Mamici de sept-oct '10 - Somn lin David (93)
Raspunsuri - Pagina 10
cori_mic spune:
Office, la multi ani! Va sarbatorim si pe tine si pe burtica 

Cori
27+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
ana_25 spune:
Hmmm! Eu am inceput sa ma impac cu ideea ca sunt o grasa![]()
![]()
Dar cand vad pe strada domnisoare cat casa scanteii,imbracate in blugi cu talie joasa peste care atarna ditai colacul de salvare si cu tampii cat trunchiul de copac, parca ma mai consolez.Pe alea nu le vede nime' dom-le? La alea de ce nu le zice nime' "vai cata esti si ce-o sa te mai faci"? Numa de gravide stiu sa comenteze!!! Na ca m-am enervat!!!!!
Ana
25+
Maia Elena
Klarisse spune:
Eii..nu ma afecteaza numai ca mi se pare rautacios sa faci afirmatii de astea cand vorbesti cu o femeie gravida.
Si eu ma gandesc ce emotii vor fi pe aici cand incep fetele sa nasca..in august si apoi toata luna septembrie..noi o sa inrosim tastele pe aici..![]()
![]()
Klarisse
graviduta 25+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
histamina spune:
office, La multi ani!bebe sanatos si la termen!
eu tot pe minus sunt cu KG!
e o decalaratie din conferinta de presa de ieri, nu un proiect de lege.
oramona spune:
Office, La multi ani fericiti!!!

La multi ani si pentru burticuta. Sa cresteti mari si frumoase , iar tu sa fii mereu o mamica vesela, fericita si implinita. Multumim de tort, foarte, foarte bun.

mamica de Maria Lavinia si
25+ cu Elena Elisa 
maya71 spune:
de la albinutza Maya!
... vesela si bine dispusa. a trecut oboseala, am reusit sa trec de 'un hop' (stres de serviciu) si acum sunt relaxata.
eveline spune:
Nike, stiu ca e o declaratie...pa mine ma "sperie" si numai faptul ca le-a trecut prin cap asa ceva...la astia nu e mult...cu toate ca daca stau bine sa ma gandesc pe mine cred ca m-ar avantaja...
26+ Darian si mamica de
Bianca
ionela.n spune:
Office 

SANATATE MULTA, FERICIRE, LINISTE, NASTERE USOARA SI TOT TOT TOT CE VA DORITI VOI!!!
Kiti, daca o sa gasesti ceva sandalute comode, sa ma anunti, nici eu nu am de gand sa port tocuri ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 25+
Minunea noastra
maya71 spune:
Office.uta, sa fiti sanatosi, luminati si binecuvantati! Te
mult de tot si sa aud numai de bine!
Fistiq spune:
Buna fetele! 
Azi iar am "starea de miercuri"...
Ma scirbesc politicienii astia, niste ipocriti.
Apoi am aflat si ca ni s-au blocat conturile... Cica ar fi facut nu stiu care din angajati plingere ca nu ni s-au platit contributiile de catre firma. Mi-a luat-o altul inainte![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 27+