Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Ntzzz, am baut lapte ..si m-au apucat niste arsuri... Deci clar nu e asta remediul pentru asa ceva. Intreba cineva de remediu pentru constipatie... prune uscate, puse in apa la muiat, dimineata pe stomacul gol, apoi porumb, iaurt, fructe multe... toate mancate de-a valma La mine au functionat.

De sangerat gingiile si mie imi sangereaza, ma gandeam sa ma duc la medic sa-mi faca un periaj profesional+detartraj.. insa habar n-am daca sunt sau nu indicate in sarcina.

Uf, maine ar trebui sa iau rezultatele de la dublu test..si sunt cam panicata.. la cat de multe rezultate fals pozitive stiu ca dau . Apropo, si-a mai facut cineva pe aici? A luat rezultatele? Cum sunt?

In rest, m-au lasat raurile aproape de tot, mi-e foame in continuu de la Elevit si mananc ca sparta . Si..parca a inceput sa se vada burtica si la mine, oricum mi se pare funny ca daca stau intinsa in pat se simte uterul la palpare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bine ai revenit madutza ..frumoase pozicile
nu te necaji din cauza dr..nu inteleg de ce se impacienteaza in halul asta..ai doar 6 sapt..ai timp sa le faci, prima eco se face intre 9-11 sapt, chiar nu inteleg de ce iti creeaza stresul asta degeaba
ms pentru sfat..chiar maine o sa intru sa iau ca deja se ingroasa gluma si nu mai suport

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

buna tierry..
eu iau materna dar chiar nu simt foamea asta
am colege si prietene care spun la fel..ca de la elevit mananca prea mult
intreaba dr si vezi ce spune

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cu Elevit-ul cred ca depinde de fiecare sarcina. La Cristi am luat si aveam o pofta de mancare cat pentru 10 oameni, iar acum iau dar nu mai am foamea aia...bine acum am si zile cu greturi...atunci nu aveam si credeam ca imi e asa bine din cauza ca iau elevit . Se pare ca acum nu au legatura una cu alta .

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 6+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Maduta uite aici pozici:
http://community.webshots.com/user/Doloress15
N-am reusit sa pun pe contul comun... am sa pun si acolo cateva.
Sa vezi pozele de cand era Patrick mai mic, seamana bine cu Cristi al tau, mie asa mi se pare

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Maduta uite aici pozici:
http://community.webshots.com/user/Doloress15
N-am reusit sa pun pe contul comun... am sa pun si acolo cateva.
Sa vezi pozele de cand era Patrick mai mic, seamana bine cu Cristi al tau, mie asa mi se pare

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

sa sti ca seamana, asa mai blondini, cu ochii mari, sprancene subtiri si gura pana la urechi

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

am facut beta este 14009.9, este mult mai mare decat la sarcina pierduta. Atunci la 6sapt si 2 zile cat am eu acum (coincidenta) aveam valoarea de 8000.

Aveti idee cum se numesc clar analizele pentru incompatibilitate de grupe sanguine? Ca as vrea sa merg aici la Victor babes si sa nu mai bat drumul pana la inst de hematologie, dar la receptie m-a intrebat cum se numesc exact analizele.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Apar si eu mai rar, dar apar.
Azi am fost la echo, sapt 12 si 1 zi.
CRL 49 mm
translucenta nucala 1.3 mm
150 batai/min.

Cum vi se par ?

Trebuia sa-mi mai spuna si altceva, lucruri mai amanuntite? De acu n-am de gand sa ma mai duc degraba, daca mi-e bine.

Cu bataile inimii nu stiu cat e de in regula ca pe net am gasit 160 pt sapt. 12.

VA pup si astept sa mi dati si mie un raspuns.

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

SI inca ceva, si la echograful asta si la cel facut acu vreo 2 sapt bebele se misca intruna. Nu statea deloc. Asa e si la voi?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

BUna seara fetele!
Am aparut si eu de la serv, lesinata de oboseala, dar inca foarte, foarte fericita. Nu ies din starea asta, parca imi vine sa rad singura asa de cand am vazut motanelul...e un sentiment incredibil, greu de imaginat...

madutza, sa-ti traiasca flacaul, e asa dulce, nu ma mai satur sa ma uit la pozele voastre!

aditza, pai ce facem dragutzo, tot cu raul inainte asa? ce o zice bebe acolo din burtica cand vede ca mami e asa fricoasa? o sa creada ca lumea e plina numai de rautati si necazuri!! ia da-le tu un pic la o parte si gandeste-te cat esti de fericita si de norocoasa cu piticul in burtica si cat de fericita o sa fii la anu pe vremea asta cand o sa-l plimbi in carucior!!! (bine, la anu pe vremea asta o sa te gandesti ce fraiera ai fost ca in loc sa bagi somn si odihna - care iti vor lipsi din plin - tu ai stat sa-ti faci griji degeaba!!!)
hai mamico, capul sus! nu te mai prosti!!

_
BB e deja pe drum
12+
bebe creste

Mergi la inceput