urma nu am inteles cum e mai bine cu prenatalul asta...sa-l luam inainte sau dupa...insa eu simt ca nu prea mai rezist MA MISC GREOI si MI-E SOMN DE IMI VINE SA MA INTIND PE JOS PE MOCHETA DIN BIROU....

25+

Legat de cum ar trebui sa luam prenatalul:

Trebuie sa tinem cont de faptul ca pe perioada prenatalului salariul e ceva mai mare decat netul actual. Nu se platesc toate taxele de angajat, ci doar CAS (si ala plafonat la vreo 63 RON). In anumite companii chiar se compenseaza pana la limita salariului brut (vezi art. 66 din CCM 2007-2010).

Asa ca, daca avem o perioada mai mare de prenatal inainte de nastere, in calculul celor 12 luni (care stau la baza indemnizatiei de 2 ani) vor fi luate niste sume mai mari. Plus ca avem posibilitatea sa ne odihnim si sa pregatim toate cele necesare pt bebe.

sorana 22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

office la multi ani. Sa i-ti dea Domnul multa sanatate, un bebe frumos si sanatos si tot ce i-ti doresti

cristina si bebe in burtica 25+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumesc fetelor! ma intreba cineva de tort:am fost la cumparaturi si am plecat cu 3 ca nu am puteam hotari...ca tot sunt singura acasa! asa ca va invit pe voi cu drag!
nu stiu daca ati iesit astazi la cumparaturi dar la 9 cand am fost eu hypermarketul era plin, lumea disperata se imbulzea sa cumpere pe motiv ca de maine se scumpesc toate...acum, nu stiu ce sa zic, cata economie poti face?ca tot nu poti cumpara pentru tot anul...

Tina, cu(31+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput