Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)
Raspunsuri - Pagina 3
loutzy spune:
madutza eu stiu k e vb de titru de anticorpi. eu am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere ca sa-l fac gratuit.. o idee ar fi sa mergi sa vb cu medicul de familie.
Nici mie nu-mi convine sa ma duc pana la centrul de hematologie, dar asta e...
11+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loutzy madutza eu stiu k e vb de titru de anticorpi. eu am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere ca sa-l fac gratuit.. o idee ar fi sa mergi sa vb cu medicul de familie. Nici mie nu-mi convine sa ma duc pana la centrul de hematologie, dar asta e... 11+ |
ai dreptate cred ca am sa merg la dr de familie. Si asa nu i-am spus inca ca sunt gravi. Poate imi face si ea niste analize ca si asa nu le-am facut pe alea anuale.
Fetelor eu nu gasesc nicaieri sa zica ca e pb daca mama are BIII, iar tatal OI. Daca gasiti ceva legat de asta timiteti-mi si mie , plssss!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Shines spune:
citat din mesajul lui vasilasanita raspunde si mie careva? Dumnezeu ne va ajuta! |
e totul ok din ce zici tu acolo bataile inimii sunt normale..al meu avea 158 ..e ok stai linistita
e foarte ca face miscare intr-una..bine ca a reusit sa-l pozeze :)
translucenta nucala la fel e ok la 1.3mm
13+
roxx26 spune:
vasilasanita, masuratorile sunt ok si bataile inimii, tot, stai linistita. Si bebe al meu era ieri tare zvapaiat, l-a cam alergat dr cu ecograful ca sa-l poata masura ca lumea. Sa-ti traiasca puiul si sa se faca maaare!!
_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste
roxx26 spune:
madutza, mie dr mea mi-a spus ca pb de incompatibilitate a grupelor de sange se discuta numai daca mama are OI. In rest nu prea se pune pb. daca dai un search pe google, cam tot asta gasesti.
_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxx26 madutza, mie dr mea mi-a spus ca pb de incompatibilitate a grupelor de sange se discuta numai daca mama are OI. In rest nu prea se pune pb. daca dai un search pe google, cam tot asta gasesti. _ BB e deja pe drum 12+ bebe creste |
da, mai roxx, asa am gasit si eu. Nu-s ce a avut dr-ita asta cu mine de mi-a zis sa fac analiza. Nici nu stiu ce analiza e pana la urma ca exista doar anti-A si anti-B. Cred pana la urma ca nu a fost atenta la ce i-am spus eu si a incurcat borcanele. A retinut grupele sanguine invers ca altfel nu inteleg cum
vasilasanita, rezultatele arata bine. Bataile inimii tb sa fie intre 120-160.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
Doloress spune:
Fetelor eu as raspunde, insa nu stiu, pe mine ma bagati total in ceata cu discutiile medicale La noi aici nu stii nimic, si parca e mai bine asa. Deci doctorul mi-a dat o foaie de analize, cu foaia m-am dus azi la spital, mi-au luat sange, 4 borcanase si atata tot. Eu nu mai vad nici un rezultat nimic, niciodata. Spitalul trimite direct datele la doctor si el ma contacteaza in caz ca e ceva rau. Daca e bun, nu mai aud de ele. La ecograf la fel, iti da un raport dar ca sa-l dai doctorului mai mult, nu-ti explica nici o data tehnica, iti zice efectiv daca e bine sau daca nu, pe intelesul profanului.
tierry spune:
Fetelor, dar care e treaba cu incompatibilitatea grupelor de sange? Eu am 01 si cred ca sotul A..B.. nu stie sigur, oricum in nici un caz tot 01. Doctorita nu mi-a zis nimic de asa ceva, nu m-a trimis la nici un fel de analize... Trebuie sa ma agit singurica?
loutzy spune:
tiery problemele apar atunci cand mama are rh negativ si tatal pozitiv, dar mai sunt si medici care cred k apare o incompatibilitate atunci cand difera grupa sangvina. Stii destule mame cu grup 01 si tata cu grup A2/B3 si copiii sunt sanatosi. Eu stiu doar de incompatibilitatea de rh restul pt mine nu au relevanta.
11+