Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 3

loutzy spune:
loutzy spune:
 madutza eu stiu k e vb de titru de anticorpi. eu am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere ca sa-l fac gratuit.
 . o idee ar fi sa mergi sa vb cu medicul de familie.
. o idee ar fi sa mergi sa vb cu medicul de familie.
Nici mie nu-mi convine sa ma duc pana la centrul de hematologie, dar asta e... 11+
 11+

madutza_bra spune:
madutza_bra spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui loutzy madutza eu stiu k e vb de titru de anticorpi. eu am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere ca sa-l fac gratuit.   . o idee ar fi sa mergi sa vb cu medicul de familie. Nici mie nu-mi convine sa ma duc pana la centrul de hematologie, dar asta e...  11+ | 
ai dreptate cred ca am sa merg la dr de familie. Si asa nu i-am spus inca ca sunt gravi. Poate imi face si ea niste analize ca si asa nu le-am facut pe alea anuale.
Fetelor eu nu gasesc nicaieri sa zica ca e pb daca mama are BIII, iar tatal OI. Daca gasiti ceva legat de asta timiteti-mi si mie , plssss!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
 Cristian - 29.12.2008 si acum
 Cristian - 29.12.2008 si acum  6+
 6+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Shines spune:
Shines spune:
| citat din mesajul lui vasilasanita raspunde si mie careva? Dumnezeu ne va ajuta! | 
e totul ok din ce zici tu acolo

bataile inimii sunt normale..al meu avea 158 ..e ok stai linistita
 bataile inimii sunt normale..al meu avea 158 ..e ok stai linistitae foarte ca face miscare intr-una..bine ca a reusit sa-l pozeze :)
translucenta nucala la fel e ok la 1.3mm

13+
 13+ 

roxx26 spune:
roxx26 spune:
 vasilasanita, masuratorile sunt ok si bataile inimii, tot, stai linistita. Si bebe al meu era ieri tare zvapaiat, l-a cam alergat dr cu ecograful ca sa-l poata masura ca lumea. Sa-ti traiasca puiul si sa se faca maaare!!
_
 BB e deja pe drum 12+
 12+
bebe creste

roxx26 spune:
roxx26 spune:
 madutza, mie dr mea mi-a spus ca pb de incompatibilitate a grupelor de sange se discuta numai daca mama are OI. In rest nu prea se pune pb. daca dai un search pe google, cam tot asta gasesti.
_
 BB e deja pe drum 12+
 12+
bebe creste

madutza_bra spune:
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxx26 madutza, mie dr mea mi-a spus ca pb de incompatibilitate a grupelor de sange se discuta numai daca mama are OI. In rest nu prea se pune pb. daca dai un search pe google, cam tot asta gasesti. _ BB e deja pe drum  12+ bebe creste | 
da, mai roxx, asa am gasit si eu. Nu-s ce a avut dr-ita asta cu mine de mi-a zis sa fac analiza. Nici nu stiu ce analiza e pana la urma ca exista doar anti-A si anti-B. Cred pana la urma ca nu a fost atenta la ce i-am spus eu si a incurcat borcanele. A retinut grupele sanguine invers ca altfel nu inteleg cum

vasilasanita, rezultatele arata bine. Bataile inimii tb sa fie intre 120-160.

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
 Cristian - 29.12.2008 si acum
 Cristian - 29.12.2008 si acum  6+
 6+Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Doloress spune:
Doloress spune:
 Fetelor eu as raspunde, insa nu stiu,  pe mine ma bagati total in ceata cu discutiile medicale  La noi aici nu stii nimic, si parca e mai bine asa. Deci doctorul mi-a dat o foaie de analize, cu foaia m-am dus azi la spital, mi-au luat sange, 4 borcanase si atata tot. Eu nu mai vad nici un rezultat nimic, niciodata. Spitalul trimite direct datele la doctor si el ma contacteaza in caz ca e ceva rau. Daca e bun, nu mai aud de ele.   La ecograf la fel, iti da un raport dar ca sa-l dai doctorului mai mult,  nu-ti explica nici o data tehnica, iti zice efectiv daca e bine sau daca nu, pe intelesul profanului.
 La noi aici nu stii nimic, si parca e mai bine asa. Deci doctorul mi-a dat o foaie de analize, cu foaia m-am dus azi la spital, mi-au luat sange, 4 borcanase si atata tot. Eu nu mai vad nici un rezultat nimic, niciodata. Spitalul trimite direct datele la doctor si el ma contacteaza in caz ca e ceva rau. Daca e bun, nu mai aud de ele.   La ecograf la fel, iti da un raport dar ca sa-l dai doctorului mai mult,  nu-ti explica nici o data tehnica, iti zice efectiv daca e bine sau daca nu, pe intelesul profanului.  
 -DPN 15.02.2011
 -DPN 15.02.2011

tierry spune:
tierry spune:
 Fetelor, dar care e treaba cu incompatibilitatea grupelor de sange? Eu am 01 si cred ca sotul A..B.. nu stie sigur, oricum in nici un caz tot 01. Doctorita nu mi-a zis nimic de asa ceva, nu m-a trimis la nici un fel de analize...  Trebuie sa ma agit singurica?
 Trebuie sa ma agit singurica?

loutzy spune:
loutzy spune:
 tiery problemele apar atunci cand mama are rh negativ si tatal pozitiv, dar mai sunt si medici care cred k apare o incompatibilitate atunci cand difera grupa sangvina. Stii destule mame cu grup 01 si tata cu grup A2/B3 si copiii sunt sanatosi. Eu stiu doar de incompatibilitatea de rh restul pt mine nu au relevanta. 11+
 11+